bugün
F
fyabse5 yıl önce
ben zaten 50 liralık benzin alıyorum
`22 mayıs 2014 benzin ve motorin zammı`na gülüp geçen komik adam söylemidir. param varsa binerin arabaya motora, param yoksa binmem der. `benzin zammına olsun 20 liralık alıyorum diyen it` ile `olsun ben hep 20 tl lik benzin alıyorum diyen mal`la uz… devamını gör
F
fyabse5 yıl önce
yazarların psikolojik durumları
(img:#1843561)
F
fyabse5 yıl önce
tobi
"yok bundan sonra ütü yapmak yok" vs gibi palavralar sıkarak, ütünün sonunun geldiğini iddia eden insanların tanıtımını yaptıkları bir reklama sahip olan sinir bozucu ürün. tobi, kuru temizlemecilerdeki gibi buhar sayesinde, muhtelif kumaşları: kot,… devamını gör
F
fyabse5 yıl önce
en son günaydın mesajı alınan sabah
Gerçekten hatırlamıyorum baya oldu sanırım günaydın mesajı almayalı. Gelişi güzel yaşıyorum hayatı tek başıma.
F
fyabse5 yıl önce
fuck you and fuck you and fuck you
that's all what I wanna say. get it?
F
fyabse5 yıl önce
bakirelikonemlimi com
(img:#2086786) değil.com
F
fyabse5 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
F
fyabse5 yıl önce
sözlük yazarlarının ruh halleri
yazılan enrtylerden az çok belli olan ruh hallleridir. kimi sevgilisinden, kimi arkadaşından kimi de hayattan dertlidir. bazısı da hayatı hiç umursamaz haldedir. yaş durumuna göre de, umutsuz olanlar ve hayata umutla bakanlar birbirinden ayrılırlar.
F
fyabse5 yıl önce
yazarların arabaları
bir von daniken kitabı değildir. onun için (bkz:tanrıların arabaları)
F
fyabse5 yıl önce
küpe takan erkek adam mıdır
bu soruyu kafasına takan erkekten daha adam olduğu kesindir. başka derdiniz mi yok lan?
F
fyabse5 yıl önce
yks 2020 tercih sonuçları
ösym bu sene tercih sonuçları için bir tarih belirtmemişti. yks 2020 tercih sonuçlarına ösym nin sonuç sitesinden an itibariyle erişemeyebilirsiniz çünkü açıklanmamıştır.
F
fyabse5 yıl önce
sözlük yazarlarının hayatının özeti
tan tolga demirci'nin çektiği ve en az `alfabetik düşler` kadar iyi olan kısa filmi.
F
fyabse5 yıl önce
an itibariyle hissedilenler
an itibariyle hissedilen duygular.bir huzursuzum,yalnızım,mutsuz bile değil amaçsızım sözlük.
F
fyabse5 yıl önce
ne kadar takıntılısın testi
Şu adresten çözülebilecek testtir http://www.psikologankara.net/takintili-misiniz-takinti-testi.html
F
fyabse5 yıl önce
çantasında nato biber gazı taşıyan erkek
hayatta kalmak söz konusu ise erkeklik yapmaya gerek olmadığını bilen erkektir. her ne kadar dövüş sanatı eğitimi de alıyor olsa, karşınızdaki silahlıysa en az hasarla kurtulmanızı sağlayacak eşyadır biber gazı ve kişi de bunun farkındadır.
F
fyabse6 yıl önce
hipnoz emdr gibi yönlemle iyileşen var mı
Ben değil ama emdr ve access bars ile yaşam kalitesini baya artırmış arkadaşlarım var. Ara ara ben de niyetlenmiyor değilim.
F
fyabse6 yıl önce
zor günlerden geçenlerin bildiği en iyi şey
daha zor günlerin geleceğini bilir. ayrıca zor günlerinde yanında olanların değerini de bilir.
F
fyabse6 yıl önce
fight club
tipik bir yahudi paranoyası filmi en az 30 kere izlenilip yeni şeyler öğrenilen imdb de 31. sırada olan film.
F
fyabse6 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
F
fyabse6 yıl önce
göt deliğine parmak sürüp koklamak
(img:#1877615)
F
fyabse7 yıl önce
sözlük erkeklerinin cinsel organları
Herkesin olduğu gibi sözlük yazarlarının kız olsun erkek olsun birer adet sahip oldukları üreme ve üretme organıdır.
F
fyabse7 yıl önce
sözlük yazarlarının çektiği fotoğraflar
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
F
fyabse7 yıl önce
seviştiğim biri var
Ben denedim arkadaşlar mesaj kutusu açık bunun. Girin ve sövün. Tşk.
F
fyabse7 yıl önce
tayyip isminin çok boktan olması
bir de önüne recep ismini koyunca davulcu ismi gibi oluyor. bu kadar rezillik olamaz. 2011 yılındayız hala tayyip diye isim mi olur lan? ahaha. mahkemeye falan gitmeliler bu isme sahip olanlar. berke falan diye değiştirsinler canımı yesinler.
© copyright 2005 - 2026