bugün
- nickten isim tahmini yapmak69
- gocunun nerede olması10
- biber dolması olsa da yesek5
- kurbağa öpüp prens beklemek14
- ayınan mıyorum ayınan mıyorum16
- hikayeyi devam ettir30
- erkeklerin obur olduğu algısı18
- yeşilçam filmi izlemek6
- sözlüğe yön veren kutup yıldızı yazarlar3
- cinsel hikaye yazıyoruz3
- bir hevesle alınıp kullanılmayan şeyler9
- 32 yaş evlenmek için çok mu erken8
- ailevi değerlere dil uzatan insanımsılar5
- aziz nikola3
- pizzanın ortasındaki yuvarlak plastik şey12
- sen true yu savundun2
- pizzada ince hamur tercih eden erkek11
- penisi en uzun yazar hangisi sorunsalı2
- önüne gelene ayar verebileceğini zanneden insan3
- aylık 497 bin tl iyi para mıdır sorunsalı3
- finike2
- true'nin kadın yazarlara bakıp 31 çekmesi6
- bütün güzel kızların kapılmış olması5
- uysaljakoben16
- bal porsuğu3
- dizel araç devrinin bitmesi3
- hayattan zevk alamamak10
- aylık 498 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- sözlüğün kızlık zarı ile imtihanı4
- cem küçük5
- 11 kişilik kılıçdaroğlu destek yürüyüşü4
- nick vermeden bir yazara seslen16
- takip edilesi instagram sayfaları2
- kobra dürüm2
- sözlükçülerin zeka seviyeleri4
- yeni parti50
- yılmaz özdil5
- erector eski nesil hesapları nereden buluyor6
- sünnet olmak3
- gün boyu sözlükte birbirini yalayan tipler7
- sözlüğün hayvandan geçilmemesi2
- arkadaşım uysaljakobeni kürsüye davet ediyorum3
- yarrağı boka bulayıp kızartmak5
- karga vs papağan3
- yazarların zeka seviyeleri7
- mala vurarak çoluğunu çocuğunu geçindiren baba5
- türkiyedeki bölümlerin açıldığı ilk üniversiteler4
- sözlük profiline fotoğraf koyan yazarın asıl amacı7
- size yapılmayan iyiliğin başkasına yapılması3
- melih gökçek3
entry'ler (109)
kendi başlarına kaldıklarını iddia eden Kürtler devletten her türlü yardımı aç gözlülük ile kabul ettikleri gibi "dövlet bize bahmıyi" şeklinde veryansın ederler. damlarına klima koydurup hayvanlarının verimli ürün vermesini sağlarlar, bölge de doğal afet olduğu zaman düzenlenen yardım kampanyalarına adeta etiyopya,somali halkına taç çıkartacak cinsten yağmalar bi kısmını da dağa abdestsiz gerillalarina gönderirler, kaçak trafolar inşaa edip elektrik ile vergi ile uğraşmazlar kendileri bölgesel dağıtım firmaları gibidirler ve inanın kimseye muhtaç değildirler gayet onurlu bir şekilde kızlarını yüklü meblalar ile "süt parası" (başlık parası) adı altında tabiri caizse ticari mal olarak kullana bilirler... unutmadan kimseye muhtaç değillerdir...
büyük bir orospucocugu, o büyük orospucocuklarının büyük başkanı, yaşasın o büyük orospucocugu halkın büyük orospucocugu başkanı.
gerçek dışıdır, araya bayram gireceği için en az 1 ay vardır.
bugün bi kaç entry de girdiğim gibi
1-ırkçılık
2-kürtler
3-yok.
1-ırkçılık
2-kürtler
3-yok.
aklınızı alırlar ananızı sikerler akıllı olun. inandığı değerler uğruna ölümü göze alan insanlar başımızın tacıdır üzerimizde çok hakları vardır..
pkkli ibneler daha fazla demek ki. unutmayın hepiniz gayrimeşrusunuz. bayraksız it sürüleri
cerablus bana Crixus'u anımsatıyor...
türk kürt kardeştir, bölücüler kalleştir. ama en çok Kürtler kalleştir. en sevmediğim şey
1-ırkçılık
2- Kürtler.
1-ırkçılık
2- Kürtler.
en sevmediğim şey
1- ırkçılık
2- Kürtler
unutmadan Tarih Türk'ten ibarettir...
1- ırkçılık
2- Kürtler
unutmadan Tarih Türk'ten ibarettir...
Ön yargılardan, şuncu-bunculardan kurtularak ne yapabilirim diye önce kendine sormak... geliştirmek için eleştirmek, sırf sana ters düşünce de diye doğru olana yanlış dememek...
bizim en büyük zenginliğimiz, galatasaraylılığımızdır.
euro 2016 da evden istediğim formasyon parasından 250 lira kadar yedim, kalan miktardan 300 lira Hırvatistan - Çek Cumhuriyeti maçında, Hırvatistan'a bastım. 2-0 önde olan Hırvatistan, seyircisinin demoralize etmesiyle başlayan süreçte maçı 2-0 kaybetti...
Atakan Büyükdağ'ın, Hitler'in öznel ve nesnel tüm yönlerini Hitler'in gözünden yansıttığını iddia ettiği kitabıdır.
Tabi ki de kazanan Memleket... Biri rakı içerek kurdu, diğeri namaz kılarak yükseltiyor... yaşasın her santimetre karesi helal olan güzel vatanımız.
kısa olduğu için.
kesinlikle içecek kutusu, şişesi tarzı şeyler ama en önemlisi su şişesinin dibinde biraz su bırakarak gayet teknolojik "söndürmeden at" prensibi ile kullanmaktır.
kesinlikle ve kesinlikle uyurken üzerini örtmek. ohhh miisss.
evlenene kadar fallofoş olmuş ama kendini hep üstün gören kadına göre kesinlikle en az 2717127732739283920 adım önde olandır. erkekler genellikle böyle düşünür (bkz: namus iki bacak arasındadır).
şimdi işte hiç her kürt pkkli değildir edebiyatı yapmadan, yürek yakanların yürekleri parcalanmalidir. al sana fırsat ohalde mi yaparsın bu halde mi bilmem ama artık oluk oluk kanları aksın bayraksız mahluklarin.
kesinlikle tribünle ilgisi olan bilir. rakip taraftar grubu ile mevzu çıkmak üzereyken söylenen bir hücum cümlesi...