bugün
G
glenfiddich8 yıl önce
sözlük yazarlarının ruh halleri
yazılan enrtylerden az çok belli olan ruh hallleridir. kimi sevgilisinden, kimi arkadaşından kimi de hayattan dertlidir. bazısı da hayatı hiç umursamaz haldedir. yaş durumuna göre de, umutsuz olanlar ve hayata umutla bakanlar birbirinden ayrılırlar.
G
glenfiddich9 yıl önce
yaz özlemi
Eğer ki bulunduğunuz yerde bi tarafınız buz tutuyor ise, yaz mevsimi ve güzelliğini düşünmekten başka bir şey yapamaz oluyor insan. Şimdi şuraya dönmek vardı. (img:#1376806) Yunanistan'da çektiler gençler.
G
glenfiddich9 yıl önce
sözlük yazarlarının kardeşleri
eğer sözlük yazarı değillerse sürekli ezilen insanlardır. efendim bu kişiler genelde okulda üstümüzden hava atmaya çalışırlar sözlük formatı şöyledir böyledir diye. böyle olunca kendileri sözlük yazarı zannedilirler. gerçek ortaya çıkınca ise ben uğr… devamını gör
G
glenfiddich9 yıl önce
ev yapımı ekmek
(img:#1167188) Bu da bugünkü bir diğer maharetim. ilk defa denedim. Tadı açma gibi olmuş ama ekmek ekmektir sonuçta. Hem yapması çok kolaymış.
G
glenfiddich9 yıl önce
bademli kuru üzümlü kurabiye
(img:#1167185) Un paketinin arkasında gördüğüm tarifi denedim. Muhteşem oldu. içine sadece un, tereyağı, vanilya, pudra şekeri, üzüm, badem, vanilya giriyor. Çok pratik.
G
glenfiddich9 yıl önce
marlenka
Bir çeşit ermeni tatlısıdır. `çek Cumhuriyeti` ve `Slovakya`` da pek bir meşhurdur. Karamelli ve cikolatalı pasta ceşididir. iki çeşidi var.
G
glenfiddich9 yıl önce
tatlı yazar fotoğrafları
Oha cok tatli yazarlardir.
G
glenfiddich9 yıl önce
sözlük yazarlarının fotoğrafları
uludag sözlük bir sosyalleşme yahut arkadaş bulma sitesi değildir. ama şu da var. sözlükte sürekli yazarların birbirlerinin tipleriyle ilgili çıkarımları dolaşıyor. kızların alayı çirkin, erkeklerin hepsi tipsiz gibi. başlık çok. sözlük internet d… devamını gör
G
glenfiddich9 yıl önce
uludag sözlük bir sosyalleşme yahut arkadaş bulma sitesi değildir. ama şu da var. sözlükte sürekli yazarların birbirlerinin tipleriyle ilgili çıkarımları dolaşıyor. kızların alayı çirkin, erkeklerin hepsi tipsiz gibi. başlık çok. sözlük internet d… devamını gör
G
glenfiddich9 yıl önce
G
glenfiddich9 yıl önce
G
glenfiddich10 yıl önce
ilkyaz kokusu
bugün tanışma şerefime nail olmuş uludağ sözlüğün iyi yürekli adamlarından biridir. şaşkın edit: adam sandıydım, meğer kadınmış tüh ya...
G
glenfiddich10 yıl önce
sözlük yazarlarının kolyeleri
Grup kolyeleri gibisi yok be... AC/DC kolyesi bulacam diye yirtinip durmustum...
G
glenfiddich10 yıl önce
sinerya
Evde beslediğim rengi lacivertimsi, morumsu olan, kokusu sümbüle benzeyen otsu bitki. Normalde mart- nisan gibi çiçek açması gerekirken büyük ihtimalle ev sıcak olduğundan ocakta çiçek açmıştır. Evdeki bitkiler çıldırdı. Evde bir bahar havası bir c… devamını gör
G
glenfiddich10 yıl önce
taş boyama sanatı
Uzun zamandır aklımda olan boyama işidir. iki hafta süren tatilim boyunca güzel memleketim Fethiye' nin gittiğim her sahilinden pürüzsüz taşlar topladım. Bir poşet dolusu taşla Denizli' ye geri döndüm. Bugün akrilik boyalarıma da kavuşabilirsem bir a… devamını gör
G
glenfiddich10 yıl önce
taş boyama sanatı
Uzun zamandır aklımda olan boyama işidir. iki hafta süren tatilim boyunca güzel memleketim Fethiye' nin gittiğim her sahilinden pürüzsüz taşlar topladım. Bir poşet dolusu taşla Denizli' ye geri döndüm. Bugün akrilik boyalarıma da kavuşabilirsem bir a… devamını gör
G
glenfiddich10 yıl önce
taş boyama sanatı
G
glenfiddich10 yıl önce
burun kılından daha iğrenci kulak kılıdır
Burun kılında öyle pek bir sıkıntı yoktur. Zira hiç kimse burun kılından sümük sallandıran bir adam görmemiştir. Fakat kulak kılları fışkıran amcalara mutlaka rastlamışsınızdır. Hani şu kulağından orman fışkıran, ormanın aralarında da turuncu kulak k… devamını gör
G
glenfiddich10 yıl önce
sözlük yazarlarının çektiği fotoğraflar
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
G
glenfiddich10 yıl önce
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
G
glenfiddich10 yıl önce
G
glenfiddich10 yıl önce
G
glenfiddich10 yıl önce
G
glenfiddich10 yıl önce
© copyright 2005 - 2026