bugün
G
gasem10 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
G
gasem10 yıl önce
can dündar
olaylara çok farklı pencereden bakan `milliyet` gazetesi yazarı.
G
gasem10 yıl önce
6 mayıs 2016 adliye suikast skeci
düzeltme: aaaa beyler pardon yaşananlar gerçekmiş ve kurgu değilmiş bense kurgu sanmıştım yanılmışım. şimdi ikna oldum. tamamen bir suikast girişimiymiş. çok evrensel pek muhterem yazarlarımız bana bunun bir gerçek komplo olduğunu anlattı. tu kaka o … devamını gör
G
gasem10 yıl önce
anın görüntüsü
G
gasem10 yıl önce
uludağ sözlük yeni android ve ios uygulamaları
5 aydır uğraşıyoruz. 2 haftaya gelecek olan uygulamalardır. bomba gibi olacak bekleyin. ben sizden 5 yıldız vermenizi istemiyorum. ben size 5 yıldız vermenizi emrediyorum. şaka şaka. siz en iyisini bilirsiniz. ama 5 yıldız olmazsa emeğe yazık olur c… devamını gör
G
gasem10 yıl önce
bu başlıkta lookine birşeyler bırak
G
gasem10 yıl önce
anın görüntüsü
G
gasem10 yıl önce
yazarları en iyi anlatan görseller
yazarları en iyi anlatan görsersellerdir. (img:#792209)
G
gasem10 yıl önce
bugün elini paylaşan yarın neresini paylaşır
başlık sahibi dikkat çekmeye çalışan zavallı arkadaşıma hitaben; öncelikle kız kadın ikilemi ile neyi vurgulamaya çalışıyorsun onu irdeleyelim tüm sözlük olarak.Ve ardından erkeksin diye bir kadının elinin görüntüsünü koymasını böyle saçma sonuçlara … devamını gör
G
gasem10 yıl önce
sözlük yazarlarının çektiği fotoğraflar
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
G
gasem10 yıl önce
anın görüntüsü
G
gasem10 yıl önce
anın görüntüsü
G
gasem10 yıl önce
sözlük yazarlarının çektiği fotoğraflar
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
G
gasem10 yıl önce
sözlük yazarlarının ruh halleri
yazılan enrtylerden az çok belli olan ruh hallleridir. kimi sevgilisinden, kimi arkadaşından kimi de hayattan dertlidir. bazısı da hayatı hiç umursamaz haldedir. yaş durumuna göre de, umutsuz olanlar ve hayata umutla bakanlar birbirinden ayrılırlar.
G
gasem10 yıl önce
sözlük kızlarının fotoğrafları
Kendini ifşa etme amım var memem var deme şeklidir. Saygı duyarız sevgili amlılar.
G
gasem10 yıl önce
on birinci nesil için süt vakti
On birinci nesil yazarlar için süt içme vaktidir. Evet.
G
gasem10 yıl önce
gecenin götü
(img:#860360) O da göt.
G
gasem10 yıl önce
arkadaş gibi gözüküp arkadan vuran insan
kanka ayağına yatan anal sever arkadaşımızdır.
G
gasem10 yıl önce
gecenin korkunç fotoğrafı
(img:#883668)
G
gasem10 yıl önce
koşarak amerika ya gitmek
neden olmasındır. insanlar amerika'ya uçuyorum bugün felan diyorlar ya, hiç insan uçar mı? insan anca yürür, bilemedin koşar. zira nihat doğan, seda sayan'ın amerika'ya giderken uçakta çocuk düşürmesi üzerine ne demişti; - seda'nın hamile oldugunu b… devamını gör
G
gasem10 yıl önce
süt seven insan
süt sevmeyen insan olması imkansızdır, çünkü süt seviyordur.
G
gasem10 yıl önce
nasıl oruspu çocukluğu yapılır
(img:#1005959) Aha böyle , bu oruspu çocukluğu. Başlığa Karışma zall. Buna oruspu çocuğuklugu demeyeceksek neye diyecez.
G
gasem10 yıl önce
patlamadan sonra el sallayan adam
(img:#1001098) Belki 1-2 çizik ile sağ kurtuldu , ve kamerayı görünce ailesinin kendini izleyeceği aklına geldi. Sağ kurtulduğu için ailesi ne kadar mutlu oldu bilinmez, ve kendisininde yüzündeki tebessüm belki o yüzden. Kıyamet kişinin ölümüdu… devamını gör
G
gasem10 yıl önce
34 vu 5857
10 gün önce istihbaratın alarm verdiği, canlı bomba saldırısı yapılacak dediği, bugünkü canlı bomba saldırısında kullanılan araçtır.
© copyright 2005 - 2026