bugün
- yazarların imza parfümleri12
- lise4
- kıskanmak7
- mutluluğun fark edilmemesi8
- erkekler neden az yaşar7
- 24 haziran 2026 venezuela depremi4
- çırılçıplak şekilde ağlarken dünya kupası izlemek3
- 25 haziran 2026 venezuela depremi5
- bir insanı sevmek11
- üni mezunu kız meslek lisesi mezunu erkek evliliği3
- andriy shevchenko3
- çırılçıplak şekilde ağlayarak ana haber seyretmek2
- devlet gücü6
- bana karpuzlu soda getir kardeşim diyen erkek3
- akp'ye katılan belediye başkanları8
- 26 haziran 2026 türkiye abd maçı13
- chp'nin belediyeleri kaybedecek olması7
- sevgilinin beni terk etme demesi3
- m r e r e c t o5
- çocuğu olan arkadaşlarla buluşmak2
- haitinin gol atmış olması5
- oyuncu koltugu4
- çırılçıplak şekilde uyurken yatağa işemek3
- cristiano ronaldo dos santos aveiro4
- 2026 dünya kupası23
- dünya kupasında başarısız olmamızın tesellisi2
- fakirin sevmesi hak mıdır13
- ibadet4
- 80 yaşına yaklaşmış koltuk sevdalısı siyasiler7
- kılıçdaroğlu tipi louserlık5
- insan5
- aylık 386 bin tl iyi para mıdır sorunsalı3
- çalmak2
- atatürk e yahudi diyen oç nin kaynağı3
- akp seçmeni2
- güney afrika güney kore maçı saat 4 te trt spor da3
- anlamak3
- lionel messi11
- my number one3
- düşün ki o bunu okuyor16
- naruto dayi3
- ameliyat olmak8
- futbol16
- karsan jest2
- duygusal yankı2
- zalican2
- falıma bakmak isteyen var mı24
- dünya8
- sözlük kızlarının vücutları15
- velvet13
entry'ler (24)
güzeldir hoştur nahoştur ve de boştur...
genellikle yatmadan önce okunur. çokta güzeldir ayrıca otobüs ve metrolardaki boş zamanı da değerlendirmek için bire birdir.
otobüs şöförüne el sallayarak durmasını sağlamaya çalışmaktır ancak sizi sallamamışsa otobüsteki kişilerin acayip bakışlarını görürsünüz.
odun ve kömür ile çalıştırılacak arabaların vakti gelmiştir.
iydir güzeldir fakat evde rahatça tayt ile dolaşıyorsanız aniden kapı çalınca giyecek bir şeyler bulma çabasının tavan yaptığı durumdur. boş bulunup kapıyı tayt ile açarsanız karşınızdaki kişi şaşırır ve kapıyı kapattığında kahkaha krizine girebilir. dikkatli olmak gerektirir lakin devir kötü...
Depresyon ile sonuçlanabilir ancak fazla kafaya takılmaması gereken şeydir. evet sadece şeydir.
aslında mantıklı düşündüklerini sanirlar ama bu dünyanin kusursuzluğu karşısında o kücük olan insan beyni bunu kavrayamaz ve evet bu kusursuzluk sans eseri oluşamaz diye dong etmesi ile imana gelme durumu.
bu konuda bizim elimize su dökebilecek başka bir millet olduğunu düsünemiyorum bile, neler icin kullanilmazki o mendil elma sileni bile gördüm.
mantık evliliği yapmak gibi bir şeydir. genellikle gamsız vurdum duymaz alınmayan düşüncesiz olurlar. iyi bir ev arkadaşı varda bizmi eve almadık. hele tuvalet işine hiç girmeyeyim sabah sabah midemiz bulanmasın...
iyidir güzeldir. tarihi ilan etmektedir belki bir doğum günü partisi beklemektedir...
an itibari ile sahiplenmek istediğim köpek türü. ancak sahiplenme duygusu ile bilinçsizce petshoplardan almayacağım tabiki. uygun bir dost bulana kadar aramaya devam edeceğim...
genellikle 2. öğretim kişilerin sabahlaması ile sonuçlanan durum. tabii hiç uyumadan işe üniversiteye gidecek olanlarda olabilir şahsen denedim ve "ruh gibi olma" ile sonuçlandı.
Nba maçlarını takip eden kişilerin hayır demesi ile bir anda sözlüğün hala boş olmadığını gösteren soru.
eve geldikten sonra "geldin mi?" diye sorulması.
genellikle sıkı bir çevreden ayrılıp yanlız kalmakla başlar.
kendilerini çok haklı görürler sürekli işsiz üniversitelileri örnek göstererek "okuyupta naabıcan" derler. halbuki bir insan sadece meslek veya para için okumaz önemli olan toplum içindeki kültürüdür görgüsüdür.
egolu hocaların ve yeni başlayanların şımarık halleri. hocalara yağ çekmeye çalışmaları gibi bir çok olay mevcuttur. bunun sebebi ise lisede çok yağcılık çok kanaat notu döneminin olmasıdır.
Uzun süredir sözlüğü takip ediyordum. Üye olmak bu güne kısmet oldu. Herkese selam ve saygılar.
En az 200 lira tasarruf yapan kişilerdir.
Hamburger + ketçap + mayonez + kola = anlık kötü pskoloji tabi sağılığını düşünene.