bugün

entry'ler (25)

tanrı neden erkek olarak düşünülür

Doğurmamış ve doğlurmamıştır. Kadın olsaydı doğurabilirdi. Ama o olasılık ortadan kalkmış. Erkek ancak doğrulmuş olabilir. Bence

fahişelik ve mühendisliğin ortak noktası

Müşteriye hizmet vermeleri ve az işle çok para kazanmalarıdır herhalde.

bir kaplumbağayı ters çevirip kaçmak

Kaplumbağanın o ankı durumundan daha çaresiz daha acizdir. Utanç verici bi davranıştır.

kilolu insanı uyarmak

Bir obez olarak söylüyorum ki siz uyarın yada uyarmayın 'ben kendimi böyle seviyorum'da dense öyle değildir. Herşeyin farkındayız ama çaktırmıyoruz. Siz söylediğinizde ne oluyo biliyomusunuz gözlerim doluyo yutkunuyorum. Yalancıktan gülümseyip evet diyorum. Gülümseyince uyarılar uzayıp gidiyo tabii. Kilo derttir evet yakışmıyoda ama çikolata daha tatlı. Uyarmayın bence üzülmüyomuşuz gibi ama değil. Acayıp utandırıyor ve can yakıyor. Zaten farkında herkes nasıl göründüğünün. Üzmeyiniz. Çünkü herkes ister güzel olmayı çıtı pıtı olmayı hele ki genç bi kadınsak. Özgüveni yıkar parçalar.

stajyerin kurumda ezilmesi

Devlet kurumunda stajyerim. Ben yokken masamı odamı çekmecemin yerini değiştirmişler ve çekmecem ortalarda yok vetabii içindekilerde. Bu durumlarda ne yapılırki ? Mobbingmidir bu ?

zeki müren

https://www.youtube.com/watch?v=SaXgsEKrYno

dayak yeme anında içten geçirilenler

'iyi vurdu ha'.

1 kuruş maliyetini kurtarırmı

Kurtarıyormuş. Bildiğim kadarıyla kurtarmadığı için tekrar basıma gönderilmiş. O yüzden piyasada pek 1 kurus yokmuş.

aleyna tilki vs müzeyyen senar

Aynı cümlede olması Müzeyyen Senar gibi bir sanaçtıya büyük hakaret olur.

tayyip erdoğanın içinin çirkinliği

Dışı çok güzel sanki.

allah neden gözükmüyor

Allah'ı nerde aradığın önemli. Gökyüzünde mi ? Toprakta mı ? Suda mı ?
'En-el Hak'

kaybettiğini kaybettiğin yerde ara

Kaybettiğimiz yeri bilsek gider alırdık heralde.

aşık veysel şatıroğlu

''Güzelliğin on para etmez bu bendeki aşk olmasa'' Görmediği güzelliğe aşık olan nede güzel bir adamdir.

hayırdır gardaş bir durummu var diyen kız

Kuşkusuz Doğantepelidir.

bodrum masalı

Hem ajanstaki çocuklar boş durmasın kendilerini oyuncu görsünler. Hemde kanalda yayınlanıcak bişey olsun boş durmasın diye yayınlanan saçma sapan yaz dizilerinden sadece bir tanesi

borcam

Milli ev görme hediyesi.

ülkücü olmak için gereken şeyler

Kurtlu kolye. Facebook kullanıcı adının yanına 'cCc' yazmak. Hilal bıyık bırakmak

t cetveli

Mimarlık öğrencilerinin çantaya asla koymadiği elde taşınınca havalı olunduğu düşüncesiyle kullanılar alettir. Ben bu kadar biliyorum

insanlardan nefret etmek günah degildir

Yaratılan sevilir yaradandan ötürü. Sevmemekle nefret etmek aynı şey değildir.

çıplaklığı modernlik sanan kemalist

Belkide senin gözün ve gönlündür çıplak olan.