bugün
- sözlük yazarlarının çocukları olsa ne yaparlardı6
- aslında hayatta yapayalnız olmamız8
- en iyi simit hangi şehirdedir19
- ağlamamak için kendini tutmak11
- ctrlx22
- en çaresiz hissettiğinde kime gidersin11
- asla yapmam denilen şeyler4
- yıllar sonra sözlüğe dönen yazar4
- neden namaz kılmıyorsun4
- cep telefonu2
- sözlüğü yakınlarının okuması hırsızlık mıdır3
- 30 temmuz 2026 cem küçük'ün gözaltına alınması8
- domdomusa'nın haksız yere çaylaklanması6
- gürcistan22
- latin atasözleri2
- kendinize yaptığınız en büyük yatırım3
- gelibolu da yaşamak vs çanakkale merkez de yaşamak5
- yalnız yaşamak5
- e'e f e6
- eskisi gibi olamamak2
- sigortalı bir iş bul çalış4
- zenci isyanı2
- hewal ebo18
- 35 bin lira maaşı beğenmeyen sevgili9
- güneş gözlüğü3
- içim yanıyor be sözlük7
- lahmacunu elle yiyen kız14
- gece gece 3 tane kurabiye yemek2
- intihar3
- kuran da namaz yok21
- chatgpt ile dertleşmek3
- ilgi isteyen kız16
- beleş sigarayı öksürtüyor diyerek reddeden keriz4
- tuvalete gitmenin zaman kaybı olması2
- bütün hiçlerle toplanıp beyin fırtınası yapmak2
- parcalandim toparlanamiyorum5
- velvet hanım iyi geceler2
- cinle karşılaşınca yapılacak ilk hareket7
- öyle bir şey yaz ki okuyan şaşırsın5
- mutfağına konuk olunan yazarın işine karışmak3
- pamuk şeker pembesi oje2
- memelerini okşarken kız nasıl inler4
- toksik insanlar2
- alman atasözleri2
- geçmişe özlemle bakmak3
- usualsuspectss3
- şimdi arkadaşlar3
- asansörde kalmak7
- öldürme arzusu2
- türk düşmanları4

yazılan enrtylerden az çok belli olan ruh hallleridir. kimi sevgilisinden, kimi arkadaşından kimi de hayattan dertlidir. bazısı da hayatı hiç umursamaz haldedir. yaş durumuna göre de, umutsuz olanlar ve hayata umutla bakanlar birbirinden ayrılırlar.

Eğer ki bulunduğunuz yerde bi tarafınız buz tutuyor ise, yaz mevsimi ve güzelliğini düşünmekten başka bir şey yapamaz oluyor insan. Şimdi şuraya dönmek vardı.
(img:#1376806)
Yunanistan'da çektiler gençler.

eğer sözlük yazarı değillerse sürekli ezilen insanlardır. efendim bu kişiler genelde okulda üstümüzden hava atmaya çalışırlar sözlük formatı şöyledir böyledir diye. böyle olunca kendileri sözlük yazarı zannedilirler. gerçek ortaya çıkınca ise ben uğr… devamını gör

(img:#1167188)
Bu da bugünkü bir diğer maharetim. ilk defa denedim. Tadı açma gibi olmuş ama ekmek ekmektir sonuçta. Hem yapması çok kolaymış.

(img:#1167185)
Un paketinin arkasında gördüğüm tarifi denedim. Muhteşem oldu. içine sadece un, tereyağı, vanilya, pudra şekeri, üzüm, badem, vanilya giriyor. Çok pratik.

Bir çeşit ermeni tatlısıdır. `çek Cumhuriyeti` ve `Slovakya`` da pek bir meşhurdur. Karamelli ve cikolatalı pasta ceşididir. iki çeşidi var.

uludag sözlük bir sosyalleşme yahut arkadaş bulma sitesi değildir. ama şu da var.
sözlükte sürekli yazarların birbirlerinin tipleriyle ilgili çıkarımları dolaşıyor.
kızların alayı çirkin, erkeklerin hepsi tipsiz gibi. başlık çok.
sözlük internet d… devamını gör

uludag sözlük bir sosyalleşme yahut arkadaş bulma sitesi değildir. ama şu da var.
sözlükte sürekli yazarların birbirlerinin tipleriyle ilgili çıkarımları dolaşıyor.

bugün tanışma şerefime nail olmuş uludağ sözlüğün iyi yürekli adamlarından biridir.
şaşkın edit: adam sandıydım, meğer kadınmış tüh ya...

Evde beslediğim rengi lacivertimsi, morumsu olan, kokusu sümbüle benzeyen otsu bitki.
Normalde mart- nisan gibi çiçek açması gerekirken büyük ihtimalle ev sıcak olduğundan ocakta çiçek açmıştır. Evdeki bitkiler çıldırdı. Evde bir bahar havası bir c… devamını gör

Uzun zamandır aklımda olan boyama işidir. iki hafta süren tatilim boyunca güzel memleketim Fethiye' nin gittiğim her sahilinden pürüzsüz taşlar topladım. Bir poşet dolusu taşla Denizli' ye geri döndüm. Bugün akrilik boyalarıma da kavuşabilirsem bir a… devamını gör

Uzun zamandır aklımda olan boyama işidir. iki hafta süren tatilim boyunca güzel memleketim Fethiye' nin gittiğim her sahilinden pürüzsüz taşlar topladım. Bir poşet dolusu taşla Denizli' ye geri döndüm. Bugün akrilik boyalarıma da kavuşabilirsem bir a… devamını gör

Burun kılında öyle pek bir sıkıntı yoktur. Zira hiç kimse burun kılından sümük sallandıran bir adam görmemiştir. Fakat kulak kılları fışkıran amcalara mutlaka rastlamışsınızdır. Hani şu kulağından orman fışkıran, ormanın aralarında da turuncu kulak k… devamını gör

cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır.
`fethiye` - `ölüdeniz`
bursa - tarihi çınar
`maraş kalesi`

`fethiye` - `ölüdeniz`
bursa - tarihi çınar
`maraş kalesi`

`fethiye` - `ölüdeniz`
bursa - tarihi çınar
`maraş kalesi`

`fethiye` - `ölüdeniz`
bursa - tarihi çınar
`maraş kalesi`

`fethiye` - `ölüdeniz`
bursa - tarihi çınar
`maraş kalesi`