bugün

entry'ler (2)

ladeste kaybedişim

Olay yaklaşık 2 yıl önce yaşandı. Sınıfımızda Gamze isimli bir kız vardı. Bununla kolasına ladese girmiştim. Malum yaz ayı hava oldukça sıcaktı. Her neyse birkaç gün böyle geçti.

Matematik sınavındayız ve matematikten hiçbirşey anlamıyorum. Soruların aynısını cevap olarak geciriyorum kağıda. Tabi bunuda tam beceremedim ve yanlış yazıp silgi istedim.
Gamze leşin kokusunu kilometrelerce öteden alan sırtlan gibi plan kurmuş ve hemen silgiyi bana attı. Tabi sınavdan kırık alacam lades aklımda olur mu hiç. Silgiyi elime alır almaz lades diye bağırdı. Bende jeton yeni düştü. Sınava mı yanayım ladese mi. O sinirle kağıdı verip kantine geçtim.

Tenefüste Gamze yanıma geldi ve " ahaha kolamm nerdee?" dedi. Ben Gamze yi pek sevmem biraz zorluk çıkarınca "fakir paran yoksa ben ısmarlarım hahahah" dedi. Tabi baya bozuldum ve otur alıyorum dedim. Kantindekiler film izler gibi bize bakıyordu. intikam almalıyım ama nasıl?

Aklıma bir fikir geldi ve kola yerine gazoz alıp Gamze nin yanına geçtim. Kola kalmamış diyip ona uzattım. Biraz mırın kırın etsede aldı.
"Ohh keriz gazozu da bir başka diyerek içmeye başladı. " işte planını uygulamaya vakti gelmişti. Tam o sırada Nuri Alço tecavüz müziğini açtım telefondan ve birkez daha gözler bize çevrildi. Kantindekiler kahkaha boğulmuş Gamze ise yerin dibine girmişti...

hilalbiyikli

Burda dursun lazım olur..

Dikkat : Çaylakken 40 karakterden daha az entry giremezsiniz
© copyright 2005 - 2026