bugün
- kuran allah kelamı olarak ezeli mi5
- salat namaz değildir10
- izmir'in mis gibi kokması4
- sözlük yazarlarının seksi kombinleri13
- dudak dolgusu yaptıran kadınların ördeğe dönüşmesi6
- cemil tugay6
- denize düşsen nervio'ya mı sarılırsın bik bik'e mi4
- game of thrones taki kerhaneci24
- 40 yaşında bekar erkek5
- anın görüntüsü30
- salah namazdır2
- enayimiknatisi9
- izmire ilk hizmetin 30 sene sonra ulaşması9
- bu durumda ne yapardınız9
- okul saldırısı5
- arkadaşlar çüş3
- bir gün herkes ak partili olacak14
- kudüs üç semavi din için önemlidir2
- oytunkaran nerde sorunsalı4
- ak partiye geçen herkesin mutlu olması6
- tombik döner dünyanın en iyi sandviçi2
- yok çok sevişmenin hiç zararı yok11
- televole kültürünün dilimize kazandırdığı terimler9
- cedidacer8
- mezut barzani nin yahudi olması18
- iltica ve mel'in birlikte sunduğu radyo programı14
- gina abi2
- 5 yıl önceye geri gitmek4
- iranlı kızlar2
- 7 ekim 2026 cemil tugay'ın akp'ye katılması10
- karasburg2
- ak partinin chp'ye diz çöktürmesi11
- bir kızın size aşık olduğunu gösteren detaylar3
- bik bik'in çıkartıp masaya vurması4
- bursa da kadın katiline sosyal medya ilgisi14
- çocuğa israil diye isim koymak17
- meksika açmazı macerası12
- ak parti'nin cemil tugay paylaşımı17
- gavur izmir den mümin izmir e7
- sözlük kavgasını en iyi anlatacak yönetmen19
- flört uygulamalarında eşleşme algoritması8
- nervio nerde sorunsalı2
- cesete hakaret13
- çığlık filmindeki çığlık ın kovaladığı kızın adı5
- parcalandim toparlanamiyorum314
- küfür etmeyi maharet sanan insan modeli5
- kadir mısıroğlunun ingilterede işi neydi6
- arkadaşlar şifalandım11
- ona bir şey söyle9
- deveci alpay nerelerde sorunsalı2
entry'ler (20)
http://www.marketglory.com/strategygame/deffinetly
internetin yatırıp yapıp para kazandıran en sağlam sitelerindendir. ilgilenen arkadaşlara ısrarla tavsiye edilir.
internetin yatırıp yapıp para kazandıran en sağlam sitelerindendir. ilgilenen arkadaşlara ısrarla tavsiye edilir.
halının desenlerini incelemek.
lannisterların en zekisi. diziyi izleme sebeplerinden biri.
10 numara hatundur.
nesildaşım hoşgelmiş.
internet üzerinden oyun oynayarak para kazanılan strateji oyunudur. günlük fıght ve work yapılarak para kazanılır. ilerleyen zamanlarda arenada diğer oyuncularla savaşarak ve şirket açıp ürün satarak kazanç artırılabilir. 20 euro yapıldığında para paypal hesabından çekilebilir. doğru stratejiyle bu miktara kısa sürede ulaşılabilir hatta 1-1.5 yıl sonra aylık en az asgari ücret alır duruma gelebilirsiniz.
oyun linki ( ref linkimdir ) : http://www.marketglory.com/strategygame/deffinetly burdan kayıt olduğunuz taktirde oyun içinden ya da buradan mesaj atarak ulaşırsanız gerekli yardımı her zaman yaparım, vesselam.
oyun linki ( ref linkimdir ) : http://www.marketglory.com/strategygame/deffinetly burdan kayıt olduğunuz taktirde oyun içinden ya da buradan mesaj atarak ulaşırsanız gerekli yardımı her zaman yaparım, vesselam.
gün itibarıyla kayıt olduğum nicktir.
daha yeni ' kalp hastası ' adlı albüm çıktığı için gelmesinin uzun süreceğini tahmin ettiğim çalışma. hadi hayırlısı bekliyoruz.
performans/fiyat ölçeğinde en iyi telefon denilebilecek telefondur. kısa sürede arızası çıkmazsa dönemin en çok kullanılan telefonu olma potansiyeline sahip.
tam ders çalışayım dediğinde bir bulaşık yıkama isteğinin gelmesi, bir oda toparlama isteğinin gelmesi durumudur. öğrenci evinde kalanların sıkça karşılaştığı durum.
dexter dizisinin başrolü dexter' ın kendini ifade ettiği ve yaşamda kalmak içinde, içinde olması gereken durumdur.
şahsen tasvip etmediğim durumdur. denizdeki balığa ' yüz ' , karadaki ata da ' uç ' demekten bi farkı yoktur. uzmanlaşmanın dibe battığı durumdur.
'uçak modunu açtım telefonu havaya attım ama uçmadı' esprisinin yapılmasına vesile olan telefon modu.
ikisinin de kısmen üstün geldiği durum. sabah kahvaltısı durumunda simit, akşam olduğu zaman da döner üstün gelir bende. fakat simitin yanına ayran değil çay daha iyi gider vesselam.
herkesin tek hakkı var ömrü altın sepeti sanma
sepete konulan en sonunda ruhsuz bir ceset olur sonunda
beklediğin bir medet olur dünya ölüm üzerinde bir iki anlık misafirdir ömür
bu neşenin sonudur elbet derin bi baş ağrısı kahkahalar bugün senin peki ya bundan sonrası gün geçer ve dost göçer azdır yandaş sayısı. bir ocak kışında gözün uzaktan izler mayısı.
sagopa kajmer' in yakın ve uzak şarkısından bir kısım.
sepete konulan en sonunda ruhsuz bir ceset olur sonunda
beklediğin bir medet olur dünya ölüm üzerinde bir iki anlık misafirdir ömür
bu neşenin sonudur elbet derin bi baş ağrısı kahkahalar bugün senin peki ya bundan sonrası gün geçer ve dost göçer azdır yandaş sayısı. bir ocak kışında gözün uzaktan izler mayısı.
sagopa kajmer' in yakın ve uzak şarkısından bir kısım.
son model bir araç, büyük bir veya birkaç ev, para gibi maddi şeyler. gerçi böyle durumlarda yaşanan aşkların çoğu sahte olur lakin durum böyle.
önümüzdeki seçimler itibariyle artık başbakan olamayacak kişi. adalet ve kalkınma partisi tekrar kazanırsa cumhurbaşkanı olacağı düşünülen kişi.
ilkokulda futbolcu olma hayallerim vardı fakat babamın beni altyapıya yazdırmaması sonucu hayallerde çöpe gitti tabi. Lisede de psikolog olmaya meyillenmiştim fakat öss de düşük puan almama mütakip o da iptal oldu.
uyurdum herhalde böyle bir gün olsaydı, nasılsa son gün birşeyler yapsan ne olacak ki.