bugün
- kadınların güçlü erkek tercihi20
- para tip fizik olmadan bir kız nasıl etkilenir11
- dövmesiz bir kızı gelin getirmek5
- anın fotoğrafı20
- 13 eylül 2026 galatasaray kocaelispor maçı27
- kolları damarlı erkek6
- sözlük erkeklerinin kol kasları8
- sözlükte eğlence arayan yazarlar10
- aragorn'un düğününde damatlık giyen cüce4
- telegram kullanan erkek8
- sözlük yazarlarının kombinleri14
- sarapci koala hatayi13
- çok iyi birisin diyen ama ayrılan kız9
- fantastik sinemanın sıkıcılığı4
- tinder'ın eşleşme algoritması2
- sanatımı ekşi sözlükte icra etmeye karar vermem7
- aragornun düğününde havaya ok sıkan terbiyesiz elf4
- üzülünce halıya uzanmak10
- uludağ itiraf10
- aşk nedir8
- sözlük yazarlarının yaşadığı mistik olaylar7
- iremga7
- kinder joy2
- çok zeki olup belli etmemek4
- partiden partiye giden erkekle evlenir misiniz5
- gocu'ya lakap buluyoruz kampanyası7
- kuş pisliği diye soyada sahip olmak3
- akçomarların beynini açıp incelemek4
- haydi yorgun mermi okula6
- elf gözlerim ebeminkini görüyor yakup3
- yol arkadaşım3
- yazarların en sevdiği şeyler15
- aşkım uruk hai olsam beni sever miydin3
- reddit kullanan erkek4
- jalapeno6
- elfler kadir kıymet bilmiyor anne3
- silvermist'in mutfağına konuk olmak26
- yarın okulların açılacak olması5
- sapyoseksüel kızlar bir saniye bakabilir mi3
- yaşlandıkça beliren durumlar3
- whatsapp grubu kuralım5
- islamda namaz yoktur21
- discord kullanan erkek3
- zorbalanmaya alışkın insan6
- tmdb2
- galatasaray12
- aşkım arwen mi ben mi diyen kız2
- letterboxd2
- avrupa çıkışlı yapay zeka sohbet botları2
- futbol8
entry'ler (92)
1 yılı aşmış yazmayalı. Çok şey değişmiş olmalıydı ama aslında neredeyse hiçbir şey değişmedi be sözlük..
Daha ne kadar hayal kırıklığını kaldırabilirim bilmiyorum ama gittiği yere kadar artık ne diyeyim, herkesin canı sağolsun..
Daha ne kadar hayal kırıklığını kaldırabilirim bilmiyorum ama gittiği yere kadar artık ne diyeyim, herkesin canı sağolsun..
Biramı alıp sahile inecektim rahatlamak için, gene sahile ineceğim ama serbestçe içim içimi yesin diye.. Şaşkınlığımı gizleyemiyorum beklenilenin dışında bir gelişme oldu bu..
Yeniden edinmek istediğim özellik. Bünye istiyor ama elde değil ne yazık ki
Mitsubishi Lancer Evo namı diğer "Köpekbalığı "
Mazda 3
Mazda 3
Sevgimi bütün gücümle son bir gece daha dışa vuracağım. Ardından ise sonsuza dek gömülü kalacak kalbimin derinlerine ve yoluma devam edeceğim..
Ben bu yazıyı sana yazdım artık ne bir şans var bizim için ne de benden bir uğraş. 3 yıl içimde sakladım ilk günmüşçesine ama herşeyin de bir sonu varmış harbiden
Ben bu yazıyı sana yazdım artık ne bir şans var bizim için ne de benden bir uğraş. 3 yıl içimde sakladım ilk günmüşçesine ama herşeyin de bir sonu varmış harbiden
Gene yazdım yazdım durdum, sonra her zamanki gibi sildim bütün yazılanları..
