bugün
H
hotcat14 yıl önce
hastası olunan sözler
hastası olunan gözlere bakılıp söylenen sözlerdir.
H
hotcat14 yıl önce
14 haziran 2012 göztepe meşale rekoru
14 haziran 1925'te kurulan göztepemizin 87. yıl kutlamalarında aynı anda 10.000 meşale yakılarak rekor kırılMASIdır. (bkz:izmir in agası her zaman biziz ) (bkz:göztepe) 4 senedir bu kutlamalara katılamıyorum katılanlar benim yerime de eğlensin.
H
hotcat14 yıl önce
14 haziran 2012 göztepe meşale rekoru
14 haziran 1925'te kurulan göztepemizin 87. yıl kutlamalarında aynı anda 10.000 meşale yakılarak rekor kırılMASIdır. (bkz:izmir in agası her zaman biziz ) (bkz:göztepe) 4 senedir bu kutlamalara katılamıyorum katılanlar benim yerime de eğlensin.
H
hotcat14 yıl önce
bilinen en çirkin kadın
H
hotcat14 yıl önce
486 dx2 66
H
hotcat14 yıl önce
486 dx2 66
H
hotcat14 yıl önce
8 mart 2012 femen istanbul eylemi
tam olarak ne zaman ve nerede yapılacağı merak konusu olan ukraynalı çıplak protestocuların yapacağı eylem.
H
hotcat14 yıl önce
amele yanığı
hiç deniz-kum-güneş görmemiş gibi güneşin altında kalıp, yanmaktır. sırtı kaplar genelde, kabartır. (bkz:ben yaptım ordan biliyorum)
H
hotcat14 yıl önce
bilinen en çirkin kadın
H
hotcat14 yıl önce
bıyığın yakışacağı futbolcular
"bıyıklı halleriyle de pek bi karizma olurlardı be!" dememize sebebiyet vermesi muhtemel futbolculardır. hani bence `daniel gonzalez güiza`'ya yakışırdı!~gülücük~ http://galeri.uludagsozluk.com/r/b%C4%B1y%C4%B1%C4%9F%C4%B1n-yak%C4%B1%C5%9Faca%C4%9… devamını gör
H
hotcat14 yıl önce
içinden otoban geçen gökdelen
japonyanın osaka kentinde gerçekleşen enteresan ama bi o kadarda zeka kokan olay. 18 katlı Binanın 4 ile 8'inci katları arasını para karşılığı kiralayan karayolları bu bölüme aynı güzergaHA ÇIKAN AYRI YOL iNŞA ETMiŞ. HELAL OLSUN VALLAHA. http://w… devamını gör
H
hotcat14 yıl önce
bilinen en çirkin kadın
H
hotcat14 yıl önce
ezeli rakiplerin yanyana maç izlemesi
karşıyaka taraftarı merhum özgür soylunun bir benzin istasyonunda pompalı tüfekle vurularak öldürülmesinden sonra iki ezeli rakip göztepe ve karşıyakanın rekabetinin insanlığın önüne geçmediğini gösterdiği önce göztepelilerin karşıyaka çarşıya gidere… devamını gör
H
hotcat14 yıl önce
benimadimsefa
nesildaş yazar. hoşgelmiş.
H
hotcat14 yıl önce
bilinen en çirkin kadın
H
hotcat14 yıl önce
sabrili barcelona
katalanlar için katil olma sebebi. bukadar yetenekli ve iyi top yapabilen bir takım içinde sabri gibi futbola tepki olarak doğmuş birisinin bulunması.
H
hotcat14 yıl önce
hırsızların giyim tarzı
(bkz:#12605036) nolu entride geniş çaplı anlatılan tarzdır.
H
hotcat14 yıl önce
hırsızların giyim tarzı
H
hotcat14 yıl önce
hırsızların giyim tarzı
H
hotcat14 yıl önce
bilinen en çirkin kadın
H
hotcat14 yıl önce
bilinen en çirkin kadın
H
hotcat14 yıl önce
meymenetsiz sırplar
yüzleri gülmeyen, donuk yüzlü, yüzlerinden nurları alınmış sırplar. milos teodosic, mateja kezman, nikola pekoviç, ratko miladiç, slobodan miloseviç ...
H
hotcat14 yıl önce
meymenetsiz sırplar
yüzleri gülmeyen, donuk yüzlü, yüzlerinden nurları alınmış sırplar. milos teodosic, mateja kezman, nikola pekoviç, ratko miladiç, slobodan miloseviç ...
H
hotcat14 yıl önce
atatürk ün nüfus kağıdında isminin kemal olması
biraz evvel farkına varmış olduğum durum. nüfus kağıdında isim hanesinde sadece kemal yazıyor. mustafa yok şaşırdım. ama önemli değil yaptığı şeyleri değiştirmez. mustafa da olsa kemal de olsa mustafa kemal de olsa o atatürktür.
© copyright 2005 - 2026