H
honour for us13 yıl önce
göz çevresi makyajını fazla abartan kızlar
şüphesiz ki thundercats'lerin lion-o'ya benzer ibretlik. (img:#326381)
H
honour for us13 yıl önce
açmayın korkunçlu kadın
inci sözlükte güzel kadın ya da merak uyandıracak bir fotoğraf paylaşılır ve yazarlar açıp bakmak isterler lakin o da ne? fotoğraf açıldığında bir abla dişleri falan pörtlemiş size doğru pöykürür. birde kulağınızda kulaklık var ise bir haykırması var… devamını gör
H
honour for us13 yıl önce
açmayın korkunçlu kadın
inci sözlükte güzel kadın ya da merak uyandıracak bir fotoğraf paylaşılır ve yazarlar açıp bakmak isterler lakin o da ne? fotoğraf açıldığında bir abla dişleri falan pörtlemiş size doğru pöykürür. birde kulağınızda kulaklık var ise bir haykırması var… devamını gör
H
honour for us13 yıl önce
atiyenin kulağına taktığı et kancası
ilk baktığınızda anlam veremedim bu cisme ancak daha sonra yoğun araştırmalarım sonucu mezbahalarda et asılan kancalardan olduğunu farkettim hocular. babası kasapmış onun hediyesiymiş sanırım ya da çok yaramazlık yaptığı için kulağından tavana asmışl… devamını gör
H
honour for us13 yıl önce
atiyenin kulağına taktığı et askısı
H
honour for us13 yıl önce
fatih istanbul u feth edemeseydi kim ederdi
(bkz: kenan komutan) edit: ilk defa başlık başıma kalmış lan çok heyecanlıyım napmam gerekiyo acaba? ~swh~
H
honour for us14 yıl önce
sözlük yazarlarının masaüstü arkaplanları
`miranda kerr`'in bilgisayarımda bulunan 900 adet fotoğrafından en güzel olanları. haftada 1 değişiyorum. (bkz: sözlükçülerin kullandığı prezervatif markaları) edit: başlık başa kaldığından zorunlu tanım: sözlük yazarlarının bilgisayarlarında sa… devamını gör
© copyright 2005 - 2026