bugün
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları28
- ragnar rockefeller38
- uzun yol araba yolculuğunu çekilir yapacak şey7
- uysaljakoben2
- selülit kadına yakışıyor4
- günün şiiri14
- ilk buluşmada evden kek getiren kız19
- viski içen erkek seksiliği4
- arkadaşlar derin şeyler düşünüyorum6
- çocukken içine kapanık olmak5
- aylık 336 bin lira iyi para mıdır sorunsalı5
- sözlük yazarlarının trileçeleri19
- bir amaca hizmet etmek4
- eşinize kaç gram altın mehir verdiniz3
- erkeklerin mental olarak daha güçlü olması12
- erling braut haaland2
- bacakları traş edip canlı show yapan erkek3
- ahmet sezar bey'e mesaj gitmemesi3
- cd devrinin bitmesi8
- lahmacunun yanında ne içilir10
- 309 iş başvurusu yapıp sıfır dönüş almak2
- ilk buluşmada masa altından aleti yoklayan kız13
- oberyn martell vs ramsay bolton3
- deniz göktaş37
- sevgiliye alınabilecek 200 tl altı hediyeler5
- babamın hiç 31 çekmemesi5
- gay sevgiliye lezbiyen bir kızın musallat olması7
- gocu meme ucu5
- türklerin tembel bir millet olması8
- sözlüğe fotoğrafımı atacağım4
- evli olduğunu saklayan kişi9
- evde kalmış 30 yaş üstü kadın yazarlar18
- gocu'ya yazdığım şiir3
- haçlı seferleri2
- modası geçmeyen şarkılar2
- kemalistleri yunanistana gönderelim kampanyası2
- babalarımız gibi erkeklerin yetişmemesi13
- ilk buluşmaya giderken alınacak çiçek3
- tuzlu fıstık3
- gürültüsü en rahatsız edici şey5
- fsm köprüsü ndeki abd bayrağı ışıklandırması5
- ciddi ciddi aşure seven insan30
- bir ilişkiyi kim yönetir22
- goooooool gol gol gol gooool3
- queen feristah8
- hava soğuk mu ılık mı anlamadım4
- millete gay guy diyenler2
- ahtapot yemek10
- velvet33
- 2026 dünya kupası20
entry'ler (32)
NAMAZDAN HABERi OLMAYAN BiRiNiN AKLINDAN GEÇEN BiR FiKiRDiR SADECE.
NASIL KAPALI BU SENiNANLATIĞIN.
her kuruşunun hakını verecek tlf dur.
aslında türbanlı olan bayanların hep türban altında olduğundan dolayıo ters giden işleri gözükmeme olayıdır.
namusdenilen kavram tamamen ata erkil oplumların sadece kadının bacak arasına sıkışmışlıklarının ve ilerleyen nesillere empoze edilmiş bir olgudur kadına tecavüz edilince kadının namusu kirlenir fakat o kadının erkek kardeşleri kız arkadaşı yada sokak kadınıyla yattığında erkek hegomanyasının namusu kirlenmez bu mantık üzerinden gidersek namus bir parça zardır fakat insani değerlerden yola çıkarsak tecavüz edilen kadın de namususz değil tamamen tecavüz eden gavat tır aynı şekilde devam edersek başkasının karısıyla kızına bakan da namususz şerefsizdir.
TOPLU TAŞIMA BARINMA ISINMA EĞiTiM SU ELEKTiRiK.
tre yanlısı olması da bir neden olabilir bence.
güzel bir coldplay şarkısıdır.
bir ırkın ve devletin siyasi yollarla yok edilme isteğinin adımlarından biridir.
ÜSTÜN ZEKA VE ÖN GÖRÜŞÜNÜN BiRSiMGESi VE EN iYi OSMANLI PADiŞAHLARINDAN BiRi OLDUĞUNUN ALENEN GÖSTERGESiDiR VE MUSTAFA KEMAL ATATÜRK E BiZi CAHiL BIRAKTIN ZIRVALARINI SALLAYAN iNEK AKILLI ARAP AŞIKLARINA ÇOK GÜZEL BiR KAPAKTIR.
17 aralıktı tır dı derken şimdi başımıza bu geldi hadi bakalım hayırlısı.
sabahın 5 inde kalkıp sizin için ütü yapan kadındır benim eşimdir kendisini çok büyük bir aşk ve muhabetle seviyorum.
USA DAYAŞAYAN ONCA IRK VARKEN HiÇ KiMSENiN BEN BiR IRK OLARAK ÖZGÜRLÜK iSTiYORUM DEMEMESiNiN ALTININ ÇiZiLMESiNi iSTiYORUM TÜRK YADA KÜRT OLMAK SORUN DEĞiL SADECE EKMEĞi YENiLEN ÜLKEYE SAYGI DUYULMASIDIR VE ŞU ASLA UNUTULMAMALIDIR BiRiNCi DÜNYA SAVAŞINDAN SONRA DĞILAN ORTA DOĞUNUN PARÇALANAN BÖLÜMLERiNDE YÜZ YILDIR HiÇ HUZUR VE SÜKÜN ELDE EDiLMEMiŞTiR EĞER BU ÜLKENiN iNSANLARI KÜRT LAZ ÇERKEZ DiYE KENDiLERiNE ÇEŞiTLi KiMLiKLER UYDURMAYA KALKARSALAR OLACAK OLAY ÇOKDA KOPLiKE DEĞiLDiR VE iSTENEN OLAYDA BUDUR BU OLAYLARA GELMEMEK iÇiN DOĞRUYU ANALiZ ETMEK GEREK YAŞAYABiLiNEN TOPRAKLARDA YAŞAMAMAYA DiRENMEYELiM VE SON DiP NOT OLARAK ŞUNUDA SÖYLEMEK iSTiYORUM KÜRT KiMLiĞi ALTINDA TÜRKiYE CUMHURiYETi VATANDAŞI OLAN iNSANLARIMIZ BU ÜLKENiN EN iYi YERLERiNDE GÖREV YAPMAKTADIRLAR.
makyaj ile bir şeye benzeyecek insan evladı.
Killua Zoldyck hunter x hunter.
ülke halkının popüler kültüre hayranlığından dolayı medya kanalları bu durumu iyi kulanmıştır.
herşeyden önce yapılan bir kanunsuz olay var belki yapılan tepki çok ağır olabilir fakat bu ülkede hiç birşeyin ayarı yokki bu olayda bunun en iyi örneğidir.
ayetlerde anlatılana göre isa peygamber yaşamını daha tamamlamadığı ve yaşamının geri kalanını tamamlaması için dünyada yeniden gönderileceği anlatılır ki ayetlerde her canlının öleceği ve bu ölüm için bir limit olduğuda anlatılır bu mantıkla yola çıklırsa isa peygamber dünya hayatını tamamlamamışsa yaratıcı allah c.c. yaşamını tamamlaması için tekrardan dünyaya gönderecektir olabilme ihtimali varmıdır kesinlikle olabilir fakat biz görüp göremeyeceğimiz tamamen bir muammadır.
tüm dileklerinizin gerçeğe dönüşmesini diliyorum mutlu yıllar.
mtv nin yaptığı araştırma en iyi metal grubunun Black Sabbath olduğunu söylüyor.