bugün
- o kadar zengin olmak ki ölümü yenememek10
- deniz şortunun içine boxer giyilir mi sorunsalı10
- ayağı alçılı kız yıkamak5
- tek başına tatile çıkmak4
- iç sıkıntısından intihar etmek10
- kuş besleyen akciğeri hastalığı3
- polat alemdar3
- yazarların şu an istediği şey5
- karamanoğlu beyliğinin bayrağı7
- iyi öpüşmek için yapılması gerekenler14
- şücaattin amca2
- kedi tüyü kisti2
- nargile tütünü3
- diyanetin abd'deki villaları2
- izmir merkezli feto operasyonu2
- geleyim beş dakika göreyim seviyesinde sevmek13
- birader beylerin birader beyler olmaları6
- donuz butonu bir harika dostum2
- milli takım şarkısının akp tarafından üretilmesi12
- 1 dakikada 47 mekik çekmek2
- makyaj öncesi alt tabaka hazırlığı2
- en çok kullandığınız ağrı kesici9
- yazarları gülümseten şeyler6
- sarı yeleli aslan trump8
- m r e r e c t o24
- zall sözlüğü bizzat takip ediyor19
- kontrat fosfor karburator4
- ümmetçiler neden filistin'i kurtarmıyor10
- bir şarkı sözü der ki2
- hababam sınıfı semra hoca7
- müslim sarı3
- yaz günü bira içmek6
- kamu görevlilerinin zıvanadan çıkması2
- 60 saat boyunca uyumayan insan4
- iş sıkıntısı olmasa okuyacağınız bölüm4
- mardin de bir ağanın inşa ettirdiği ilginç köy evi3
- mor semsiyeli yabanci21
- zallın fake hesabı var mı9
- aylık 279 bin lira iyi para mıdır sorunsalı2
- 12 haziran 2026 güney kore çekya maçı5
- anın görüntüsü19
- talibanin kadınlara hemşire ve ebeliği yasaklaması10
- en gey özelliğiniz13
- gocu26
- kendi kendine konuşmak5
- chp'nin hali ne olacak49
- ben bu dünyada hangi boşluğu dolduruyorum15
- montla sıçmak3
- sıradan biri olarak ölmek istememek2
- siyah araba4
entry'ler (21)
beni tanımlamak için dilimize girmiş kelimeler.
olsa olsa kültablası ağızlıdır abartmayınız.
mezunların en büyük avantajı zamandır, her şeye zaman ayırabilirsiniz. Etüte sadece sorucozum için gitmek mantıklı olabilir. Çünkü çok zaman yiyor. Hatta bazı etütler var ki mezunlarla 12leri aynı konuma getiriyor. Sosyal hayati bırakmayın eylülden itibaren düzenli çalışın 8,9-17 çalışın sonra spor yapın dışarı falan çıkın. Belki şimdi kulaginiza imkansiz geliyor ama eksik oldugunuz yerlere ozellikle onem vererek Günlük düzenli 4 saat size hayli hayli yetecektir.
sözleri anlamasam da adamı coşturan bi zenci şarkısıdır. adamlar rapin mucidi ne de olsa döktürüyorlar...
uzi'nin efsane girdiği türkçe rap şarkısı. Sözlükte başlığı olmadığına şaşırmadım çünkü sadece hızlılar anlar.
çözümün yeni kanlar olduğunu düşündüğüm süreç. tabi bu kanlar test edilip onaylanmalı.
samimi gelmemiştir refleks olsa o video çekilmez.
her insanın kendini beğenmesi için değil sağlıklı ve güçlü olmak için yapılan bir spordur.
bu gizemli gençlerin heralde sözlükte aşk hayatı falan olduğunu düşünüyorum. gizem iyidir.
laz ziya gibi bir adamı ihraç ettiklerinden asıl kayıp konseyindir. bence laz ziya'nın düşmanlığı değil dostluğu insana daha makbuldur.
yazılımla uğraşmak bilimsel makaleleri takip etmek.
imla hatası yapan kızdır mesajı alan yazar üzülmemelidir.
o kadar enflasyona dolar oynamalarına karşı fiyatı azıcık artandır. zaten direk buzdur. terliyken yenilmesi durumunda hastalık yapabilir.
bir çocukluk efsanesidir. bu sıcaklarda iyi gidendir.
acilen yazar yapılması gereken yazardır. bi yazara mesaj atmak için kayıt olmuştur ama uludağsözlük'ün çekiciliğine karşı koyamayıp daha şimdiden bağımlılığa düşmüş gibi hissetmektedir.
saf zamanlarında benim yaptığımdır. kız üzülmesin diye kabul etmiştim sonra zararlı çıkan ben oldum bu gibi durumlarda iş bu raddeye gelmeden yol vermek en iyisidir.
canlı yaşamını etkileyecek bilimkurgu filmlerini aratmayacak olaydır.
okuyunca yalan olay gibi gelmişti zaten olayı yazan üye olaydaki arkadaş olduğunu iddia ediyordu. ama böyle durumlar gerçek hayatta olabilir.
ragnar'ın ölümünden sonra 5 bölüm izlediğim sonra bıraktığım şimdilerde tekrar izlemeyi düşünmeye başladığım dizidir. ivar'ın yüksek potansiyeli olduğunu düşünmüştüm ama adam kendini tanrı olduğuna inandırıp o kıza inanmaya başladıktan sonra gözümde bitmiştir.
buna inan insanlarla hatta bunlardan on kat daha gerçek dışı olaylara insanlarla gerçek hayatta karşılaştığım olay.