bugün
- erkeklerin kadınsılaşması9
- şu anda ne yapıyorsun10
- insanların gözlem yapmaması7
- sözlükte altın günü yapmak10
- kendini gizleyip geri gelen yazarlar2
- ben aşık yorguni sorularınızı cevaplıyorum15
- tuborg kırmızı seven kız4
- insanların gözleme yapmaması4
- yalnızlıktan kafayı yiyen insan7
- üstteki yazarın nicki ile akrostiş yaz4
- hobileriniz2
- fobileriniz2
- turiste çarpıp gözüme sinek kaçtı diyen kadın2
- sosyalleşmekten kaçan insan4
- yarın iş olması4
- bir kezonun elinden zehir olsa yemek5
- 17 haziran 2026 portekiz demokratik kongo maçı3
- islam düşmanlarına epstein şoku3
- ankastre bozukluğu4
- şeytan5
- eşek sucuğu16
- maldivler6
- üşenirken yapılan saçmalıklar7
- dünyanın en güzel omleti5
- allah6
- 30 lu yaşlar7
- takıntılı biri olmak3
- uludağ sözlüğün cenaze namazı6
- üstteki yazar ne yapıyor5
- pandela kaşarlığı2
- chp içindeki alevi sünni kamplaşması12
- insanın bu hayattaki amacı17
- şirinevler8
- çocuğunu kocasından daha çok seven kadın3
- aşık yorguni10
- flörtlerin ilişkiye dönmeme sebebi11
- sözlük yazarlarının tanım yapabilme menzili2
- brusella2
- kimseyi memnun edememek12
- flört edinmek7
- kızartma yağından sabun yapmak8
- biraderleri üst üste koymak7
- eşe mi pahalı hediye alınır metrese mi sorunsalı6
- aşırı sinirli olmak2
- aleyna tilki4
- beyler kabağı kollayın3
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle9
- egay sucukcu5
- portekiz maçında ronaldo krizi2
- aile hekimi3
entry'ler (21)
gece gece insanı güldürür.
http://youtu.be/c1ni789ZJGA
http://youtu.be/c1ni789ZJGA
küçük dünyasında basit nefretler yaşayan zekası gelişim aşamasında bi genç kardeşimiz. entrylerine bakılırsa lise 2 öğrencisi taş çatlasın 3. biraz da salak gibi, ya da liseye gittiği konusunda talihli bi tahminde bulundum.
ikinci nesil silik. dutları yemeye gelen komşunun piç çocuğu gibin.
müslümanlığın tip tip olduğunu bize göseren tip.
inci sözlüğün her üyesinin sıradanlığı dahi eğlenceli kılabilecek potansiye sahip olduğundan bihaber dini duyguları zenci uzuvları gibi gelişkin bir uludağ sözlük yazarı.
hala inatla zaytunga benzetilen haber portalı. bu benzetmeyi yapan 1000'inci kişinin ağzına vereceğim çavuşu bir de öyle söylesin "zoytongo bonsuyor cork cork cork çok bonsuyor"
hayır zaytungu çok severim ben de, lakin sırf komik oldukları için birbirlerine benzetilmeleri vahim, sığ bir düşüncenin dışavurumu.
aradaki ciddi fark; zaytungun yalan haber(bence çok özel bir şey), inci portalın gerçek haber yapmasıdır.
hayır zaytungu çok severim ben de, lakin sırf komik oldukları için birbirlerine benzetilmeleri vahim, sığ bir düşüncenin dışavurumu.
aradaki ciddi fark; zaytungun yalan haber(bence çok özel bir şey), inci portalın gerçek haber yapmasıdır.
fırsat bulduğum zamanlarda cinsel ihtiyaçlarımı gidermek için görüştüğüm, uzmanlığını üroloji üzerine yapmayı düşünen, çok güzel sarışın inci sözlük yazarı...
benim için elinden geldiğince yardım eden yazar.
iman gücüyle dağları yerinden oynatabilen yazar.
çok yakışıklı birisiymiş. ben de görenlerin yalancısıyım.
kepçeye otostop çeken insanların çektiği film...
inci sözlüğün haber portalı. genelde zaytungla karıştırılır lakin zaytungla alakası yoktur, çünkü yalan haber içermez. haberleri inci sözlük jargonuyla özet geçerek aktarır. kısa zaman önce sansürle ilgili bir söyleşi yapmışlardır:
http://www.incisozluk.net...ni-birde-bizden-dinleyin/
http://www.incisozluk.net...ni-birde-bizden-dinleyin/
ortalıkta götünü yalamak isteyen çok fazla insana sahip iki yüzlü şahıs.
şirket patronudur, kapitalisttir, herhangi bir kapitalist gibi olaylardan ve durumlardan nemalanmayı çok iyi bilir (bkz: sansür yürüyüşleri) lafa geldi mi çalışanlarını (bkz: yazarlar) korur kollar onları düşünür, ama iş şirketin bekasına ve kesesinin refahına geldi mi 180 derece dönüşünü bir ralliciyi kıskandırırcasına yapar.
şirket patronudur, kapitalisttir, herhangi bir kapitalist gibi olaylardan ve durumlardan nemalanmayı çok iyi bilir (bkz: sansür yürüyüşleri) lafa geldi mi çalışanlarını (bkz: yazarlar) korur kollar onları düşünür, ama iş şirketin bekasına ve kesesinin refahına geldi mi 180 derece dönüşünü bir ralliciyi kıskandırırcasına yapar.
yavşak insanların sahip olduğu bir isim.
çok çok ilginç ilişkilerin başlangıcıdır...
2011 genel seçimleri sonrası bolca duymayı beklediğimiz ama pek dillendirilmeyen replik.
(bkz: chp)
(bkz: chp)
oldukça ilgi çekici bir durum, hatun olmadan hatun numarası yaparak gerekli ilgi ihtiyacı da giderilebilinir...
yaz tatiliyle liselileri sözlüklere yumulması sonucu pek bi mantıklı reklam yöntemi...
içine karışılan halkın bilinç düzeyine göre duyulma ihtimali değişiklik gösteren cümle...
fetullah gülen cemaati, lakin biz %50 diye biliyorduk.