bugün
- gocu ne iş yapıyor sorunsali11
- siyan giyen adam9
- kibar erkeklere top demek9
- sözlükten kaç sevgili edindiniz11
- fotokopici bi erkek16
- hadisle ayet çelişirse hadisle amel edin31
- mühendis erkeklerin çekici olması14
- milli eğitim bakanının halka gerizekalı demesi25
- sözlük kızlarına yavşarken dikkat edilecekler22
- yatakta ceset gibi yatan kadına yapılacaklar14
- hz muhammed karikatürü yayınlamak özgürlüktür9
- apaçi esnaf modeli turizmi bitirdi10
- 15 temmuz 2016 da ne yapıyordunuz12
- yiğit bulut11
- lgs de 36 türkiye birincisi aynı imam hatipten25
- 15 temmuz demokrasi ve milli birlik günü17
- yazarların gitmek istedikleri gezegen11
- 15temmuzda ölenlerin telef oldugu gerçegi15
- tek tokatta bayıltırım dediğiniz sözlük yazarları9
- sürekli çişin gelmesi15
- kendinden kaç yaş küçük biriyle evlenirsin24
- pardonadinizasizmi12
- israil11
- ara verelim diyen sevgili18
- kendi kendine karakter ve npc ler tasarlayan ai13
- hadis inkarcılığı rehabilitasyon merkezi9
- anın görüntüsü12
- yazarların bitirme tezi konuları10
- hannover 969
- pandela 310
- aslan burcu erkeği17
- ağrıdan uyuyamamak19
- as maca senin attığın capsleri inci sözlükte11
- sevişirken bana orospu de diyen kadın19
- abdulkadir geylani'nin allahı düşmekten kurtarması17
- kuranda namaz kılmanın olmayışı37
- keşke zamanı geri alabilseydik8
- arapzon8
- yavrum diye hitap eden erkek15
- çilek8
- bik bik'in iyice goculaşması8
- araba16
- nuhun gemisi batıyordu erdoğan kurtardı9
- almanya11
- saat13
- recep tayyip erdoğan11
- akp mhp dem ittifakı15
- hiç kitap okumadığı halde kitap oku diyen arkadaş8
- usame bin ladin'in kaptan adama ile sohbeti8
- evleneceğin karıyı iyi sikemezsen aldatır13

entry'ler (20)
an itibariyle sözlüğün geldiği son durum ne yazık ki.
cevap: gerizekalı olduğunuz için.
mesleğe göre çekim alanı değişen kadınlardan zaten birşey olmaz. çünkü hayatları şekilcilik üzerine kurulmuştur. onlar için önemli olan vitrindir. hayat bu, hiçbir garantisi yok. ileriki dönemlerde vitrindeki bu parçalardan biri veya birkaçı kaybedildiğinde evlilikleri sallantıya girer. uzak durun bu kadınlardan.
not: mühendisim.
mesleğe göre çekim alanı değişen kadınlardan zaten birşey olmaz. çünkü hayatları şekilcilik üzerine kurulmuştur. onlar için önemli olan vitrindir. hayat bu, hiçbir garantisi yok. ileriki dönemlerde vitrindeki bu parçalardan biri veya birkaçı kaybedildiğinde evlilikleri sallantıya girer. uzak durun bu kadınlardan.
not: mühendisim.
imkansızlıkları yaşamak mıdır sevmek
yoksa severken imkansız mıdır yaşayabilmek
yoksa severken imkansız mıdır yaşayabilmek
penceremin perdesini havalandıran rüzgar
denizleri köpük köpük dalgalandıran rüzgar
gir içeri usul usul beni bu dertten kurtar
görsel
denizleri köpük köpük dalgalandıran rüzgar
gir içeri usul usul beni bu dertten kurtar
görsel
kendinizden vazgeçip kendisinden vazgeçemediğiniz sevgiliye karşı söylenen şarkıdır.
"yedi cihan dolandım, bana mısın demiyor."
"yedi cihan dolandım, bana mısın demiyor."
seninle burada gezmek, dinlenmek vardı. muhteşem ara sokaklarda dolaşmak, fotoğraf çekmek, fotoğrafını çekmek... üstelik begonvilleri de seversin sen.
görsel
görsel
medeni kanunda ne yazıyor bilmiyorum ama soyadın bir tarafa dayatılması mevzusu bana feodalizmi çağrıştırıyor. her iki taraf için de bir zorlama olmaması gerekir diye düşünüyorum. eşler bunun kararını kendi aralarında anlaşarak vermeliler.
ne kadar çabalarsanız çabalayın, ne kadar kendinizi heba ederseniz edin nasipten ötesi olmuyor. birisi geliyor ve sizin uğruna hayatınızı verebileceğiniz cananınızı hiçbir emek harcamadan elde ediyor. gerisi gam keder...
benim için kadın gibi kadın zuhal olcay, ayşegül aldinç ve aydan şener üçlüsüdür.
çok şükür içimiz dışımız bir olduğu ve ona göre yaşadığımız için hiçbir tufaya gelmeyeceğimiz sorulardır.
popüler kültürün şu aralar sosyal medya üzerinden pazarladığı yedi ciltlik hikaye serisinden bir alıntı;
"tam pes etmek üzere olduğum bir gecede, kafamın içinde verdiğim savaşı zor da olsa kazandım. o gecenin sabahına ben çıktım ama, içimdeki kimseyi sağ bırakmadım ."
george r. r. martin - kılıçların fırtınası
"tam pes etmek üzere olduğum bir gecede, kafamın içinde verdiğim savaşı zor da olsa kazandım. o gecenin sabahına ben çıktım ama, içimdeki kimseyi sağ bırakmadım ."
george r. r. martin - kılıçların fırtınası
modernite, kapitalizm ne yazık ki bunu dayatıyor. farkında olsanız da olmasanız da insanlar adım adım yalnızlaşıyor ve bireyselleşiyor. terörün bile bireyselleştiği bir çağdayız. peki bu nasıl tersine çevrilebilir? günümüzde tek başınıza bunu kitlelere yaymak oldukça güç. bireysel olarak gereksiz tüketime, ben merkezli bakış açısına, haz ve hırslarınıza bir son vermeniz gerekiyor. yaşamak hayatta küçük şeylerden zevk alabilme sanatıdır. bunu başarabilirseniz ve paylaşmayı öğrenebilirseniz bunu aşabilirsiniz.
demokrasi ve insan hakları nereye kadar? herşeyin olduğu gibi bunların da bir sınırı var. olmalı da. aksi durumda insanlığın adım adım felaketler silsilesi yaşaması kaçınılmaz. örneğin bu uygulamanın uzun vadede toplumun temel taşı olan aile kurumuna zarar vereceği aşikar.
ateistlerin olduğu kadar inançlı insanların da cevap veremediği sorular var. ne bir ateist bir inançlı kişiyi, ne de bir inançlı kişi bir ateisti %100 olarak kendi görüşüne ikna edemez.
onlar varlar. etrafınızda heryerdeler. ama kalp gözü kapalı olanlar onları göremez.