bugün
- kendinle sevgili olur muydun sorunsalı21
- karısını puanlayıp sosyal medyada paylaşan erkek14
- sözlük erkekleri kadın olsa nasıl görünürdü8
- evrene bir mesaj bırak7
- bir daha doğmayacak olmak5
- linkedin6
- sözlük yazarlarına gelen son mesaj6
- yaş ilerledikçe anlaşılan şeyler10
- sevgiliden gelen ilk canımlı mesaj5
- izinli yazarın entry girebilmesi7
- sözluk kız ayarlama yeri değildir12
- kızla konuşmaya çalışmak2
- son 3 günde sadece 5 saat uyumuş olmak2
- islam düşmanlarına epstein şoku13
- yunan kültürü vs türk kültürü2
- uzun bir yolculuğa çıkma isteği2
- fenerbahçede dördüncü ismail kartal dönemi10
- ismail kartal10
- hiçbir kızın senden hoşlanmaması8
- şu anda ne yapıyorsun19
- 17 haziran 2026 erhan karaal'ın kaçırılması2
- muhafazeküler4
- iş verenlerin aç gözlü olması11
- abd iran mutabakatındaki 5 madde2
- bugün ne yedin10
- macbook neo2
- kilo verdiren gıda4
- kılıçdaroğlu'nun aradığı desteği bulamaması3
- 18 haziran 2026 yusuf ziya gümüşel'in tahliyesi4
- böceği öldürmek yerine dışarı atan insaflı kişi8
- 2026 dünya kupası13
- org vs synthesizer4
- nagihan'a üzülmek2
- yusuf tekin'in öğrencinin bağcığını bağlaması2
- tripofobisi olanlar revani yemezler4
- 30 lu yaşlar14
- kendi rızasıyla kabak tatlısı yiyen insan2
- zeki ve cool biriyle sohbet etmek2
- yanlışlıkla erkek sikmek8
- bir gün ölecek olmak6
- sokak röportajı veren sıradan vatandaş3
- kemal derviş5
- en iyi terapi6
- azizlik neden ispanyollara mahsus4
- güne bir şarkı bırak14
- en iyi yanık kremi5
- izmir'in yıllar sonra chp den kurtulması2
- arkadaşlar uyudunuz mu6
- hocalı katliamı2
- yıllık yazısı3
entry'ler (22)
kardeşim bi gider misin daral geldi artık.
hemşirelik.
doktora sorulacak tüm sorular hastaneye gitmeden önce bize soruluyor.
doktora sorulacak tüm sorular hastaneye gitmeden önce bize soruluyor.
bizimki gibi mi olsaydı? çüklerimizi mi tokuştursaydık neyin peşindesin bilader gece gece.
görsel
bulaşık birikti yine.
bulaşık birikti yine.
yaş ilerledikçe, olgunlaştıkça zorlaşan eylem. bi noktadan sonra buna mükemmelliyetçiliķ de ekleniyor tabi.
her şeyi fazla ciddiye alıyoruz oysa ki soluk mavi bi noktayız.
görsel
hayırlı işler.
hayırlı işler.
öncelikle o kıllar, bıyıklar bi alınsın.
göğüste kıl gördüğüm bile oldu ama lütfen dikkat edin. sağlıkçı olmama rağmen benim kusasım geliyor.
bu kaş bıyık aldırmam gerek muhabbetlerinin erkeklerin yanında yapılması. tamam biliyoruz aldırdığınızı ama bu muhabbet hoş olmuyor.
lan, lenli konuşma tarzı.
günlük konuşmada hafif küfürler gözüme batmıyor ama ağır küfürler sizde hoş durmuyor.
kendini monaco düşesi sanan kadınlar.
ilişkide her şeyin karşılıklı veya ölçülü olması gerekirken ilişkiyi erkeğin taşıması gerektiğini sananlar.
sahte davranışlar. bi yerde karşılaştığı arkadaşını sarılıp öper, hal hatır sorar ama sonra kızın arkasından aman bırak şu kaşarı der mesela.
göğüste kıl gördüğüm bile oldu ama lütfen dikkat edin. sağlıkçı olmama rağmen benim kusasım geliyor.
bu kaş bıyık aldırmam gerek muhabbetlerinin erkeklerin yanında yapılması. tamam biliyoruz aldırdığınızı ama bu muhabbet hoş olmuyor.
lan, lenli konuşma tarzı.
günlük konuşmada hafif küfürler gözüme batmıyor ama ağır küfürler sizde hoş durmuyor.
kendini monaco düşesi sanan kadınlar.
ilişkide her şeyin karşılıklı veya ölçülü olması gerekirken ilişkiyi erkeğin taşıması gerektiğini sananlar.
sahte davranışlar. bi yerde karşılaştığı arkadaşını sarılıp öper, hal hatır sorar ama sonra kızın arkasından aman bırak şu kaşarı der mesela.
bor çıkarılıyor fakat şimdilik sadece deterjan üretiliyor. bandırma eti maden işletmeleri fabrika girişinde bi satış ofisi var. diğer deterjanlara göre daha ucuz olduğunu biliyorum. bor çıkarıp fantastik bi yakıt üretimi beklerken deterjanla karşılaşmak biraz iç burkuyor tabi.
iş çıkışı eve yorgun gelip yaptığım aktivite. güzel bi film veya takip edilen yabancı dizi ile keyif desteklenir.
20 yaşına geldim yeni öğreniyorum bu fobinin bende de olduğunu. küçükken de ara ara böyle delikli, gözenekli dokulardan rahatsız oluyordum ama şuan ki kadar şiddetli değildi o tiksinti hali. böyle fobi düşman başına.
en kaliteliyi bilmem de sözlüklerde en çok entry girilen burç başlıklarının başında başak burcu erkeği geliyor nedense. merak edip yazılanlara baktım da lanetler yağdırılmış. bu kadar mı nefret ediyorsunuz bizden? lol
tüm hayatın film şeridi gibi geçtiği an.
film tsk ile işbirliği yapılarak çekilmiş. bu işbirliği için izin almak pek kolay olmamış. oyuncular çekim öncesinde eğitimlerden geçmiş, kullanılan ekipmanlar da tamamiyle gerçek ve türk yapımı. film cok etkileyiciydi ben beğendim burda filme sallayanları da anlamıyorum, göze uçuk gelen abez kaçan bişey yoktu baya sürükleyiciydi. filmde yer verilen müzikler çok özgündü. duman, selda bağcan, müslüm gürses.. türk sinemasinda böyle kaliteli ve dolu dolu filmler görmeyi özlemişiz.