bugün
- bulgur pilavının kötü bir yemek olması9
- hiç fuhuş yaptınız mı7
- 35 yaşına gelip evlenmemiş erkeğin asıl amacı8
- türk kızlarının keko adam sevmesi4
- karadedeler olayı3
- üstteki yazar hakkındaki varsayımlarınız21
- meyveli soda içen erkek7
- kadınların bir erkekte aradığı kriterler16
- otomatik portakalda bilinmeyen kelimeler2
- ahmet telli6
- y kuşağı3
- yazarların hayatlarının 1 yılını satacakları fiyat12
- aylık 422 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- örgüt mensubu5
- anket türkiye de eyalet sistemine geçilsin mi17
- belçika galibiyetine 50 tl basmak3
- kiraz cicegi kolonyasi45
- keşke arkadaşım olsaydı dedirten roman karakteri2
- 34 yaşına dek sevişmemiş erkek2
- hayatından 1 yılı kaça satarsın9
- anın görüntüsü12
- arkadaşlar ben hapise giriyorum2
- messi vs maradona7
- covid 192
- sözlükte sizi kim tanıyor16
- mezun olunan okula yıllar sonra tekrar gitmek10
- fransızca3
- allah5
- sözlükçülerin en iyi 5 roman listesi15
- geçmiş ve geleceğe yolculuk2
- 2026 dünya kupası30
- yoldaş benjamin franklin4
- chp de 7 il başkanının görevden alınması3
- ebedi dünya hayatına inanmak2
- ateist4
- allah olsanız yazacağınız kitabın ismi ne olurdu10
- macaristan başbakanın macar tvsine ayarı3
- karınızı baştan çıkarır mısınız2
- kant'ın ahlak yasası ve günlük hayat6
- gs renklerini birleştirince altın mı çıkar5
- inanmıyorsanız bari saygı duyun6
- ça va mal2
- her seçim ortaya çıkan uçaklar tanklar2
- 9 temmuz 2026 fransa fas maçı24
- sen gidince gül yüreklim gece soğuk gün karanlık2
- çekici kadının tüm çekiciliğini götüren şeyler7
- je m appelle2
- ona bir şey söyle17
- upuzun saçlarını kısacık kestiren kız5
- mehmet okuyan12
entry'ler (22)
3 şeyle sınırlanırmamak gerekir zira biz kadınlar daha fazlasını bekleriz.
Ahde..Ah deme oh de diye dalga geçilebilicek bir isimdir. Bir telefonda müşterilerle konuşuyorsan ismini 5 kere tekrar etmek zorunda kalırsın.
"pardon anlayamadım"
"Ahde"
"Ney"
"ahde"
sessizlik
"Ahhhhde"
"pardon anlayamadım"
"Ahde"
"Ney"
"ahde"
sessizlik
"Ahhhhde"
Kimsenin onun gibi olamayacağını anladığın andır ki berbat bi andır o. bir kere girdimi bu düşünce beynine bir daha çıkmayacaktır bilirsin. bir toprağın altında kalmış gibi hissedersin kendini. Sıkışır beynin bu düşünceyle. yapılacak tek şey, tek çıkış yolu onu tekrar elde etmekdir. Rastgele
onunla bununla gezip oynaşan, çıktığı erkek sayısını bilmeyen, sıra vermeye gelince ben bakireyim deyip karşısındakine namusulu kız gibi görünenmeye çalışan, sahte bakireler gibidir.
Türbanlı kız makyaj yapıyorsa o türbanı kendi istediği için takmadığını düşünüyorum.
karşı karşı dururken yüzüne hasret kaldım. "Hay anasını nerden çaldı radyoda bu şimdi" dediğim ve beni üzen şarkı.
gece kuşu okşan, düdük necmi, horoz ali, deve ömer, riç rıza.
ya ben taktım bu olaya il defa duyuyorum. Bizede yakın aslında kiraya tutsam yada içinde bir gece geçirsen ne olur acaba çatlarım merakımdan. Benim gibi adranelin seven bi arkadaşımı takıcam koluma giricem o eve.
çok hoş dan gelen 'cohoş' kelimesi kullanlabilir.yada nehoş...kızın adı yerine bu gibi lakaplar kullanılırsa kızın ruhu bile duymayabilir.
Sünnet düğünleri.
sadece isimleriyle kulağa hoş gelen ünlülerdir. ebru günde sadece ebruyu kullanamaz, veya seda sayan. ama yalın tarkan bendeniz gayet tek başına kulağa hoş geliyor.
Parası olmayan ama bişey almak isteyen erkeklerin tek çaresi güldür. mantıklı gelir belki onlara ama kızları hayal kırıklığına uğratabilir.
En seksi kız ismi okşan olabilir. birde kimsenin bilmediği çok az kullanılan ahde ismi var söyleesi kulağa hoş gelebilir.
Ayşe özyılmazel ile evleneceği söz edilen kişi.
kötü polislerinde yüzünü gösteren bir dizi..dizilerde hep iyi polisler oynuyor bu dizide hem kötü hemde iyi karakterli polisler var çok gerçekçi.
Antalaya'nın batısın da adrasan, çıralı, olimpos
Bizim gibi küfür ediyorlar. Evde çorapla geziyorlar. Bizden bir dizi. Laa demeyi sevdiren bir dizi... Napıyon laa
Bazen bir esinti kokusunu getirir burnuna, bazen onun sevdiği bir şarkı çalar radyoda. Sıkarsın kendini ağlamamak için.. Burnun sızlar, boğazın ağrır, dökülür yaşlar gözünden yenik düşersin kendine. insanlar ona benzemeye başlar, herşey onu hatılalatır... Bir vapur dumanı, bir otobüs durağı, eski bir film... Eğer gerçekten çok sevdiysen onu, bu hayatta unutamassın. Sadece yokluğuna alışırsın. Acısı katlanılabilir hale gelir.
kendisine aşık etmek istediği kişinin elbisesinden bir kumaş parça alıp onu gece yarısı en eski mezarlığa gidip herhangi mezarlığa gömmesi gerkirken korkup mezara deyil hemen mezarın yanına gömen..sonra büyü tutmadığında 'mezara gömmem gerekliydi o yüzden olmadı' diyen birisini tanıyor olabilirim... (bknz Ben)
Öpüşmeyi beceremiyorum demi??? diyen kız ta çok zekidir ya da çok salak...