Belki de sildiğimden, atamadığımdan gitmiyor içimdeki bu ağırlık. Ama ne yapabilirim ki kim çare olabilir ki o'ndan başka
Belki de sildiğimden, atamadığımdan gitmiyor içimdeki bu ağırlık. Ama ne yapabilirim ki kim çare olabilir ki o'ndan başka
karşıma çıksın artık be sözlük. yetmedi mi bu kadar hasret, bu mesafeler, bu zaman aralığı
aradan aylar gecmesine ragmen, nasil oldu bilmiyorum ama ruyamda gördüm onu. ona onu ozledigimi soyledim falan, barisiyor gibiydik. ne garip bilincaltidir bu ya
durumun buraya cikacagini biliyor olmanin hakli sevinci icerisindeyim, zamanında da bunun kavgasinda onu bana korumustu, belliydi inanmayisindan.
neyse kim mutlu oluyosa olsun gram umrumda olan bir olay degil. ben mutluyum, tek ironi ise arkadaslarindan birine git yaz diye gaz vermisken bunu yapmis olmasi. gulduruyor ya
neyse kim mutlu oluyosa olsun gram umrumda olan bir olay degil. ben mutluyum, tek ironi ise arkadaslarindan birine git yaz diye gaz vermisken bunu yapmis olmasi. gulduruyor ya
saçlarını özledim, içten gülüşünü, senden gelen bildirime kadar her şeyini özledim...
halen unutamadim, ne akla hizmet numarasini sildim bilmiyorum....
ama o olaylardan sonra tekrar konusabilir miyiz bilmiyorum, kimseye de aslında kim oldugunu belli etmemem lazim
ama o olaylardan sonra tekrar konusabilir miyiz bilmiyorum, kimseye de aslında kim oldugunu belli etmemem lazim
su okulda biraktigima uzuldugum cok az sey var.
en sevdigim hocam, kivircigim ve kumralim..
en sevdigim hocam, kivircigim ve kumralim..
anabacivokke . league of legends oynarken karsi takıma düşen oyuncu.. fena yenmistik ama isimden artiyi bastim kendilerine
birkac kiside yasadigi kotu anilari butun erkeklere genelleyen kizdir. ugrasirsiniz sonuç sifir cikar, zaman ve enerji kaybidir
artik rahatim be sözlük, farkli okul, farkli ortam, ygsye odaklanabilmem icin yeterli kosullar var sanirim.. ama su son durumlardan kurtulduguma cok seviniyorum, artik daha mutlu bir iliskim var, eglenebiliyorum en azından
itiraf ediyorum sozluk, sabah sabah sinirden ictim..
Çünkü paranoya kaynagim olan kisinin hedefine ulastigini dusunuyorum, bunu dusundurten bir ize rastladim.
kötüyüm çok kötü hissediyorum
Çünkü paranoya kaynagim olan kisinin hedefine ulastigini dusunuyorum, bunu dusundurten bir ize rastladim.
kötüyüm çok kötü hissediyorum
gene affediyorum, son seferligine. yaptıkların çok agirima gidiyor ama ne yapayım sensiz de olmuyor be...
o kadar 1 yilimsin, canimsin sen bana ne yaparsan yap ben nasil kopabilirim ki
o kadar 1 yilimsin, canimsin sen bana ne yaparsan yap ben nasil kopabilirim ki
kokuna hasret, tadina keyfine duaciyiz ey büyük
beynim artik fonksiyonlarını yitiriyor galiba.
duzgun goremiyor, duyamıyorum..
muzik dinlerken canım acıyor, soruyorum size ne yapayım sözlük?
keske zihnimi bosaltmanin bir yolu olsa
duzgun goremiyor, duyamıyorum..
muzik dinlerken canım acıyor, soruyorum size ne yapayım sözlük?
keske zihnimi bosaltmanin bir yolu olsa
dikmenin tepelerinden..
yazın sabahlarken bu manzarayı gördükçe bir enerjiyle doluyorum resmen
yazın sabahlarken bu manzarayı gördükçe bir enerjiyle doluyorum resmen