bugün
J
jsoul13 yıl önce
lindsay lohan
gayet seksi 86 dogumlu kız. Filmleri ve albumu vardır.
J
jsoul13 yıl önce
lindsay lohan
gayet seksi 86 dogumlu kız. Filmleri ve albumu vardır.
J
jsoul13 yıl önce
cheryl cole
`heartbreaker` da will.i.am e eşlik etmiş olan ingiliz şarkıcı.
J
jsoul13 yıl önce
cheryl cole
`heartbreaker` da will.i.am e eşlik etmiş olan ingiliz şarkıcı.
J
jsoul13 yıl önce
ciara
asıl adı `Ciara Harris` dir. 25 ekim 1985 te Austin, Texas da doğmuştur. ilk albumu 2004 yılında "Goodies" ismi ile cıkmıştır. kaynak: [link]http://cel.webby.no/biography.asp?cel=Ciara[/link] ~hepsini anlıyamadım~~ugrasmak istemedim caktırmayın~
J
jsoul13 yıl önce
ciara
asıl adı `Ciara Harris` dir. 25 ekim 1985 te Austin, Texas da doğmuştur. ilk albumu 2004 yılında "Goodies" ismi ile cıkmıştır. kaynak: [link]http://cel.webby.no/biography.asp?cel=Ciara[/link] ~hepsini anlıyamadım~~ugrasmak istemedim caktırmayın~
J
jsoul13 yıl önce
rihanna
(bkz:a million miles away ) (bkz:unfaithful) isimli slow şarkılarıyla bu işin kralı olduğunu kanıtlamış şarkıcıdır. söz desen söz, müzik desen müzik, güzellik desen bitter çikolata.. (bkz:anne hazırlan rihannayı istemeye gidiyoruz)
J
jsoul13 yıl önce
rihanna
(bkz:a million miles away ) (bkz:unfaithful) isimli slow şarkılarıyla bu işin kralı olduğunu kanıtlamış şarkıcıdır. söz desen söz, müzik desen müzik, güzellik desen bitter çikolata.. (bkz:anne hazırlan rihannayı istemeye gidiyoruz)
J
jsoul13 yıl önce
rihanna
J
jsoul13 yıl önce
rihanna
J
jsoul14 yıl önce
dean martin
italyan asıllı abd li şarkıcı `mambo italiano` isimli şarkı ona aittir. ayrıca 1958 `eurovision` ikincisi ve tüm eurovision tarihinin en iyi ikinci parçası olan `volare` yi de seslendirmiştir
J
jsoul14 yıl önce
meytal cohen
amerika menşeili ultra über süper mükemmel seksi kadın davulcu. ben daha dünya da böyle seksapalite böyle şirinlik böyle karizma ne gördüm ne duydum arkadaş. mutlaka dinlenilmesi görülmesi farkına varılması gereken bir müzisyendir izleyiniz izletiniz… devamını gör
J
jsoul14 yıl önce
meytal cohen
amerika menşeili ultra über süper mükemmel seksi kadın davulcu. ben daha dünya da böyle seksapalite böyle şirinlik böyle karizma ne gördüm ne duydum arkadaş. mutlaka dinlenilmesi görülmesi farkına varılması gereken bir müzisyendir izleyiniz izletiniz… devamını gör
J
jsoul15 yıl önce
jennifer lopez
Jennifer Lopez 24 Temmuz 1970'de Porto Rico'lu bir ailenin kızı olarak New York'da dünyaya geldi. 1990'lı yılların sonlarında yeni nesil Latin pop starlarından biri olmadan önce sinemada oyuncu olarak büyük başarı kazandı. Henüz çocukken müzikal tiya… devamını gör
J
jsoul15 yıl önce
iri gözlü simsiyah dalgalı saçlı esmer kız
sohbetine doyum olmayan kızdır. kafa sürekli onaylama hareketi yapar. ne dediği pek önemli değildir. kesin doğrudur.
J
jsoul15 yıl önce
sohbetine doyum olmayan kızdır. kafa sürekli onaylama hareketi yapar. ne dediği pek önemli değildir. kesin doğrudur.
J
jsoul15 yıl önce
J
jsoul15 yıl önce
sarı saç mavi göz
hastasi olunasi kiz tipidir. ancak tas gibi bir fizikle desteklenmelidir. bu olusumun yapay olmasi durumunda beyaz ten kosulu aranmaktadir.
J
jsoul15 yıl önce
simsiyah uzun düz saçlı kara kaşlı kara gözlü kız
cadalozdur.
J
jsoul15 yıl önce
cadalozdur.
J
jsoul15 yıl önce
cadalozdur.