bugün
- kabataş olayı görüntüleri24
- istanbul un çok pahalı olması26
- gocu25
- mel mel bakan gibson ve 0 0 710
- gönül almaya çalışan erkek12
- en sevilmeyen ev işleri13
- hangi manifest kızısın4
- dünya kaç renklidir3
- kavgada ele sıçıp yumruklar atmak7
- kara sevdaya tutulan kalmaması4
- beyaz ekmek yiyen vatan hainleri10
- ben lafa değil göte bakarım4
- haluk levent son açıklaması6
- şimdi herkes su içsin3
- ne yesem3
- küsünce sevgiliye komik video atmak3
- karı kıza para yedirir misiniz4
- en son ne aldınız3
- ömer hayyam5
- kız dediğin biraz saf olur3
- yazarların bugün cılkını çıkardığı şarkı7
- toplu taşımada milletin ekranına bakan tipler4
- lansor4
- düşene gülmek2
- mücteba hamaney2
- 21 temmuz 2026 fenerbahçe gornik zabrze maçı4
- molla rejimi2
- bütün mal varlığı üstünde sokakta yaşayan insan4
- hata çözmek2
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- en fazla artılanmayı hak eden yazarlar2
- gençlerin öfkesinin yanlış yerlere yönelmesi2
- yıldız falına bakan kezo2
- yks 20263
- hayat geriye doğru anlaşılır2
- oytun erbaş4
- 1 saatte 10 bira içmek19
- neden okula gitmek zorundayız3
- herkes yatsın iyi geceler9
- sözlük kızlarının kombinleri20
- tembel ve çalışmayan insan16
- iran da patlama sesleri2
- velvet vs nervio19
- erkeklerin giderek feminenleşmesi11
- philadelphia krem peyniri2
- fenerbahçe gornik zabrze maçı3
- the merich13
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek13
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması14
- cips olsa da yesek7
entry'ler (24)
Mhp genel anlamda doğu anadolu ziyareti yapmayan bir parti. Zor ama bilemem.
Vatansever mi? Şaşırtmayın beni. Hadi ordan! ilk önce hangi kökenden olduğunu öğrenin de ondan sonra konuşun.
Ülkenin kurtulmaya ihtiyacı yok ki. Siz bu tapınakçılardan nasıl kurtuluruz onu düşünün
Benim bir türlü anlam veremediğim bir olay. Sanıyorum ki bunlar hep Amerika'nın oyunu. Bir ihtimal başörtüsü aleyhinde kumpas olabilir. Toplum üzerindeki zihniyetin ayarlarıyla oynamak istemiş olabilir. Örnek olarak on yaşındaki çocuğu ele alalım: 'Lan bu kapalıların hepsi mi böyle acaba? Pisliklerini böyle mi kapatıyorlar acaba? Demek ki açık olanların pisliği yok ondan kapanmıyorlar. Ondan mı ki acaba?' Şaka lan şaka. Teyze bildiğin ayak üstü sıçmış işte. Daha neyi tartışacağız.
Zengin olursam zenginliğimin kırkta biri olan zekatımı verirdim. Nerede şimdi öyle zenginler. Zekatlarını verseydi Türkiye'deki zenginler, ülkede fakir kalmazdı.
1997 den beri başında olan Devlet Bahçeli olmasa belki oyumu vereceğim. içimizde milliyetçilik duygusu var ama bu yönetim ile %15 oy almaya mahkum bir parti. Geleceği görünmeyen bir parti oldu.
1989 doğumlu sağ ve sol kanatta gören yapabilen çok yönlü Alman milli futbolcudur. Hızlı, teniği gelişmiş ve gelişmekte olan ve vuruşlarında kalite kokan Borissia Dortmund efsanesi olmaya aday futbolcudur. Real Madrid ve Chelsea gibi devlerin her yıl istediği ama onun Borissia Dortmund'u seçtiği, kulübüne duyduğu vefakarlığındandır. Hayranı olduğum bir vuruş tekniği ve oyun tarzı vardır.
Brezilya futbolunun gelmiş geçmiş en iyi 10 numaraları arasına ismini yazdıran eski Fenerbahçe'li efsanedir. Bugün itibariyle jübilesini yaparak futbola veda etmiştir. Fenerbahçe'de 8 yıl oynamış olmasına rağmen jübile teklifi gelmemiş bunun üzerine Brezilya'da jübilesini yapmıştır. Fenerbahçe yönetimi Aziz Yıldırım ve yancılarının bu vefasızlığı ise halkın takdirine bırakılmıştır.
Melih Kibar - Aile Şerefi. Hüzünlü ve derinlere alıp götüren bir melodi.
Tabi ki istanbul. Hem gelişmiş hem de gelişmekte.
Türk futbolunun israf edilen ve futbolcu olduğu sanılan futbolcudur. Galatasaray'ın 2020'ye kadar sözleşme uzattığı ve sonsuz güveni olan bir futbolcu. Anlaşılması güç ama milli takımdada başka forvet yok. Türk futbolu işte. Bir tane forvet çıkaramıyoruz.
Tarafsız haber kanalı maalesef yok. Ama TRT kaynaklı haber kanalları en iyisi. Elimde olsa Doğan Grubu'nun tüm kanallarını kapatasım geliyor. Ayrıca Fox Tv kadar rezaler bir kanal olamaz.
nerede kaldı toplum ahlakı? nerede kaldı insanlık? moderatörler uyumayın lütfen.
Evde ne kadar peçete varsa hepsini gizlice alıp su ile ıslatırdım. Sanki her seferinde başım ağrıyormuş gibi başına koyardım. Koltuk altlarıma ve boğazıma koyardım. Doğal tedavi ne de olsa.
Toplum ahlakını bozan bir dizi. Yayınlandığı kanalıda kökten kapatmak lazım aslında da... Neyse.
Büyük günahlar olarak tabir ettiğimiz günahlar (Allah'a şirk koşmak vs.) dışında, her ne günah işlersen işle. Allah yolunda tövbe kapısı açıktır. Yapılacak en hayırlı ve güzel olan tövbede nasuh tövbesidir. Bu tövbe yapıldığı takdirde kul tertemiz gibi doğmuş olur.
Bordo ve lacivert. Kusursuz, narin ve tarz.
Bitki bilmem ama sade sodanın içine gripin tozu dökün ve için. 3-4 saatte etkili olduğu kesin.
ergenlik dönemi ve öncesinde oynanabilecek en sağlam oyundur. Sınıftan 8 arkadaş bir internet kafeye gidip 6 saatte tüm bölümleri geçtiğimiz ve çok çok zevk aldığımız unutamadığım oyundur.
Kendini zeki hissetmez. Kelime dağarcığı geniştir. Aslen zekidir ama biseyleri hep eksik hisseder. Başkaları tarafından çok bilmiş olarak tabir edilir ancak onu söyleyen kişi aptalın önde gidenidir.