bugün

entry'ler (2)

aniden cinsiyetin değişse ne yaparsın

Şu an bunu düşünürken surat ifadem 234 'ü 3 'e bölüyor gibi oldu.

stalk

Bkz. bundan çok değil 2 hafta önce trakyafest de ezhel konserinde kıvırcık uzun saçlı sakallı kaşı delik beyaz tişörtlü beyefendiye aşık olup stalklama maceramı anlatacağım. Bulutsuzluk özleminden sonra radarımdan kaçırdığım beyi eve gidince hışımla etiketlerden aradım bu ilk aşamaydı sakin olmalıydım bulamamıştım hikayelere baktım yok yine bulamadım en son olarak festivalin instagram sayfasından takipcilerin uzun ve sakallı olanlarını takip ettim . Hep bir eksik çıkıyordu ya sadece sakalı yada sadece saci uzundu bunların . Ben bu şekilde her gün yatmadan önce bir saatimi ayırarak aradım takipçilerde. kafamdan ona uygun isimler uydurup aradım mazhar fuat özkan üçlemesini bile yaptım en sonunda 4 büyük halife ismini bile arattım hatta beyefendi damian marleye benzediği için belki kullanıcı adı marleydir diye aradım ama yok hatta festivalde sürekli önümdeki iki çocuğu bile buldum yok hayatımda yaptığim en büyük ilk stalktı ve hüsranla sonuçlandı. (Not : yeni dostlar edindim ) (evet hepsi sakallı ve saçlı )
© copyright 2005 - 2026