bugün
- kendinle sevgili olur muydun sorunsalı21
- kızla konuşmaya çalışmak3
- karısını puanlayıp sosyal medyada paylaşan erkek14
- sözlük erkekleri kadın olsa nasıl görünürdü8
- evrene bir mesaj bırak7
- bir daha doğmayacak olmak5
- linkedin6
- sözlük yazarlarına gelen son mesaj6
- yaş ilerledikçe anlaşılan şeyler10
- sevgiliden gelen ilk canımlı mesaj5
- sözluk kız ayarlama yeri değildir12
- izinli yazarın entry girebilmesi7
- islam düşmanlarına epstein şoku13
- son 3 günde sadece 5 saat uyumuş olmak2
- fenerbahçede dördüncü ismail kartal dönemi10
- yunan kültürü vs türk kültürü2
- ismail kartal10
- şu anda ne yapıyorsun19
- hiçbir kızın senden hoşlanmaması8
- uzun bir yolculuğa çıkma isteği2
- iş verenlerin aç gözlü olması11
- muhafazeküler4
- bugün ne yedin10
- 17 haziran 2026 erhan karaal'ın kaçırılması2
- abd iran mutabakatındaki 5 madde2
- kilo verdiren gıda4
- böceği öldürmek yerine dışarı atan insaflı kişi8
- kılıçdaroğlu'nun aradığı desteği bulamaması3
- 2026 dünya kupası13
- 18 haziran 2026 yusuf ziya gümüşel'in tahliyesi4
- 30 lu yaşlar14
- macbook neo2
- org vs synthesizer4
- tripofobisi olanlar revani yemezler4
- yanlışlıkla erkek sikmek8
- bir gün ölecek olmak6
- kemal derviş5
- nagihan'a üzülmek2
- en iyi terapi6
- yusuf tekin'in öğrencinin bağcığını bağlaması2
- güne bir şarkı bırak14
- sokak röportajı veren sıradan vatandaş3
- kendi rızasıyla kabak tatlısı yiyen insan2
- zeki ve cool biriyle sohbet etmek2
- azizlik neden ispanyollara mahsus4
- en iyi yanık kremi5
- ben aşık yorguni sorularınızı cevaplıyorum15
- izmir'in yıllar sonra chp den kurtulması2
- yanlış mesleği seçtim denilen an5
- yıllık yazısı3
entry'ler (21)
gece gece insanı güldürür.
http://youtu.be/c1ni789ZJGA
http://youtu.be/c1ni789ZJGA
küçük dünyasında basit nefretler yaşayan zekası gelişim aşamasında bi genç kardeşimiz. entrylerine bakılırsa lise 2 öğrencisi taş çatlasın 3. biraz da salak gibi, ya da liseye gittiği konusunda talihli bi tahminde bulundum.
ikinci nesil silik. dutları yemeye gelen komşunun piç çocuğu gibin.
müslümanlığın tip tip olduğunu bize göseren tip.
inci sözlüğün her üyesinin sıradanlığı dahi eğlenceli kılabilecek potansiye sahip olduğundan bihaber dini duyguları zenci uzuvları gibi gelişkin bir uludağ sözlük yazarı.
hala inatla zaytunga benzetilen haber portalı. bu benzetmeyi yapan 1000'inci kişinin ağzına vereceğim çavuşu bir de öyle söylesin "zoytongo bonsuyor cork cork cork çok bonsuyor"
hayır zaytungu çok severim ben de, lakin sırf komik oldukları için birbirlerine benzetilmeleri vahim, sığ bir düşüncenin dışavurumu.
aradaki ciddi fark; zaytungun yalan haber(bence çok özel bir şey), inci portalın gerçek haber yapmasıdır.
hayır zaytungu çok severim ben de, lakin sırf komik oldukları için birbirlerine benzetilmeleri vahim, sığ bir düşüncenin dışavurumu.
aradaki ciddi fark; zaytungun yalan haber(bence çok özel bir şey), inci portalın gerçek haber yapmasıdır.
fırsat bulduğum zamanlarda cinsel ihtiyaçlarımı gidermek için görüştüğüm, uzmanlığını üroloji üzerine yapmayı düşünen, çok güzel sarışın inci sözlük yazarı...
benim için elinden geldiğince yardım eden yazar.
iman gücüyle dağları yerinden oynatabilen yazar.
çok yakışıklı birisiymiş. ben de görenlerin yalancısıyım.
kepçeye otostop çeken insanların çektiği film...
inci sözlüğün haber portalı. genelde zaytungla karıştırılır lakin zaytungla alakası yoktur, çünkü yalan haber içermez. haberleri inci sözlük jargonuyla özet geçerek aktarır. kısa zaman önce sansürle ilgili bir söyleşi yapmışlardır:
http://www.incisozluk.net...ni-birde-bizden-dinleyin/
http://www.incisozluk.net...ni-birde-bizden-dinleyin/
ortalıkta götünü yalamak isteyen çok fazla insana sahip iki yüzlü şahıs.
şirket patronudur, kapitalisttir, herhangi bir kapitalist gibi olaylardan ve durumlardan nemalanmayı çok iyi bilir (bkz: sansür yürüyüşleri) lafa geldi mi çalışanlarını (bkz: yazarlar) korur kollar onları düşünür, ama iş şirketin bekasına ve kesesinin refahına geldi mi 180 derece dönüşünü bir ralliciyi kıskandırırcasına yapar.
şirket patronudur, kapitalisttir, herhangi bir kapitalist gibi olaylardan ve durumlardan nemalanmayı çok iyi bilir (bkz: sansür yürüyüşleri) lafa geldi mi çalışanlarını (bkz: yazarlar) korur kollar onları düşünür, ama iş şirketin bekasına ve kesesinin refahına geldi mi 180 derece dönüşünü bir ralliciyi kıskandırırcasına yapar.
yavşak insanların sahip olduğu bir isim.
çok çok ilginç ilişkilerin başlangıcıdır...
2011 genel seçimleri sonrası bolca duymayı beklediğimiz ama pek dillendirilmeyen replik.
(bkz: chp)
(bkz: chp)
oldukça ilgi çekici bir durum, hatun olmadan hatun numarası yaparak gerekli ilgi ihtiyacı da giderilebilinir...
yaz tatiliyle liselileri sözlüklere yumulması sonucu pek bi mantıklı reklam yöntemi...
içine karışılan halkın bilinç düzeyine göre duyulma ihtimali değişiklik gösteren cümle...
fetullah gülen cemaati, lakin biz %50 diye biliyorduk.