bugün
G
gridensiyaha9 yıl önce
gecenin fotoğrafı
Gecenizin fotoğrafıdır. (img:#843963)
G
gridensiyaha9 yıl önce
gecenin kitap alıntısı
"Eğer yaşam onun için daha büyük bir anlam taşıyorsa, o zaman yaşamdan daha büyük şeyler istemeliydi." - "O yıldızlara varmayı umut etmiş ama ayaklarını yerden bile kaldıramamıştı." Jack London - Martin Eden
G
gridensiyaha9 yıl önce
günün rap sözü
günün rap sözüdür, hayret nasıl açmamışlar o kadar rapper var lan burada... "çünkü ben ben değilim ben olsam da değişmez bi bok kafanda olmadıkça çelişkiler bi ton, ne anlatsam hepsi boş, edepsiz olan şarkılarım çokken, hayat dersi beklemem senden c… devamını gör
G
gridensiyaha9 yıl önce
karizmatik suçlular
(img:#1176741) Budur. Öldür beni.
G
gridensiyaha9 yıl önce
yazarların telefonlarının kilit ekranı ss leri
buyrun kardeşlerim http://galeri.uludagsozluk.com/r/yazarların-telefonlarının-kilit-ekranı-ss-leri-858653/
G
gridensiyaha9 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
G
gridensiyaha9 yıl önce
gecenin fotoğrafı
Gecenizin fotoğrafıdır. (img:#843963)
G
gridensiyaha9 yıl önce
metrobuste yer kapan muhendis
bıyıklı bayan mühendistir.
G
gridensiyaha9 yıl önce
gecenin duvar yazısı
(img:#899934)
G
gridensiyaha9 yıl önce
yobaz
Dinde bağnazlığı aşırılığa vardıran, başkalarına baskı yapmaya yönelen (kimse).
G
gridensiyaha9 yıl önce
yobaz
Dinde bağnazlığı aşırılığa vardıran, başkalarına baskı yapmaya yönelen (kimse).
G
gridensiyaha9 yıl önce
o gemi bir gün gelecek
özlem duyulan bir sevgili, eski bir dost, beklenen başarılar vs. adını ne koyarsak koyalım. `o gemi bir gün gelecek`. (bkz:hayata tutunma sebepleri) .
G
gridensiyaha9 yıl önce
sevgilinin söylediği unutulmayan sözler
Bir şeyler paylaştıgınız insanın size söylediği,asla unutamadıgınız şeylerdir... -ekmek gibi ellerin va sıcacık, seni neden sevmeyeyim? ~teşekkür ederim sana...~
G
gridensiyaha9 yıl önce
yazarların telefon ekranı arka planları
(bkz: Liseliler bilmez) (img:#901813)
G
gridensiyaha9 yıl önce
aşık olan gider mi lan
Ayrılığın 7. Ayında içten içe bağırdığım nida... Gider mi ulan aşık olan, senden başkasından hiçbir şey alamayacağını bile bile bırakır mı.. Bir inat uğruna hemde... Değer miydi amına koduğumun dünyasında beni sensiz bırakmaya, hiç sevmeyeceğimi bi… devamını gör
G
gridensiyaha9 yıl önce
mesaja cevap vermeyip açık oylayan yazarın amacı
(bkz:bir sapığın günlüğü) açık oylayan yazarın cevap vermesi gereken çok da şey olay.
G
gridensiyaha9 yıl önce
kız arkadaşım istanbula gelmiş haber vermemiş
(bkz:yak yak yak) demişler. ama ben sigara içmiyorum benim yerime de ikinci dalı yakın. neden tüm kızlar eskisi gibi hanım hanımcık değil de kadın erkekten eşittir hatta üstündür mottosuyla düşmekte? anlayamadım gitti. saygılar. edit:be orospu evl… devamını gör
G
gridensiyaha9 yıl önce
sözlük yazarlarının çektiği fotoğraflar
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
G
gridensiyaha9 yıl önce
gecenin alakasız fotoğrafı
(img:#1074357) edit: başlık başa püskülü beeen olaaayım!...
G
gridensiyaha9 yıl önce
geceye kaslı bir erkek bırak
(img:#1157273)
G
gridensiyaha9 yıl önce
sözlük yazarlarının gözleri
(bkz:yazarların sözleri) hani çok sikimizdeymişcesine, yazarların gözleriyle ilgili bilgiler bütünü. misal benimkilerde kirpik yok.
G
gridensiyaha9 yıl önce
seni takip ediyorum sen de et
Sözlük kızlarından biri (ismini yazıp ifşa etmiyim) bildiğin sözlükten mesaj atıp takip etmemi istedi. Dedim sen hayırdır burda işler öyle yürümüyor diğer sosyal mecralarla karıştırma. Ha bu kafamdan geçenler. Cevap vermedim o ayrı. Sen de bu kaf… devamını gör
G
gridensiyaha9 yıl önce
gözlere alınan en güzel iltifat
Ela gözlerini saklayan kirpiklerini uyurken sevmek istiyorum... duymuştum. Varsa daha iddialı olan buyursundur.
G
gridensiyaha9 yıl önce
gecenin duvar yazısı
(img:#899934)
© copyright 2005 - 2026