bugün

entry'ler (35)

başbakanın kendi kendini selamlaması

başbakan recep tayyip erdoğan'ın çıktığı bir konuşmada cümleye "sayın başbakanım" diyerek başlaması sonucu kendi kendini selamlamasıdır. birkez daha burası türkiye herşey olur dememize sebep olan durumdur.

öğretmenin öğrenci kayırma durumu

vicdansız hocaların işidir. sınıfın çalışkanı derse 15 dk geç kalınca geç şeker kızım ; ben geç kalınca giremezsin çık git sınıftan denme durumudur. çok sinir bozucudur. sonu öğretmen katliamına kadar gidebilir bir durumdur.

keşke ben oynasaydım denilen film karakterleri

inception - cobb.

neden yaşıyorsun sorusuna alternatif cevaplar

-neden yaşıyorsun ?
-ölmek için.

gıcık olunan kelimeler

ashgum pepeim yha ve türevleri.

yaran okul anıları

Hiç unutmuyorum hala bulamadığımız bi arkadaş tuvalete sıçtıktan sonra bokunu duvara felan sürmüştü. Bu durumu görmek isteyen bi çok turist geliyordu başka katlardan.

sınav sisteminin her sene değiştiği gerçeği

Bune arkadaş her sene sınav sistemi değişiyor. Adamlar resmen bizimle dalga geçiyor. Artık sınav sistemini takip edemez oldum hergün yeni birşey ortaya atılıyor. Allah ne verdiyse giricem artık. katsayıların kalkmasıda ayrı bir problem tabi. ben tm öğrencisiyim tm bölümlerine bizden çok mf'ler giriyor anlamadım gitti. birisi bana güncel sınav sistemini anlatsın.

unutulmaz film replikleri

hepimiz aynı pisliğin lacivertleriyiz.

Dövüş kulübü

1 tl ye döner yemek

cebinde fazla parası olmayan , temiz bir dönerin bukadar ucuza satılmayacağını bildiği halde alan insanların tercihidir.

depresif sarkilar

Cem adrianın tüm şarkıları depresif.

nefret edilen kelimeler

ders çalış.

türklerin en çok sevdiği ülke

bana göre rusya.

gece yanan ampule yapışan kelebek

Bizim lamba kapaklıydı. Bigün temizlik yaparken kapağı açtım ve birde ne göreyim en az 100 tane kelebeğin ölüsü vardı. Nası girmişlerdi oraya anlamadım.

bir erkekte olması gereken özellikler

kesinlikle sadakat.

aref ghafouri

David copperfield'ın gösterisinin benzerini yapan herkesi salak yerine koyan bir adamdır.

kadınlar ne ister

tek kelimeyle söylemek gerekirse "herşeyi" ister kadınlar.

köpeğe gökkuşağının renklerini anlatmaya çalışmak

hiç duymayan birisine dünyanın en güzel şarkısını söylemek gibidir.

yetenek sizsiniz türkiye

katılanların %70inin aslında hiçbir yeteneğinin bulunmadığı yarışmadır.

tipinden utandığı için aynaya bakmayan kız

bütün kızların ortak özelliğidir. her kız aynaya bakmaktan utanır dünyada en çirkin kendisinin olduğunu zanneder.

sınavlarda götünden formül uyduran öğrenci

bütün bi dönemi bigecede ezberlemeye çalıştıktan sonra sınavda hepsini birbirine karıştırması sonucunda ortaya çıkan karışık formüllerdir.
© copyright 2005 - 2026