bugün
- kızlar gocu'ya mı güvenirsiniz yoksa bana mı13
- tekne turu6
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası32
- sözlük kızlarının kendilerini güvenilir sanması8
- 24 tane fake hesabı olan yazar7
- bir erkeğin aşko demesi5
- hoşlanılan kızı türkü bardan çıkarken görmek4
- instagram'da herkesin çok mutlu olması3
- bir yazarı entrylerine göre yargılamak19
- sözlükteki herkesin 2 hesap kullanması7
- kova dolunayı2
- hangi yazar hangi başlığa ait5
- biraz şımardım6
- gammazlar neden hiç çaylak olmuyor8
- çağımızın hastalığı8
- nickten isim tahmini yapmak72
- aykirikadin3
- sevgilinizin sözlükte yazar olması6
- nervio hamferdi8
- diamond bosphorus26
- göbeklitepe ve insanlık tarihinin yeniden yazılışı2
- bu kadar feyk barındıran yerde ben kalamam3
- acıyo diyen kız4
- sözlükteki linç kültürü2
- insanlar nasıl arkadaş ediniyor10
- gammaz çetesi7
- cajun corner2
- erkeklerin evlenmek istememe nedenleri10
- ioçk'nın müziği6
- ayınan mıyorum ayınan mıyorum20
- siyasal islamcı siyasal alevici ittifakı2
- hayattan zevk alamamak17
- sapık olduğu için çaylak olan insan5
- kalabalıklar içinde yalnız olmak12
- seri gizli artı oy veren melek15
- yakisikli babam gibi asik oldum anam gibi2
- cem dizdar2
- sözlük yazarlarının yaptığı yemekler2
- true'nin utanmadan gammazlara laf söylemesi3
- ilah6
- yan ma leley yan ma leyyo3
- anın görüntüsü17
- sözlük yazarlarına gelen son mesaj10
- hikayeyi devam ettir25
- sersem herif3
- ferrasini satan yazar2
- yazın dışarı çıkmanın zorluğu6
- bir hevesle alınıp kullanılmayan şeyler16
- arkadaşlar feyk misi ni z2
- arkadaşlar hoşçakalın4
entry'ler (78)
Fransızlar entellektüel terorist oldukları için hoşgörüyle karşılanması gerekir.
(bkz: ye kürküm ye)
(bkz: ye kürküm ye)
Diyarbakırspor olarak düzelmesi gerekir. Gerekçe olarak amed diye bir şehir yoktur ütopyadır.
Hoca rükü sırasındayken cemaatin secde etmesiyle oluşan durumdur.
Serkan'ın inciye yaptığını onlar da bu sözlüğe yapıyorlar gibi geliyor. Başlıklara yazılsın yazarlarımız çok olsun diyerek kaliteyi yerin dibine indirmeye çalışıyorlar korkarım ki başardılar.
Güzellik görecelidir kavramını yeniden anlamamı sağlamıştır.
Doğru önermedir. Kavimler göçü ile birlikte kaçak sigara ve tütünlerini alarak osmanlıya kadar uzanmışlardır. Fakat buraya ulaştıklarında tütünün yasak olduğunu gòrmüşler ve satışını yapamadıklarından dolayı hepsini kendileri içmiştir bununla birlikte bir gen bozulması meydana gelmiş ve şuan ki hallerini almışlardır.
Acilen muhtarlıktan godoş yazılı bir ikametgah belgesi alınmalıdır.
Ekşi tamamen kendini çok zeki sanan insanlarin bulundugu sürü psikolojisi altında hepsinin ateist bir okadar da sünnetli olduğu bir portaldır. Hepsi iktidara karşıdır tamam bu dogal birşey ama neden karşı olduklarını yarısından fazlası bilmez başkaları karşıysa bende karşıyım gibi. Bir de Atatürkü sevmemeleri yok mu bir komik bir komik sorma gitsin.
Edit:başlık başıma fes başıma..
Edit:başlık başıma fes başıma..
Sarjları bitmesin diye parlaklık ayarını %10 civarlarına düşürdüklerinden gözleri oyle kısık yoksa bizden daha pörtlek gözleri bir bilsen.
Kız olmayan hukuk okuyucusudur.
Tugce sen misin canım ?
Evet masondu evet yahudiydi bende şuan da tallitimi aldım cumartesi gecesini bekliyorum.
(bkz: yersen)
(bkz: yersen)
Aklanacaklar. Tüm pis oyunları dökerler yoksa ya ölecekler ya aklanacaklar azizim.
En iyi samanyolu tv yapiyor gibi görünüyor. Atv'de bunun paralel dişlerden kaynaklandığını kanal tedavisine gerek olmadigini söylüyor bakıp görecegiz.
Çapa'dan en erken 4 ay sonra randevu verdikleri diş operasyonu. Kanal istanbulun yapımına dişlerimden başlayacaklar sanırım.
Aman ali rıza bey çözüm sürecine birşey olmasın.
Iyiki olmuş çok güzel olmuş. Biz neden böyle olduk. Milli değerlerimizle ne ara alay eder olduk lan ? Ben koyu bir islamcı degilim ama milli degerlerime yürekten bağlı bir insanım. Sadece şunu sormak istiyorum o karikatürlerde peygamber yerine anneniz olsaydı nasıl bir tepki verirdiniz. Insanlar annenizi kullanıp kar amacıyla paylaşıyorlar hemde tiksinç karikatürlerini. Tamamen ticari ve popularite amacıyla! ne düşünürdünüz lan söyleyin! Tamam hepiniz marjinal insanlarsınız ben yobaz islamseviciyim. Öyle insanlar olduk ki kendi ülkemde ben türküm dedigimde faşist oluyorum lan. Bir başkası kendi ırkının adını haykırınca demokratik halk kardeşi oluyor. Ne oldu lan bize ne oldu söyleyin biriniz!
Islamafobik insanların uydurduğu tamamen mantık dışı söylem.