bugün
- özledim mesajı8
- kürtçenin resmi dil olmasını istiyoruz60
- küresel11
- üniversiteyi bitirmek8
- insan olmaya ceyrek kala14
- vatan haini nasıl olur14
- dinsiz diye bir insanı sevmemek13
- selam arkadaşlar napıyorsunuz12
- 15 mayıs 2025 özgür özel habertürk canlı yayını8
- profilinde aslan kaplan fotosu olan insan8
- sürekli filistinden bahsedilmesi8
- kameranın icadından sonra dini mucizelerin durması11
- 21-22 mayıs 2025 aykolik masklavi istanbul zirvesi18
- karınız sizi aldatsa ne yaparsınız13
- true gelmiş19
- türkiye laiktir laik kalacak18
- diploma iptaline ilişkin tebligat33
- ama kent uzlaşısı8
- ak parti anketlerde önde12
- 15 mayıs 2025 ankara depremi8
- erkeklerin evlenmek istememe nedenleri13
- true'nun yetkili olması10
- cinsel ilişki teklifini reddeden erkek9
- selahattin demirtaşın serbest kalması8
- yok mu lan başka kupa10
- ulunun en iyi 10 yazarı8
- ülkü ocaklarında demli çay içilmesi16
- en son ne içtiniz32
- abdullah öcalan'a küfür etmenin suç olması14
- 20'li yaşlarda ev araba sahibi olmak8
- pkk'nın bitmesi sırada kemalizmin olması26
- v a m p i r o v16
- aktrolleri engellemek20
- lozan antlaşması19
- devlet bahçeli'nin apo'ya kurucu önder demesi9
- nervio'nun 42 yaşında olduğunu öğrenmek10
- müge anlı'da uludağ sözlük'ün anılması38
- 14 mayıs 2025 trabzonspor galatasaray maçı12
- otukenormanindakitayga lar8
- 14 mayıs 2025 büyük silivri mitingi33
- 1997 doğumlu yazarlar11
- dem parti8
- 13 mayıs boğaziçi olayları19
- polyester t shirtlerin moda olması8
- ateistlerin cevap veremediği tek soru14
- 14 mayıs 2025 ankara lozan parkı mitingi14
- 13 mayıs 2025 boğaziçi üniversitesi protestoları8
- ak parti'nin dem'i satışa getireceği gerçeği11
- villa da yaşamak12
- nervionun basamak atlayamaması13

entry'ler (92)
1 yılı aşmış yazmayalı. Çok şey değişmiş olmalıydı ama aslında neredeyse hiçbir şey değişmedi be sözlük..
Daha ne kadar hayal kırıklığını kaldırabilirim bilmiyorum ama gittiği yere kadar artık ne diyeyim, herkesin canı sağolsun..
Daha ne kadar hayal kırıklığını kaldırabilirim bilmiyorum ama gittiği yere kadar artık ne diyeyim, herkesin canı sağolsun..
Biramı alıp sahile inecektim rahatlamak için, gene sahile ineceğim ama serbestçe içim içimi yesin diye.. Şaşkınlığımı gizleyemiyorum beklenilenin dışında bir gelişme oldu bu..
Yeniden edinmek istediğim özellik. Bünye istiyor ama elde değil ne yazık ki
Mitsubishi Lancer Evo namı diğer "Köpekbalığı "
Mazda 3
Mazda 3
Sevgimi bütün gücümle son bir gece daha dışa vuracağım. Ardından ise sonsuza dek gömülü kalacak kalbimin derinlerine ve yoluma devam edeceğim..
Ben bu yazıyı sana yazdım artık ne bir şans var bizim için ne de benden bir uğraş. 3 yıl içimde sakladım ilk günmüşçesine ama herşeyin de bir sonu varmış harbiden
Ben bu yazıyı sana yazdım artık ne bir şans var bizim için ne de benden bir uğraş. 3 yıl içimde sakladım ilk günmüşçesine ama herşeyin de bir sonu varmış harbiden
Gene yazdım yazdım durdum, sonra her zamanki gibi sildim bütün yazılanları..
