bugün
- italya7
- fc internazionale milano6
- ac milan5
- cansever9
- şort giyen genç kıza saldıran yaşlı kadın31
- yazarların uyuyamama sebebi2
- düşün ki o bunu okuyor4
- gece sokakta freddy krueger ile karşılaşmak4
- kadınlar neden kötü araba kullanır sorunsalı14
- gocu'nun solak olması4
- victor osimhen2
- behlül ün bihter den ayrılma nedenleri6
- yorgun mermi19
- dünyanın 10 da birinin solak olması4
- insan doğru olanı seçerek mutlu olabilir mi6
- galatasaray neden transfer yapamıyor16
- domdomusa3
- sözlük yazarlarının tatlıları14
- çirkef galatasaray2
- türk mutfağının en uyduruk kaydırık yemeği7
- dünyanın tersine dönmesi5
- galatasaray11
- kupa kızı ve sinek valesi2
- etek giyen erkek10
- tavuk sevmemek5
- dinozor döner3
- sözlük yazarlarını evlendirmek12
- ben geldim laleler3
- g o k u2
- gece iki de tam ekmek tavuk döner ve bira yemek3
- öfkeli genç adamlar kuşağı3
- favori diziniz2
- futbol7
- para5
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları12
- sürekli dizi6
- sol elle osbir çekmek2
- meltem mi daha güzel gönül mü sorunsalı6
- hangi manifest kızısın4
- gıyasettin nerede sorusu3
- yeni zelanda ya gitmek5
- 8 ağustos 2026 wolfsburg kaiserslautern maçı3
- superman ile venom birleşse3
- devalüasyon yakın mı9
- birader yazar beyler bay bey biraderdirler3
- yemek yapmayı bilmeyen kadın8
- günlük tutan erkek9
- fairuz3
- oğlum o senin yengen yengen2
- kadınların erkeklerde çok fazla kriter araması8
entry'ler (52)
kezban,ayşe,meral,dilek
zamanı geldiğinde herkes müslüman olduğu için pişman olacaktır. müslümanlığınız sadece doğduğunuz coğrafi bölgeye dayanıyor. eğer israil de doğsaydınız yahudi olurdunuz ve yahudiliğin doğru din olduğuna inanırdınız. bu böyledir inanç doğduğun coğrafyaya bağlıdır. Türkiye laik bir ülkedir ve dini yoktur,ama bazı yobazlar buna alışmak istemiyor. bana bir tane müslüman ülke gösterin;gelişmiş,zengin,insanları sıkıntı çekmeyen,özgür vb... olsun müslümanlık yararlı derim. hiç bir inanç doğru değildir. acaba insanların hepsi ne zaman bilimin gerçekliğine inanacak merak ediyorum. ateistliğin doğruluğunu anlamak isteyen insanlar japonya,isveç,avustralya vb... avrupa ülkelerine baksınlar. bu ülkelerde ateist insanların çoğunluğu fazla,bu yüzden de gelişmiş. nasıl diyecek olan arkadaşlar google'a yazıp vikipediden araştırsınlar bu ülkeleri.
zamanı geldiğinde herkes müslüman olduğu için pişman olacaktır. müslümanlığınız sadece doğduğunuz coğrafi bölgeye dayanıyor. eğer israil de doğsaydınız yahudi olurdunuz ve yahudiliğin doğru din olduğuna inanırdınız. bu böyledir inanç doğduğun coğrafyaya bağlıdır. Türkiye laik bir ülkedir ve dini yoktur,ama bazı yobazlar buna alışmak istemiyor. bana bir tane müslüman ülke gösterin;gelişmiş,zengin,insanları sıkıntı çekmeyen,özgür vs(...) olsun müslümanlık yararlı derim. hiç bir inanç doğru değildir. acaba insanların hepsi ne zaman bilimin gerçekliğine inanacak merak ediyorum. ateistliğin doğruluğunu anlamak isteyen insanlar japonya,isveç,avustralya vb(...) avrupa ülkelerine baksınlar. bu ülkelerde ateist insanların çoğunluğu fazla,bu yüzden de gelişmiş. nasıl diyecek olan arkadaşlar google'a yazıp vikipediden araştırsınlar bu ülkeleri.
son vuruş yetenekleri eşit düzeydedir. drogba moussa sow'dan biraz hızlı bir oyuncu,bu sebepten bir adım önde olabilir.
sneijder ve drogba ellerinde patladığında,schalkeye elendiğinde,ligde şampiyon olamadığında galatasaray yönetimini ve taraftarlarının halini çok merak ediyorum.
sneijder ve drogba ellerinde patladığında,schalkeye elendiğinde,ligde şampiyon olamadığında galatasaray yönetimini ve taraftarlarının halini çok merak ediyorum.
dini inancın çoğunlukta olduğu bir ülke gelişmiş olamaz zaten.
gs dünya takımı değil bir mahalle takımı. galatasaray bir aziz yıldırım etmez.
https://www.youtube.com/watch?v=Dqf458naELQ meireles tükürdü diyen arkadaşlar bu videoyu izlesin. melonun tükürdüğü ortada halâ tükürmedi diyen varsa bir göz doktorundan randevu alsın.
https://www.youtube.com/watch?v=Dqf458naELQ meireles tükürdü diyen arkadaşlar bu videoyu izlesin. melonun tükürdüğü ortada halâ tükürmedi diyen varsa bir göz doktorundan randevu alsın.
galatasaray futbolcuların ölülerini alır. bu yüzden dubai takımlarına çok benzemeye başladı.
drogba ellerinde patladığında galatasaray taraftarını merak ediyorum. kendilerine bir sorsunlar drogba kariyerinin zirvesindeyken chealse'den çin'e ne için transfer oldu?
kendini bilmez zengin yazarlar lütfen defolun buradan. eğer fakir,zengin ayrımı yapacaksanız insanlığınızdan şüphe ederim. zenginide fakiride insan.
bir çeşit ırkçılık göstergesidir. bu olay ırkçılığa yeni tanım getirmektedir. ne demek fakirlerden utanmak. benim de maddi durumum kötü değil ama iyi de değil. asıl maddi durumu kötü olanlara saygı duyulması gerekir,o şartlarda geçinebildikleri için.
bir çeşit ırkçılık göstergesidir. bu olay ırkçılığa yeni tanım getirmektedir. ne demek fakirlerden utanmak! benim de maddi durumum kötü değil ama iyi de değil. asıl maddi durumu kötü olanlara saygı duyulması gerekir,o şartlarda geçinebildikleri için.
türkiyede en nefret edilen sadece taraftarlarının dışında seveni olmayan tek takım Fenerbahçedir. bu da Fenerbahçenin en büyük olduğunun göstergesidir.
motorsikletle gazete falan dağıttığım yok. şu an gazeteciliği okuyorum.
benim bildiğim drogba şu anda chealse'a da oynamıyor. bu haber 2 sene önceki haber. uludağ sözlük yazarları biraz dikkatli olsun başlık açarken.
ben fenerbahçe taraftarıyım ama diksiyonum çok düzgün. bozuk olanlar da vardır ama yüzde yetmiş,yüzde seksen bozuk değil fenerbahçe taraftarlarının diksiyonları.
faşist'liğin daniskasını yapmıştır. insan insandan üstün değildir.