bugün
- ota boka devşirme diyen hırto26
- yunanlıların yağlı güreşi çalmaları9
- iyi sevişen erkeğe aşık olunur mu15
- true nickli namussuz yazar12
- köylü olan ailemden utanıyorum12
- üstteki yazara bir hayat tavsiyesi bırak16
- türkan saylan7
- sabah nasıl uyanıyorsunuz5
- heves3
- üstteki yazar hakkındaki varsayımlarınız40
- fetö nün siyasi ayağı19
- pkklı cenazesi bombalamak3
- fırının başında beklemek4
- ateistlerin nursuz olması13
- kadın çantasında olmazsa olmaz üç şey3
- galette4
- türkiye'nin en güvenilir siyasetçileri9
- böceklerin tek tabanca gezmesi5
- testo taylan2
- ıssız adaya düşerken yanına ilk kendini almak2
- heves eden yol alir2
- tabiatındaki dengesizliği maharetle kullanmak6
- kürtlerin tekelinde olan meslekler13
- giresun çocuğu5
- ahbap18
- dünya yılanlar günü2
- anın görüntüsü20
- kezolara duyduğum ateşli ilgi5
- fabrikadan çıkmış yazarlar5
- yurtdışında arap mısın diye sorulması12
- belinde kelebek dövmesi olan yazarlar12
- kemalim yapmaz öyle şey7
- umudu yeşerten bazı detaylar2
- haluk levent'e bile devletten daha çok güvenmek10
- sinir bozucu şeyler20
- gayet iyi2
- köpekten daha murdar yuzır3
- cookie3
- testo taylan true ziyareti5
- karışık kızartma10
- yurtdışında hintli misin diye sorulması9
- yoruldu bu beden2
- 15 temmuz 2026 ingiltere arjantin maçı37
- uysaljakoben15
- yavudi yuzır8
- ispanya arjantin finali2
- amerikan filmlerindeki heyecanlı genç grubu4
- mmm gocu kelebek dövmesi kocaman kafam kadar4
- aşırı mühendislik vs planlı eskitme4
- ciddi ciddi maymundan geldiğine inanmak9
entry'ler (344)
akk'yi kaldırmadan önceden beri kullanıyordum. etrafa da iyiliğinden bahsettim hep. gel gelelim, köprünün altından çok suların geçmiş olduğunu müşteri hizmetlerini aradığımda öğrendim. müşteri hizmetleri yok. evet cidden müşteri hizmetleri departmanını kapatmışlar. bunu böyle mavi yazıyorum ki, abonesi olmak isteyen dikkat etsin diye. 1 haftadır internetimde sorun var ve kimse bir çözüm getirmiyor. muhatap yok. twitter'dan yazdım, yine arayan yok. muhatap bulamadığım bu dandik firmayı önümüzdeki ay terk ediyorum. madem talebi karşılayamayacaksın, madem akk'siz diyip abonelerin artınca müşteri hizmetlerini kapatacaksın, o zaman abone kaybetmeye devam karşim. ben artık abonesi olmayacağım çok da sikimde değil ama müşteri hizmetlerini tekrar açmayacaklarsa batmaya mahkumdur bu firma.
akk'yi kaldırmadan önceden beri kullanıyordum. etrafa da iyiliğinden bahsettim hep. gel gelelim, köprünün altından çok suların geçmiş olduğunu müşteri hizmetlerini aradığımda öğrendim. müşteri hizmetleri yok. evet cidden müşteri hizmetleri departmanını kapatmışlar. bunu böyle mavi yazıyorum ki, abonesi olmak isteyen dikkat etsin diye. 1 haftadır internetimde sorun var ve kimse bir çözüm getirmiyor. muhatap yok. twitter'dan yazdım, yine arayan yok. muhatap bulamadığım bu sikko firmayı önümüzdeki ay terk ediyorum. madem talebi karşılayamayacaksın, madem akk'siz diyip abonelerin artınca müşteri hizmetlerini kapatacaksın, o zaman abone kaybetmeye devam karşim. ben artık abonesi olmayacağım çok da sikimde değil ama müşteri hizmetlerini tekrar açmayacaklarsa batmaya mahkumdur bu firma.
akk'yi kaldırmadan önceden beri kullanıyordum. etrafa da iyiliğinden bahsettim hep. gel gelelim, köprünün altından çok suların geçmiş olduğunu müşteri hizmetlerini aradığımda öğrendim. müşteri hizmetleri yok. evet cidden müşteri hizmetleri departmanını kapatmışlar. bunu böyle mavi yazıyorum ki, abonesi olmak isteyen dikkat etsin diye. 1 haftadır internetimde sorun var ve kimse bir çözüm getirmiyor. muhatap yok. twitter'dan yazdım, yine arayan yok. muhatap bulamadığım bu sikko firmayı önümüzdeki ay terk ediyorum. madem talebi karşılayamayacaksın, madem akk'siz diyip abonelerin artınca müşteri hizmetlerini kapatacaksın, o zaman abone kaybetmeye devam karşim. ben artık abonesi olmayacağım çok da sikimde değil ama müşteri hizmetlerini tekrar açmayacaklarsa batmaya mahkumdur bu firma.
sorun belirten cümle.
Evlenilecek kız. Kaçırmayın.
aslında konuşmaktan kastının ne olduğu belli olmayan erkek. ya da çok belli.
evlenilecek kızdır. bakın bakalım yiyecek bir şeyler de var mı.
kesin aldatıyordur. doğru düşünüyorsunuz.
bir de elinizde peçete varsa ideal sevgili oldugunuz durum. yoksa idealliğiniz tartışılabilir.
erkeklerin duygularından anlamayan kız grubu. sonra da erkekler garip varlıklar, ben bu erkekleri anlamıyorum bilmem ne.
hata şansını minimuma indirir. f5'e de quicksave özelliği atayabiliyor musunuz, bi sorun. tabi, quickload f9.
uykusuzluktan saçmalayan. deli mi ne.
her duyduğu şeyle gaza gelen kız arkadaştır. destekli sütyen ile karşılayabilirsiniz.
ayrımcılığa son verme fırsatı. en azından, banyoda.
bir yandan da damadın sırtına pıt pıt vurarak desteklenmesi gereken söz. gerçeklere kayıtsız kalmamanız müthiş.
-bia ayrı yazılır.
bilgisayar karşısında oturarak yakalanması zor olan sincap. elbet tekrar geçecek o.
konu henüz oraya gelmemiştir. biraz bekleyin.
çok kasmasını umursamamanız gereken makine. kol bacak vücuttan biraz geç gelebilir. gelmeye de bilir.
ışınlanmamanın birinci sebebi. öğrenci kartının 75 dakikada 3 aktarma yapılabilmesi olanağı ile hayat size daha yaşanır gelecektir.