bugün

entry'ler (11)

sigara fiyatları en fazla 5 tl olsa olabilecekler

sanırım devletin eline geçen canlı para miktarı yarı yarıya düşerdi sonuçta giden vergiden gidiyor.

yüksek bir tepeye çıkınca bağırılabilecek sözler

muhtemelen frank olmak isterdim. (bkz: shameless) izleyenler anlayacaklardır hatırlamayan olur ise https://www.youtube.com/watch?v=rvz-Oq_grsM

gecenin ingilizce şarkı sözü

i hate everything about you
(bkz: three days grace)

eşinizin hangi meslekten olmasını istersiniz

stresin az olduğu-birbirinin arkasından kuyu kazan ofis çalışanın olmadığı ve eve iş getirmediği her işe memnun olurum açıkcası sanırım bu (bkz: müdür) oluyor ama olsun

en sevilen gezegen

çok net olmalıyım ki mars'a aşığım bir gün olurda ölürsem bedenimi yakıp mars'a yollayın.

ton balıklı makarna

lol ve cs ile içli dışlı olanların bileceği üzere sunucudur kendileri fakat burada karnımın açıktığını düşünerekten makarna çeşidi demek istiyorum çok lezziz oluyor çoook.

seni seviyorum deme şekilleri

"kahvaltı hazır"
"yemek hazırlama akşama yemeğe çıkalım"
"beşiktaş'ın maçı var"
"quaresma ilk 11'de. "

sözlük yazarlarının whatsapp durumları

no bad days. yani burada şair diyor ki çaylağım(!)

organik hoşafın neyini beyenmiyonuz

organik olmasını malumunuz globalleşen dünyada vücut gdolu hoşaflar istiyor.

yeni türkiye de sıradanlaşan şeyler

o kadar sıradanlaşmış ki şehit haberleri bile yazılmamış ne diyelim helal olsun böyle yüce mertebeyi sıradanlaştırdılar insanların aklına gelmiyor önceden birisi şehit düştüğünde yas ilan ederdiler herkes ağlardı şimdi sayısındayız çok net akıllanmaz bu millet.

quaresma

aşığım sana doyamıyorum ne de güzelsin bakamıyorum
ilk geldiğinde de şuanda gönlümün tek sahibidir kendisi takım içinde o kadar gereksiz var iken yüklenilen BEŞiKTAŞ oyuncusudur sen bu takımı yine şampiyon yapacaksın vesselam o kelebeği sallayışına kurban çıkarda gölgesinde serinleyelim.
© copyright 2005 - 2026