bugün

entry'ler (21)

münir özkul

Her yerde hala öldü söylentileri dolaşan "hababam sınıfının" Mahmut Hocası.

ırak şam islam devleti

Avrupada isis olarak taninan terör örgütü.

adı ile soyadı birleşebilen ünlüler

Kadiri Nanır

zimbabve

Basbakani MUGABE hakkinda söyle bir belgeseli olan ülke...

BIKINIZ: http://video.uludagsozluk.com/v/zimbabve-92889/

özgü namal

Hemen hemen her aldigi rol'de illaki birkac dakikada olsa sirine'yi oynayarak gönülleri fetheden , sempatik kadin.

atsizcilar com

Host sirketleri tarafindan kapatilan site , yani artik bizi güldüremiyeceklerinin habercisi olan site.
Kapatilmasina oldukca üzüldük ve bugünü TÜRKCÜLÜGE vurulan bir darbe , yada YAS ilan edelim derim ben.

Bunlarin aralarinda XxErgenekonxX isimli bir IRKDASIM * vardi yarim akliyla calinti yazilariyla insanlari güldürmeye calisirdi.
Sanirim en cok o üzülmüstür kapanmasina. Göt yeleli pozkurt'uda unutmamak lazim tabiii.

Geri dönün tatsizcilar , artik bizi kim güldürecek.

atsizcilar com a üye olan sözlük yazarı

Birisi benimdir , icimizden eminim cok kiside üyedir de , belli etmiyordur. Dalga gecmek icin baska hangi siteye üye olacagini sasirmis insanciklar toplulugudur.

sütten nefret etme sebepleri

Mide bulandirmasi.

sarhoşken edilen anlamsız laflar

Heeyyttt allah beee.

bizimpencere

Ayni evi paylastigim , ilginc denilebilecek , hasta ruhlu ama zararsiz , sevimli , iyi niyetli ve sevgi dolu kisi. (bkz: CitLemBiK)

atsizcilar com forumunun kapanmasi

Kapanmistir artik hacklenmis diye duydum yani patlakmis aslinda , artik gülemiyecegimizin habercisi. Geri dönün atsizcilar güldürün bizi yeniden.

biranin baloncuklarini saymak

500.000.000 baloncuk yutacam diye sonunun gelmesi ve kisinin tirlatmasiyla biten hadise.

atsizcilar com uludagsozluk com benzerligi

Her iki tarafdada solcu düsmani insanlarin cogunlukta oldugu göz önüne alinacak olursa oldukca hakli bir benzetmedir efendim kendiler.

atsızcılar

Cem yilmaz 'dan daha cok güldügüm insana benzeyen kurtcuklar. Sanal kahramanlar. Ve ayni zaman IP adresinden kredi karti numarasi , sifresi , adres ve sülale telefonlarini cikarttiklarini iddia eden resit olmamis insanciklar toplulugu...

yaran atsizcilar com yorumlari

Bir damla Türk kanini sulandirip dünyaya dagitsak , tüm dünya kurtulur , hastalik kalmaz , herkes süper zeka olur. gibi sacma sözler eden tamammi sanirsamki 12-15 yas arasi insanciklar toplulugu.

Ayrica gülmek istiyorsaniz bu site sizi Leman'dan daha fazla güldürecektir eminim.

pezevenk

Bir cesit kasapdir efendim kendileri.
Ikiside et satar.

gerdek gecesi eşin kız çıkmaması

2008'de yasadigimiz gözönüne alinacak olursa gayette dogal birseydir.

eşek eti

Kuzu ve Dana etine göre daha sert ve yagsiz oldugunu tahmin ettigim *et cesidi.

f4

Alt tusu ile kullandiginde varolan pencereyi yada programi kapatir.
(bkz: Alt+F4)

yaran bir demet tiyatro esprileri

Feristah : Sar beni edeleli (aslinda adale demek istiyor) mükremin.
Mükremin : Git isine feristah , yine ariza yapma.
© copyright 2005 - 2026