bugün
I
istebuarimaya7 yıl önce
galatasaray ın başarılarında fetö desteği vardır
galatasaray efsanesi firari fetöcü hakan şükür'ün washington post'a yaptığı açıklamadır. (img:#1878609)
I
istebuarimaya7 yıl önce
aşk bu mu
~ukte~ `ben seni unutmak için sevmedim` adlı tsm eserinde geçen söz. aşkın acı yönünü kastederek aşkı sorgular.
I
istebuarimaya7 yıl önce
29 kasım 2018 sarpsborg 08 beşiktaş maçı
uefa avrupa ligi 5. hafta maçı.
I
istebuarimaya7 yıl önce
hakemsiz fenerbahçe
Bir boka benzemez.
I
istebuarimaya7 yıl önce
23 kasım 2018 galatasaray atiker konyaspor maçı
aykut kocaman ile uzun süre sonra çıkılacak ilk maç. umarım en kısa sürede takıma adapte olur ve bu maçı güzel bir galibiyetle tamamlarız. tahmini 11 serkan kubic-uğur-ali turan-ferhat jevtovic-jonsson ömer ali-milosevic-fofana jahovic veya yat… devamını gör
I
istebuarimaya7 yıl önce
mke ankaragücü
son yıllarda oynadığı kötü futbolla artık bu yıl düşmeyi haketmiş klüptür.
I
istebuarimaya7 yıl önce
dilan çiçek deniz
Elidor miss turkey 2014 tarihli yarışmada 1 numara olarak yarışmaktadır. (img:#634617)
I
istebuarimaya7 yıl önce
2 kasım 2018 galatasaray fenerbahçe maçı
50 bin aslanın tribünde olacağı maçtır. cocu'nun son maçı olabilir. 4-0 gibi bir skor bekliyorum. ali sami yen cehennemine hoşgeldiniz. (bkz: welcome to hell)
I
istebuarimaya7 yıl önce
teksas tribün liderinin atatürk e hakaret etmesi
`bursaspor`'un taraftar grubu teksas'ın liderlerinden `enes aydın`'ın atatürk'e galiz küfürler etmesidir. (img:#1745004) tipi bu: (img:#1745005) `twitter` adresi de bu: https://twitter.com/enesteksass
I
istebuarimaya7 yıl önce
teksas tribün liderinin atatürk e hakaret etmesi
`bursaspor`'un taraftar grubu teksas'ın liderlerinden `enes aydın`'ın atatürk'e galiz küfürler etmesidir. (img:#1745004) tipi bu: (img:#1745005) `twitter` adresi de bu: https://twitter.com/enesteksass
I
istebuarimaya7 yıl önce
enzo pablo andia roco
ağustos 92 doğumlu şilili milli stoper oyuncusu. Universidad Catolica forması giyiyor.
I
istebuarimaya7 yıl önce
malmö ff
isveç'in malmö şehrinin `allsvenskan`'da mücadele eden futbol kulübüdür. kendilerini, kuponumu yatırdıkları zaman sevmem. genelde göze bok gelen bir futbol oynarlar, bu yüzden de ayrıca beğenmem. açık mavi formalarını kendimi bildim bileli sevmem. … devamını gör
I
istebuarimaya7 yıl önce
gomorra la serie
son zamanların en iyi mafya dizisi. yönetmen koltuğunda `romanzo criminale` dizisinin ödüllü yönetmeni `stefano sollima` oturuyor. soluksuz izleyeceğiniz, henüz ilk dakikalarda sizi içine çeken, hollywood klişelerinden olabildiğince uzak, zengin ve… devamını gör
I
istebuarimaya8 yıl önce
beşiktaş antalyaspor maçındaki kural hatası
`26 ağustos 2018 beşiktaş antalyaspor` maçının ikinci yarısında, top dışarı çıkmadan bir görevli tarafından müdahale edilmesi sonucu serbest vuruşla başlaması gereken oyun hakem atışı ile başlatılmış olup kural hatası yapılmıştır. bundan mütevellit m… devamını gör
I
istebuarimaya8 yıl önce
3 haziran 2018 fenerbahçe seçimli genel kurulu
`ali koç` ve `aziz yıldırım` arasında kıyasıya rekabet içinde geçecek olan genel kuruldur.
I
istebuarimaya8 yıl önce
efendi beşiktaş ın niye ağlaklaşması sorunsalı
Beşiktaş hep koklamıştır. Yıllardır böyledir çekmeden duramazlar. o yüzden ani dönüşümlerini kabullenmelisin.
I
istebuarimaya8 yıl önce
24 mayıs 1993 pkk nın 33 sivil eri şehit etmesi
I
istebuarimaya8 yıl önce
beşiktaş
kuruluş tarihi 1903 olan takım.
I
istebuarimaya8 yıl önce
yüz küçültme ameliyatı
estetik operasyondur. piyasadaki kadın oyuncular parayı bulunca ilk yaptırdıkları ameliyat. yanağın içindeki yağ tabakası alınıyor ve elmacık kemikler daha fazla öne çıkıyor. örnek: (img:#1683776) (img:#1683777)
I
istebuarimaya8 yıl önce
yüz küçültme ameliyatı
estetik operasyondur. piyasadaki kadın oyuncular parayı bulunca ilk yaptırdıkları ameliyat. yanağın içindeki yağ tabakası alınıyor ve elmacık kemikler daha fazla öne çıkıyor. örnek: (img:#1683776) (img:#1683777)
I
istebuarimaya8 yıl önce
maurizio sarri
bu aralar götü bir hayli kalkan napoli teknik direktörü. (bkz:ssc napoli)
I
istebuarimaya8 yıl önce
cumali ceber 2
her kafasına eseni engelleyen ve yasaklayan devleti göreve çağırdığım film. daha film çekilmeden engellenmesini çekilirse de mit,egm devreye girip yok etmesi konusunda rica ediyorum. yalvarıyorum. oy veririm çıkmasın bu film. kemal sunal, halit akçat… devamını gör
I
istebuarimaya8 yıl önce
10 mayıs 2018 fenerbahçe tm akhisarspor maçı
Türkiye kupasının finali olan maçtır. Diyarbakır’da oynanacaktır. Evet.
I
istebuarimaya8 yıl önce
galatasaray ın son dakikada şampiyon olamaması
fanatik galatasaraylı olan `fethullah gülen`'i kalpten götürebilir.
© copyright 2005 - 2026