bugün
- böceği öldürmek yerine dışarı atan insaflı kişi7
- ismail kartal7
- bugün ne yedin10
- yanlışlıkla erkek sikmek10
- iş verenlerin aç gözlü olması8
- tepkiselbiri3
- kütüphane de topuklu ile dolaşan kevaşe5
- günlüğüne ağlayarak çaylak olduğunu yazmak2
- evlenmek için gereken minimum para5
- şu anda ne yapıyorsun19
- bugünkü bilgi ile 2000 yıl önce yaşamak3
- intihar etmek10
- kürtlük2
- islam düşmanlarına epstein şoku9
- fokur fokur lubunya kaynaması6
- evlenmek yerine tek başına dünyayı gezmek3
- kilo verme günlüğü2
- kesin bilgi diye bir şey yoktur yaymayalım2
- eşim ateist olsa 10 çocuğum da olsa onu boşarım5
- 30 lu yaşlar14
- hdp'yi meclise sokan hainler3
- tutunacak tek dalı uludağ sözlük olan tip5
- anın görüntüsü19
- hobileriniz4
- fobileriniz4
- arap emperyalizmi5
- ayağına kaldırım taşı bağlanan caretta caretta7
- hamburger fiyatlarının iyice çığırından çıkması3
- bursa da navigasyonun yanlış yolu göstermesi5
- sedat pekmez8
- insanların gözlem yapmaması9
- cristiano ronaldo vs lionel messi5
- 17 haziran 2026 ingiltere hırvatistan maçı3
- amazon prime video2
- mini etek giymiş şişman kadın2
- keşke arab olsaydım3
- 6 yaşındaki kız çocuğunun evlendirilmesi2
- isim verin isim3
- adnan menderes in başarıları2
- sözlükte altın günü yapmak12
- her sıkıntının sonuna eklenecek müthiş cümle3
- türklerin anadolu'ya sıkışması4
- euro'nun 53 tl 37 kuruşa düşmesi2
- erkeklerin kadınsılaşması10
- abur cuburlara gelen olağanüstü zam5
- rahmi saltuk4
- yabancı yatırımcı neden türkiyeye yatırım yapsın10
- isim koyarken çocuğunu düşünmeyen aile5
- güne iyi başlatan şeyler5
- şarkıcıların chp'nin şarkı kullanımını yasaklaması2
entry'ler (21)
gece gece insanı güldürür.
http://youtu.be/c1ni789ZJGA
http://youtu.be/c1ni789ZJGA
küçük dünyasında basit nefretler yaşayan zekası gelişim aşamasında bi genç kardeşimiz. entrylerine bakılırsa lise 2 öğrencisi taş çatlasın 3. biraz da salak gibi, ya da liseye gittiği konusunda talihli bi tahminde bulundum.
ikinci nesil silik. dutları yemeye gelen komşunun piç çocuğu gibin.
müslümanlığın tip tip olduğunu bize göseren tip.
inci sözlüğün her üyesinin sıradanlığı dahi eğlenceli kılabilecek potansiye sahip olduğundan bihaber dini duyguları zenci uzuvları gibi gelişkin bir uludağ sözlük yazarı.
hala inatla zaytunga benzetilen haber portalı. bu benzetmeyi yapan 1000'inci kişinin ağzına vereceğim çavuşu bir de öyle söylesin "zoytongo bonsuyor cork cork cork çok bonsuyor"
hayır zaytungu çok severim ben de, lakin sırf komik oldukları için birbirlerine benzetilmeleri vahim, sığ bir düşüncenin dışavurumu.
aradaki ciddi fark; zaytungun yalan haber(bence çok özel bir şey), inci portalın gerçek haber yapmasıdır.
hayır zaytungu çok severim ben de, lakin sırf komik oldukları için birbirlerine benzetilmeleri vahim, sığ bir düşüncenin dışavurumu.
aradaki ciddi fark; zaytungun yalan haber(bence çok özel bir şey), inci portalın gerçek haber yapmasıdır.
fırsat bulduğum zamanlarda cinsel ihtiyaçlarımı gidermek için görüştüğüm, uzmanlığını üroloji üzerine yapmayı düşünen, çok güzel sarışın inci sözlük yazarı...
benim için elinden geldiğince yardım eden yazar.
iman gücüyle dağları yerinden oynatabilen yazar.
çok yakışıklı birisiymiş. ben de görenlerin yalancısıyım.
kepçeye otostop çeken insanların çektiği film...
inci sözlüğün haber portalı. genelde zaytungla karıştırılır lakin zaytungla alakası yoktur, çünkü yalan haber içermez. haberleri inci sözlük jargonuyla özet geçerek aktarır. kısa zaman önce sansürle ilgili bir söyleşi yapmışlardır:
http://www.incisozluk.net...ni-birde-bizden-dinleyin/
http://www.incisozluk.net...ni-birde-bizden-dinleyin/
ortalıkta götünü yalamak isteyen çok fazla insana sahip iki yüzlü şahıs.
şirket patronudur, kapitalisttir, herhangi bir kapitalist gibi olaylardan ve durumlardan nemalanmayı çok iyi bilir (bkz: sansür yürüyüşleri) lafa geldi mi çalışanlarını (bkz: yazarlar) korur kollar onları düşünür, ama iş şirketin bekasına ve kesesinin refahına geldi mi 180 derece dönüşünü bir ralliciyi kıskandırırcasına yapar.
şirket patronudur, kapitalisttir, herhangi bir kapitalist gibi olaylardan ve durumlardan nemalanmayı çok iyi bilir (bkz: sansür yürüyüşleri) lafa geldi mi çalışanlarını (bkz: yazarlar) korur kollar onları düşünür, ama iş şirketin bekasına ve kesesinin refahına geldi mi 180 derece dönüşünü bir ralliciyi kıskandırırcasına yapar.
yavşak insanların sahip olduğu bir isim.
çok çok ilginç ilişkilerin başlangıcıdır...
2011 genel seçimleri sonrası bolca duymayı beklediğimiz ama pek dillendirilmeyen replik.
(bkz: chp)
(bkz: chp)
oldukça ilgi çekici bir durum, hatun olmadan hatun numarası yaparak gerekli ilgi ihtiyacı da giderilebilinir...
yaz tatiliyle liselileri sözlüklere yumulması sonucu pek bi mantıklı reklam yöntemi...
içine karışılan halkın bilinç düzeyine göre duyulma ihtimali değişiklik gösteren cümle...
fetullah gülen cemaati, lakin biz %50 diye biliyorduk.