bugün
H
helenn10 yıl önce
sözlük hurilerinin fotoğrafları
görmek için kalp gözü gereken hurilerin fotoğraflarıdır. mesela şunun içindeki huriyi kaçınız görebilecek acaba; (img:#944013)
H
helenn10 yıl önce
cinsel içerik başlık stop
bir an önce her yazarın yapması gereken stop durumu. arkadaşlar burası cinsel sohbet odası değil. dikkatlere önemle sunulur.
H
helenn10 yıl önce
sözlük yazarlarının çizimleri
paint terk olmayan yazarların çizimlerini eklediği başlık.. karakalem, karikatür, grafik, wallpaper her türlü çeşitlerde olabilecek çizimlerdir.. burayı resim çöplüğüne çeviricem..
H
helenn10 yıl önce
sözlük kızlarının memeleri
elimiz şeyimiz de katılım bekliyoruz. ~shw~ bir an inci sözlükte sandım kendimi.
H
helenn10 yıl önce
badem göz
yanlara doğru hafiften çekik olan göz şeklidir. ~tatarlar~ ~ben~ bu tanım sanılanın aksine rengi için değil biçimi için kullanılır.
H
helenn10 yıl önce
9 10 ve 11 inci nesil sözlüğü terk etsin
sözlüğün eski şaşalı o güzel büyük günlere ulaşması için acilen olması gerekendir. evet.
H
helenn10 yıl önce
helenn
poe aşığı yazar, o benim bebeğim. bana şiir de yazmış, kültürünüz yeter ise okuyun. helen, thy beauty is to me Like those Nicean barks of yore, That gently, o'er a perfumed sea, The weary, wayworn wanderer bore To his own native shore. On desp… devamını gör
H
helenn10 yıl önce
neden iyi karılarla tanışamıyoruz
(img:#886863)
H
helenn10 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
H
helenn10 yıl önce
maço erkek seven kızların kezban olması
isviçreli bilim adamlarının araştırmaları sonucu vardığı kanıdır. Efendim bu kezbanlar öyle ruh hastalarıdırlar ki erkeğin maço olmasını isterler. Eteğine, kıçına, başına karışmasını isterler. Hatta otu boku kıskanmalarını iyi bişeymiş gibi görürler.… devamını gör
H
helenn10 yıl önce
sözlük erkeklerinin fotoğrafları
Merak edilmeyendir. Adam yan oldu demiş. Keşke yan olan sadece fotoğraf olsa. Kendisi yamulmuş hala fotoğrafa bok atıyor.
H
helenn10 yıl önce
günün hadisi
günün tek cümlelik özetinden ya da tek şarkılık özetinden daha fazla faideli ankettir. okuyunca inşallah gözümüze nur dolar, sesli okunursa kulağımızın pası gider. amin. "sevdiğini ölçülü sev; çünkü o, bir gün nefret ettiğin kişi olabilir. nefret et… devamını gör
H
helenn10 yıl önce
eşcinsellik hastalıktır
söylenildiğinde yadırganan söz. ama gerçektir. eşcinsellik kadın-erkek hormonlarının orantısız mevcut bulunmasından kaynaklanan, psikolojik yanları da bulunan bir hastalıktır. kesinlikle tercih meselesi değildir.
H
helenn10 yıl önce
memesine nutella sürüp yalatan sapık
H
helenn10 yıl önce
paradise05 in memeleri
H
helenn10 yıl önce
kırmızı çizgileri olan insanlar
mutasyona uğramış olabileceklerini düşünsem de, zebragiller familyasından olabilirler gibi geliyor bana. kırmızı çizgiler; insanın, kendisine mahalle baskısı uygulamasıdır. kendini ezdirme, netekim.
H
helenn10 yıl önce
alkollüyken entry girmek
(bkz:sarhoştum hatırlamıyorum)
H
helenn10 yıl önce
alkollüyken entry girmek
(bkz:sarhoştum hatırlamıyorum)
H
helenn10 yıl önce
sözlük playboylarının fotoğrafları
(img:#818600) Sözlük playboylarının fotoğraflarıdır. necatinin uzun bir aradan sonra sahalara döndüğünü gösterir.
H
helenn10 yıl önce
whatsapp tan gelen son mesaj
H
helenn10 yıl önce
bdsm kraliçesi
(#19419590) ben ilan ettim olmuş bir (bkz:bdsm) kraliçesidir. `likka` derler buralarda ona, kırbacını tatmayan bir erkek yada kadın varsa ya deltasında sular kurumuş, yada kamışını pandalar yemiştir. bdsm : ben dedim sana manyak yada gerçek anlam… devamını gör
H
helenn10 yıl önce
yazar nicklerinden zil sesini tahmin etmek
selfacceptance-nokia tune.
H
helenn10 yıl önce
anın görüntüsü
H
helenn10 yıl önce
anın görüntüsü