Belki de sildiğimden, atamadığımdan gitmiyor içimdeki bu ağırlık. Ama ne yapabilirim ki kim çare olabilir ki o'ndan başka
Belki de sildiğimden, atamadığımdan gitmiyor içimdeki bu ağırlık. Ama ne yapabilirim ki kim çare olabilir ki o'ndan başka
karşıma çıksın artık be sözlük. yetmedi mi bu kadar hasret, bu mesafeler, bu zaman aralığı
aradan aylar gecmesine ragmen, nasil oldu bilmiyorum ama ruyamda gördüm onu. ona onu ozledigimi soyledim falan, barisiyor gibiydik. ne garip bilincaltidir bu ya
durumun buraya cikacagini biliyor olmanin hakli sevinci icerisindeyim, zamanında da bunun kavgasinda onu bana korumustu, belliydi inanmayisindan.
neyse kim mutlu oluyosa olsun gram umrumda olan bir olay degil. ben mutluyum, tek ironi ise arkadaslarindan birine git yaz diye gaz vermisken bunu yapmis olmasi. gulduruyor ya
neyse kim mutlu oluyosa olsun gram umrumda olan bir olay degil. ben mutluyum, tek ironi ise arkadaslarindan birine git yaz diye gaz vermisken bunu yapmis olmasi. gulduruyor ya
saçlarını özledim, içten gülüşünü, senden gelen bildirime kadar her şeyini özledim...
halen unutamadim, ne akla hizmet numarasini sildim bilmiyorum....
ama o olaylardan sonra tekrar konusabilir miyiz bilmiyorum, kimseye de aslında kim oldugunu belli etmemem lazim
ama o olaylardan sonra tekrar konusabilir miyiz bilmiyorum, kimseye de aslında kim oldugunu belli etmemem lazim
su okulda biraktigima uzuldugum cok az sey var.
en sevdigim hocam, kivircigim ve kumralim..
en sevdigim hocam, kivircigim ve kumralim..
anabacivokke . league of legends oynarken karsi takıma düşen oyuncu.. fena yenmistik ama isimden artiyi bastim kendilerine
birkac kiside yasadigi kotu anilari butun erkeklere genelleyen kizdir. ugrasirsiniz sonuç sifir cikar, zaman ve enerji kaybidir
artik rahatim be sözlük, farkli okul, farkli ortam, ygsye odaklanabilmem icin yeterli kosullar var sanirim.. ama su son durumlardan kurtulduguma cok seviniyorum, artik daha mutlu bir iliskim var, eglenebiliyorum en azından
itiraf ediyorum sozluk, sabah sabah sinirden ictim..
Çünkü paranoya kaynagim olan kisinin hedefine ulastigini dusunuyorum, bunu dusundurten bir ize rastladim.
kötüyüm çok kötü hissediyorum
Çünkü paranoya kaynagim olan kisinin hedefine ulastigini dusunuyorum, bunu dusundurten bir ize rastladim.
kötüyüm çok kötü hissediyorum
gene affediyorum, son seferligine. yaptıkların çok agirima gidiyor ama ne yapayım sensiz de olmuyor be...
o kadar 1 yilimsin, canimsin sen bana ne yaparsan yap ben nasil kopabilirim ki
o kadar 1 yilimsin, canimsin sen bana ne yaparsan yap ben nasil kopabilirim ki
kokuna hasret, tadina keyfine duaciyiz ey büyük
beynim artik fonksiyonlarını yitiriyor galiba.
duzgun goremiyor, duyamıyorum..
muzik dinlerken canım acıyor, soruyorum size ne yapayım sözlük?
keske zihnimi bosaltmanin bir yolu olsa
duzgun goremiyor, duyamıyorum..
muzik dinlerken canım acıyor, soruyorum size ne yapayım sözlük?
keske zihnimi bosaltmanin bir yolu olsa
dikmenin tepelerinden..
yazın sabahlarken bu manzarayı gördükçe bir enerjiyle doluyorum resmen
yazın sabahlarken bu manzarayı gördükçe bir enerjiyle doluyorum resmen