I
isgin11 yıl önce
nokia 3310
nokianın en güzel telefonu 7.ci kattan yere düşse bile bişey olmayan telefon. hala kullanmaktayım ve her işimi görüyo. öle kameralı telefon alanların boşa giden paralarına üzülüyorum.
I
isgin11 yıl önce
eski istanbul fotoğrafları
istanbul'un eskiden çok daha güzel, adeta masal şehri gibi olduğunu görebileceğimiz fotoğraflardır. http://wowturkey.com/forum/viewtopic.php?t=2922
I
isgin11 yıl önce
sol framede sürekli cinsellikle ilgili başlık
hangi vakit sözlüğe girsem başlıklarda seksle ilgili; emme, gömme, şuna veren kız,penis,buna verir mi, meme, açık giyinen kız. gibi başlıklar görmek mümkün. hayır benim de sürekli seksi düşündüğüm yaşlar oldu ama o zamanlar sözlüklerin nasıl bir yer … devamını gör
I
isgin11 yıl önce
amatör şiirler
yazarı bu işe gönül vermiş ama henüz acemice olan şiirlerdir. horozlar çiçek açmış, ellerinde poğaça. yüzme bilmiyorsan, neden çıktın ağaca.
I
isgin11 yıl önce
evdeki çeşmeden akması istenilen içecek
Bir peri aniden belirip "sana bir iyilik yapmak istiyorum, evindeki bir çeşmeden sen hangi içeceği istiyorsan sonsuza dek o akacak, peki bu içecek ne olsun?" diye sorsa bu içecek ne olsun isterdin? -bira allah'ına kurban.
I
isgin11 yıl önce
15 yaşındaki ergenin babası tarafından şaplanması
gereğinden fazla duş alınması sonucunda ortaya çıkan başlıktır.
I
isgin11 yıl önce
mükemmel erkeğin tarifi
mükemmel erkek tarifi. önce olgun seven olmalıdır. kendide zaten olgun olmalıdır. kaslı ve sakallı olmalıdır, ayrıca geniş omuzlu. ulu sözlükte tek bir nicke sahip olmalıdır ve nickinin kısaltılışı "`soky`" olmalıdır. istanbulda yaşamalı, ve zat… devamını gör
I
isgin11 yıl önce
dilinin ucundaki şarkıyı hatırlamamak
Hayatta en fazla nefret duyulası durumdur. iğrenç bir şeydir. Beynini kemirir durur. (bkz:hani vardı ya dililili) Hatta Apple'ın sırf bu hastalığı tedavi amacı güden bir uygulaması bile vardır. (bkz:Soundhound)
I
isgin11 yıl önce
3 numara saç
herkes denemeli, merakını gidermeli. tabi kızlar hariç. lösemiler mecburiyetten yapıyor bunu. allah kimsenin başına vermesin.
© copyright 2005 - 2026