H
hapsuramayan adam12 yıl önce
bir ömer çelakıl vardı ne oldu ona
bir zamanların saçlarıyla meşhur hacker ı şifre üstüne şifre kıran ömer çelakıl'ın ortadan kaybolmasına binaen sorulmuş sorudur.
H
hapsuramayan adam12 yıl önce
mini etek giyen kızın sağını solunu çekiştirmesi
heryerde rastlamak mümkündür bu insanlara tamam giyiyorsun anladık da,her dk neden orasını burasını çekiştiriyorsun madem o kadar rahatsızsın neden giyiyorsun . boşuna çekme uzamaz boyu denilesi insandır bunlar.
H
hapsuramayan adam13 yıl önce
uludağ sözlük erkek yazarlarının fotoğrafları
`uludağ sözlük bayan yazarlarının fotoğrafları` başlığının öteki teki. burada yazar olarak görev yapan erkek arkadaşların fotolarıdır bunlar. kimi face'ye atar kimi twitter'a atar fotolarını.
H
idam sehpasında söylenecek sözler
ölüme giderken yanındaki yörendeki insanlara söylenebilecek sözlerdir. (bkz:bu ip kopmaz değil mi?)
H
osurmak güzel şey herkes osurmalı
insanı rahatlatan bir eylem olarak osurmayı sıkça yapmamızı salık veren cümle. Osurmak rahatlatır. Osurun, osutturun!
H
yazarların çizimleri
(img:#1814140) Yazarların kağıda ya da herhangi bir yere döktüğü çizimlerdir. Benim de bir çok çizimim vardır fakat an itibariyle can sıkıntısından çizdiğim şekil budur. Edit; ben sıraya çizdim.
H
otobüste 18 yaşındaki kızı süzen amca
Torunu yaşındaki bir kızı garip garip süzen amcadır. Bugün şahit oldum buna. Cumartesi dedim, arkadaşımın yanına gitmek için bindim otobüse, bu acı dolu anlara şahit oldum. Kız taş çatlasın 18 idi. Çok açık değildi ama güzel giyimli bir kızdı. Bu amc… devamını gör
H
köpek
hayatım boyunca içlerinde bulunduğum,hemen her cinsini bildiğim,3 tanesini beslediğim,sizi koşulsuz bir şekilde koruyan ve her zaman sizin için ölebileceğini bildiğiniz tek canlı türü.yeri müsait olanlara mutlaka kangal cinsi olanını beslemelerini ön… devamını gör
© copyright 2005 - 2026