bugün
G
gingerbread man14 yıl önce
çinlilerin eşek penisinden yaptıkları yemek
yenilesidir. üstüne biraz hardal koyduktan sonra daha iyi gittiğini gözlemlediğim ve tatmak istediğimdir. acıktım, şimdi.
G
grand theft auto san andreas
rockstargames tarafından cıkartılan aksiyon turu bilgisayar oyunu
G
dövlet bıze yordım etsın
kürde sormuşlar: yaşın kaç? "dövlet bıze yordım etsın" demiş. zorunlu tanım: kürtler ile herhangi bir ikincil veya üçüncül kişinin olası diyaloğu
G
çorumca
Badalın altındaki gobeller cıncıkları heşlemişler... Açılımı; Merdivenin altındaki çocuklar camları kırmışlar.
G
pkk
kürtlerin haklarını savunduğunu iddia eden , yıllarca türkiyenin kabusu olan lanet `terör örgütü`.
G
vajinanın etrafındaki gereksiz et parçaları
`labia majora` ve `labia minora` olarak ikiye ayrılan parçalardır. biraz bilimsel olun lan. `edit`: olum bi sürü entry vardı lan yukarda. başlık şeyime kalmış.
G
günde kaç saat uyumalı
(bkz:sadece aptallar 8 saat uyur)
G
yaran gifler
(img:#155774)
G
fap
ingiliz argosunda mastürbasyon anlamına gelir. fakat "boşaldım." gibi beğenizi ifade etmek için de "fap fap fap!" olarak kullanılır.
G
iq testi
[link]http://www.sinavonline.net/iq/iqtest1.asp[/link] buradan yapılabilinecek test
G
çocukken peşinden koşulan küçük mutluluklar
çocukluğumuzun küçük ama vazgeçilmez eğlenceleridir. Gerçekten o zaman mutlu olduğumu hissediyordum. (bkz:At arabasının arkasına asılmak) (bkz:Kedileri kovalamak ) (bkz:Bisikletle babanın arabasını takip etmek)
G
bordo klavyeliler
aralarında askere gitmek istemeyenlerinde var olduğu bir gerçektir. kıçını sandalyeden kaldırmadan vatanı kurtaracağını sanar, facebook'ta sayfalar açar. milyon milyon kişi toplamaya çalışır. her seferinde aynı terane. niye askere gitmiyorsun sorusun… devamını gör
G
bordo klavyeliler
aralarında askere gitmek istemeyenlerinde var olduğu bir gerçektir. kıçını sandalyeden kaldırmadan vatanı kurtaracağını sanar, facebook'ta sayfalar açar. milyon milyon kişi toplamaya çalışır. her seferinde aynı terane. niye askere gitmiyorsun sorusun… devamını gör
G
bordo klavyeliler
G
bordo klavyeliler
G
kirpik
gözkapaklarının ucunda bulan göze bir şey kaçmasını önleyen kıllar
G
coca cola
koyu renkli, karamel aromalı, asitli kola içeceği markası. fazla kullanımı ülser'e yol açabilir.
G
şehit
vatanı için hiç korkmadan canını veren kahraman.. şu günlerde yattığı yerde kemikleri sızlayan kimse..
G
türkiye
TÜRKİYE Oğlanlardan ve alkolden vaktim arrtıkça seni düşü- nüyorum Türkiye, inan doğru bu kere yanılsamam ve ruhumun yavşak zıpırlığı, hiç değilse ayık dolaşamayacak kadar dürüstüm, Türkiye, Tarkan öleli çok oldu, art… devamını gör
G
lsd tv
üretildiği takdirde çok çılgın olacak televizyondur. kanımda içi tamamiyle `lsd` ile doldurulacak, izleme esnasında izleyici zevkten dört köşe olacaktır. edit: ukteydi vallahi.
G
burj al arab
vucut boşaltım yaparken bile som altınla muhattap olunan, dubai'deki 7 yıldızlı otel.
G
ubuntu
cok basarili bir gnu/linux dagitimi. debian uzerine gelistirilmistir. debian'in tum guclu ozelliklerine sahiptir, ustune de ortalama bilgisayar kullanicilarina hitap edebilmek icin bircok tool gelistirilmistir.
G
galatasaray ın sarı forması
90'lı yıllardaki göğüs reklamı show tv olan formaya benziyor çok güzel. nike'ın yapması daha da güzel. hep bu formayı giymeleri dileğiyle.
G
the expendables 2
hazırlıklarına başlanan devam filmi. ilk film için gelen teklifi reddeden `jean claude van damme` liderliğinde başka bir ekibin `bruce willis`in canlandırdığı mr. church emriyle `slywester stallone`un adamlarının peşine düşmesini anlatacağı söylenen … devamını gör
© copyright 2005 - 2026