bugün
- eşitlik mi özgürlük mü8
- sözlük yazarlarının hayatını değiştirecek şey4
- yeni partinin çerçeve yasa kararı15
- arabayla almanya'dan türkiye'ye gitmek10
- namaz5
- yaşlandığının farkına varmak9
- orospu çocuğu gördüm de böylesini hiç görmedim3
- kedi5
- eva mendes2
- yahudi olmak için anneniz yahudi olması gerekiyor3
- yahudilere sallayan kitaplar3
- müzik dinlemek5
- kartoncu birader vs erecto bey2
- asosyal ve çirkin olmak4
- dağ evi olmayan erkek5
- sözlük yazarlarının kekleri5
- ekşi sözlük referans17
- adavet2
- 11 ağustos 2026 sturm graz fenerbahçe maçı5
- şapka ve scream maskesi takıp dolaşmak2
- sigara içmeyen erkek4
- clean girl akımı4
- sözlüğün çok durgun olması6
- evlenmeme nedenleri5
- sözlük kızları çirkin oldukları için buradalar4
- 80 yaşında sözlük yazarı olmaz2
- sıcak hava vs soğuk hava6
- eline kız götü değmemiş sözlük erkekleri2
- iki arada bir derede kalmak2
- mekke anlaşması20
- özgür özel7
- kumburgaz plajına gidecek olan gence tavsiyeler5
- hutiler suudlara saldırdı ne olacak4
- 2000 doğumlu kızlar6
- gammazlığı elinden alınan yazar15
- ekonomi16
- geleceğe yolculuk vs geçmişe yolculuk4
- yaşlı izlenimi veren isimler3
- ev almak isteyenlere tavsiye7
- baliye balayına gitme ezikliği4
- hem sosyal hem sözlük yazarı olunmaz2
- hacel obasını engin sanan sözlük yazarları2
- meis2
- bok kokan bali'ye balayına giden münasip çiftler3
- arkadaşlar bi bakar mısınız3
- pkk silah bırakıyor diye rahatsız olan tipler2
- ulu parti5
- sözlük yazarı olunmaz2
- kirov reporting2
- balide bok koklamaya gidenler2

yenilesidir. üstüne biraz hardal koyduktan sonra daha iyi gittiğini gözlemlediğim ve tatmak istediğimdir. acıktım, şimdi.

kürde sormuşlar: yaşın kaç?
"dövlet bıze yordım etsın" demiş.
zorunlu tanım: kürtler ile herhangi bir ikincil veya üçüncül kişinin olası diyaloğu

Badalın altındaki gobeller cıncıkları heşlemişler...
Açılımı;
Merdivenin altındaki çocuklar camları kırmışlar.

`labia majora` ve `labia minora` olarak ikiye ayrılan parçalardır.
biraz bilimsel olun lan.
`edit`: olum bi sürü entry vardı lan yukarda. başlık şeyime kalmış.

ingiliz argosunda mastürbasyon anlamına gelir. fakat "boşaldım." gibi beğenizi ifade etmek için de "fap fap fap!" olarak kullanılır.

çocukluğumuzun küçük ama vazgeçilmez eğlenceleridir. Gerçekten o zaman mutlu olduğumu hissediyordum.
(bkz:At arabasının arkasına asılmak)
(bkz:Kedileri kovalamak )
(bkz:Bisikletle babanın arabasını takip etmek)

aralarında askere gitmek istemeyenlerinde var olduğu bir gerçektir. kıçını sandalyeden kaldırmadan vatanı kurtaracağını sanar, facebook'ta sayfalar açar. milyon milyon kişi toplamaya çalışır. her seferinde aynı terane. niye askere gitmiyorsun sorusun… devamını gör

aralarında askere gitmek istemeyenlerinde var olduğu bir gerçektir. kıçını sandalyeden kaldırmadan vatanı kurtaracağını sanar, facebook'ta sayfalar açar. milyon milyon kişi toplamaya çalışır. her seferinde aynı terane. niye askere gitmiyorsun sorusun… devamını gör

vatanı için hiç korkmadan canını veren kahraman.. şu günlerde yattığı yerde kemikleri sızlayan kimse..

TÜRKİYE
Oğlanlardan ve alkolden vaktim arrtıkça seni düşü-
nüyorum Türkiye, inan doğru bu kere yanılsamam
ve ruhumun yavşak zıpırlığı, hiç değilse ayık
dolaşamayacak kadar dürüstüm,
Türkiye, Tarkan öleli çok oldu, art… devamını gör

üretildiği takdirde çok çılgın olacak televizyondur. kanımda içi tamamiyle `lsd` ile doldurulacak, izleme esnasında izleyici zevkten dört köşe olacaktır.
edit: ukteydi vallahi.

cok basarili bir gnu/linux dagitimi. debian uzerine gelistirilmistir. debian'in tum guclu ozelliklerine sahiptir, ustune de ortalama bilgisayar kullanicilarina hitap edebilmek icin bircok tool gelistirilmistir.

90'lı yıllardaki göğüs reklamı show tv olan formaya benziyor çok güzel. nike'ın yapması daha da güzel. hep bu formayı giymeleri dileğiyle.

hazırlıklarına başlanan devam filmi. ilk film için gelen teklifi reddeden `jean claude van damme` liderliğinde başka bir ekibin `bruce willis`in canlandırdığı mr. church emriyle `slywester stallone`un adamlarının peşine düşmesini anlatacağı söylenen … devamını gör