bugün
- osuruktan şiirler59
- dincinin içinde yaşadığı hasta hayal dünyası3
- yılmaz güney izleyip ahmet kaya dinleyen tip14
- enayimiknatisi ile kavga etmek21
- abdullah öcalan13
- galatasaray8
- bir uykusuz eleman var uyuyamıyor geceleri2
- yıllık izin3
- sözlükte kavga olmayan gün3
- 26 ağustos 2026 olympique lyon fenerbahçe maçı3
- bik bik kız kaçırdı9
- tarhana çorbası7
- yılmaz güney filmleri6
- şarapçı koala'nın ulusalcı nefreti8
- yasakçı zihniyet15
- alparslan kuytul13
- ekşi sözlük21
- avanosun nevşehirde olması5
- kadınlardaki aşırı özgüvenin nedeni2
- tarhana içenlerin köylü ve eğitimsiz olması10
- yılmaz güney büyüklüğü4
- ilk buluşmada 13 pişi yiyen kız12
- çay içen erkeklerden iğreniyorum ıyy diyen kız5
- fenerbahçe biraz sert biraz katı9
- migros'a sorulacak tek soru3
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı30
- polisin verilen emrin yasaya uygunluğunu sorgusu12
- her şeyi hatırlayan insan9
- ismail kartal16
- gazze de 186 yardım çalışanının öldürülmesi2
- sözlüğün boktanlaşması4
- astral seyahate çıkış harcı4
- eskiden migrosun alışveriş kamyonları vardı2
- reels izleme bağımlılığı6
- sabah alarmı yapılacak şarkı4
- muslettin amca6
- ulusalcı önderlerin akp'ye geçmesi10
- şah hatayi'nin hataylı olmaması4
- bugün ne yapsam9
- müsavat dervişoğlu8
- farah zeynep abdullah'ın yılmaz güney tweetleri3
- babo dünyayı düzdün doymadın3
- gammazın gammazlanması4
- ırkçıların geri zekalı olduğu gerçeği3
- aleksey batrakov19
- felsefe9
- gazisini zulüm eden savaşta asker bulamaz5
- etimek tatlısı4
- victor osimhen10
- 21 yaşında erkek 31 yaşında kadın ilişkisi4
entry'ler (32)
NAMAZDAN HABERi OLMAYAN BiRiNiN AKLINDAN GEÇEN BiR FiKiRDiR SADECE.
NASIL KAPALI BU SENiNANLATIĞIN.
her kuruşunun hakını verecek tlf dur.
aslında türbanlı olan bayanların hep türban altında olduğundan dolayıo ters giden işleri gözükmeme olayıdır.
namusdenilen kavram tamamen ata erkil oplumların sadece kadının bacak arasına sıkışmışlıklarının ve ilerleyen nesillere empoze edilmiş bir olgudur kadına tecavüz edilince kadının namusu kirlenir fakat o kadının erkek kardeşleri kız arkadaşı yada sokak kadınıyla yattığında erkek hegomanyasının namusu kirlenmez bu mantık üzerinden gidersek namus bir parça zardır fakat insani değerlerden yola çıkarsak tecavüz edilen kadın de namususz değil tamamen tecavüz eden gavat tır aynı şekilde devam edersek başkasının karısıyla kızına bakan da namususz şerefsizdir.
TOPLU TAŞIMA BARINMA ISINMA EĞiTiM SU ELEKTiRiK.
tre yanlısı olması da bir neden olabilir bence.
güzel bir coldplay şarkısıdır.
bir ırkın ve devletin siyasi yollarla yok edilme isteğinin adımlarından biridir.
ÜSTÜN ZEKA VE ÖN GÖRÜŞÜNÜN BiRSiMGESi VE EN iYi OSMANLI PADiŞAHLARINDAN BiRi OLDUĞUNUN ALENEN GÖSTERGESiDiR VE MUSTAFA KEMAL ATATÜRK E BiZi CAHiL BIRAKTIN ZIRVALARINI SALLAYAN iNEK AKILLI ARAP AŞIKLARINA ÇOK GÜZEL BiR KAPAKTIR.
17 aralıktı tır dı derken şimdi başımıza bu geldi hadi bakalım hayırlısı.
sabahın 5 inde kalkıp sizin için ütü yapan kadındır benim eşimdir kendisini çok büyük bir aşk ve muhabetle seviyorum.
USA DAYAŞAYAN ONCA IRK VARKEN HiÇ KiMSENiN BEN BiR IRK OLARAK ÖZGÜRLÜK iSTiYORUM DEMEMESiNiN ALTININ ÇiZiLMESiNi iSTiYORUM TÜRK YADA KÜRT OLMAK SORUN DEĞiL SADECE EKMEĞi YENiLEN ÜLKEYE SAYGI DUYULMASIDIR VE ŞU ASLA UNUTULMAMALIDIR BiRiNCi DÜNYA SAVAŞINDAN SONRA DĞILAN ORTA DOĞUNUN PARÇALANAN BÖLÜMLERiNDE YÜZ YILDIR HiÇ HUZUR VE SÜKÜN ELDE EDiLMEMiŞTiR EĞER BU ÜLKENiN iNSANLARI KÜRT LAZ ÇERKEZ DiYE KENDiLERiNE ÇEŞiTLi KiMLiKLER UYDURMAYA KALKARSALAR OLACAK OLAY ÇOKDA KOPLiKE DEĞiLDiR VE iSTENEN OLAYDA BUDUR BU OLAYLARA GELMEMEK iÇiN DOĞRUYU ANALiZ ETMEK GEREK YAŞAYABiLiNEN TOPRAKLARDA YAŞAMAMAYA DiRENMEYELiM VE SON DiP NOT OLARAK ŞUNUDA SÖYLEMEK iSTiYORUM KÜRT KiMLiĞi ALTINDA TÜRKiYE CUMHURiYETi VATANDAŞI OLAN iNSANLARIMIZ BU ÜLKENiN EN iYi YERLERiNDE GÖREV YAPMAKTADIRLAR.
makyaj ile bir şeye benzeyecek insan evladı.
Killua Zoldyck hunter x hunter.
ülke halkının popüler kültüre hayranlığından dolayı medya kanalları bu durumu iyi kulanmıştır.
herşeyden önce yapılan bir kanunsuz olay var belki yapılan tepki çok ağır olabilir fakat bu ülkede hiç birşeyin ayarı yokki bu olayda bunun en iyi örneğidir.
ayetlerde anlatılana göre isa peygamber yaşamını daha tamamlamadığı ve yaşamının geri kalanını tamamlaması için dünyada yeniden gönderileceği anlatılır ki ayetlerde her canlının öleceği ve bu ölüm için bir limit olduğuda anlatılır bu mantıkla yola çıklırsa isa peygamber dünya hayatını tamamlamamışsa yaratıcı allah c.c. yaşamını tamamlaması için tekrardan dünyaya gönderecektir olabilme ihtimali varmıdır kesinlikle olabilir fakat biz görüp göremeyeceğimiz tamamen bir muammadır.
tüm dileklerinizin gerçeğe dönüşmesini diliyorum mutlu yıllar.
mtv nin yaptığı araştırma en iyi metal grubunun Black Sabbath olduğunu söylüyor.