bugün
F
floransali necdet9 yıl önce
erkek dedigin kısa boylu olur
kısa lark ile uzun lark arasında biryerlerde.
F
uzun boylu erkek vs kısa boylu erkek
kısa boylu olarak cevaplayayım. kısa boyluysan genelde kalabalıklarda itilip kakılırsın. hiç bi kızın gözü sende olmaz.
F
uzun boylu erkek vs kısa boylu erkek
kısa boylu olarak cevaplayayım. kısa boyluysan genelde kalabalıklarda itilip kakılırsın. hiç bi kızın gözü sende olmaz.
F
siyasi görüşünüzü tek görselle açıklayın
(img:#1205793) Görselle açıklıyorum...
F
günün fotoğrafı
http://galeri.haberturk.com/galeri/index/400320/1/18#galeri
F
günün fotoğrafı
http://galeri.haberturk.com/galeri/index/400320/1/18#galeri
F
patlamış kızla ciddi ciddi çıkan erkek
kendince bekaret sorunu olmayan erkektir. Kim kime çakmış umrunda olmaz, kendi derdindedir. Erkeklerin yüz karası !
F
inci sözlük
`zeykur sözlük`'ün yeni adı. http://inci.sozlukspot.com/ http://incisozluk.co/ edit: bu entry'ye "ismail alpen ve serkan inci tarafından kurulmuştur" ibaresini ekleyen uludağ sözlüğe teşekkürlerimi sunarım. işin aslı ekşi sözlük'ün meşhur yazarı… devamını gör
F
6 aralık 2016 dinamo kiev beşiktaş maçı
Beşiktaş'ın kader maçı. Kazanırsa gruptan çıkar aksi halde ver elini uefa. Ayrıca işin güzel yanı gruptan çıkmak için napoli ve benficada köpek gibi kapışıcak eğer dinamo kievi yenersek. Çok zevkli olacak.
F
bu kadar online yazar ne yapıyor diye düşünmek
(img:#1265913)
F
bayanların dekolte açma nedeni
(bkz:muz dekolte açmak)
F
ingiltere cumhuriyeti
(img:#1263482)
F
c4 sürmek
satrançta vezirin sol çaprazındaki piyonu 2 kare ileri sürmek suretiyle oyuna başlamaktır.
F
e4 sürmek
Satrançta şahın önündeki piyonu 2 kare ileri sürmek suretiyle oyuna başlamaktır.
F
sözlük yazarlarının ruh halleri
yazılan enrtylerden az çok belli olan ruh hallleridir. kimi sevgilisinden, kimi arkadaşından kimi de hayattan dertlidir. bazısı da hayatı hiç umursamaz haldedir. yaş durumuna göre de, umutsuz olanlar ve hayata umutla bakanlar birbirinden ayrılırlar.
F
padişah ben isem emrediyorum ordunun başına geç
fatih sultan mehmet'in babası 2. murat'a yazdığı mektuptan tüyleri diken diken eden bir sözdür.
F
evlilik programları
(bkz:esra erol la izdivaç)
F
türkiye den siktir olup gitmek
yakın zamanda yapacağım eylemdir. eğer hala bu çıkarcı, kendini ülkenin yarısının başbakanı ilan edip diğer yarısına çapulcu diyen şahıs~adını bile söyleyemiyorum~ başbakan olarak kalırsa da bir daha uğramam, oy kullanmam eksik kalsın böyle ülke lane… devamını gör
F
özel mesaj almak isteyen yazarlar
canı sıkılan yazardır. ben buraya onlarca bilgi içerikli entry girersem bu sözlük daha fazla okur yazanır ve benim sayemde zall para kazanır arkadaş. madem ben burada barınıyorum 3-5 dost edineyim değil mi? zaten internette vakit öldürebilecek 3-5 d… devamını gör
F
sözlük yazarlarının ruh halleri
yazılan enrtylerden az çok belli olan ruh hallleridir. kimi sevgilisinden, kimi arkadaşından kimi de hayattan dertlidir. bazısı da hayatı hiç umursamaz haldedir. yaş durumuna göre de, umutsuz olanlar ve hayata umutla bakanlar birbirinden ayrılırlar.
F
sözlük yazarlarının itirafları
sözlük yazarlarının itiraflarıdır..~tanımsa tanım~ bu yaşıma geldim `ukte` vermeyi öğrenemedim.~ciddiyim ulan~ ~gb~ edit: sonradan öğrendim tabi lan edit2: yine unuttum şimdi de ama olsun zaten kullanmıyorum artık- 4 sene geçmiş hala mesaj atıyor… devamını gör
F
sigaraya zam geldi
Ortalama her sigaraya bugün 1 tl zam geldi. Hayırlı uğurlu olsun.
F
garsonluk yapan kızı toplumdan dışlamak
önce insan olmak gerek. bunu beceremeyen çok hücrelilerde ayni havayı solumak gerçekten utanç verici.
F
nickli başlık açan yazar
Maldan öte bir şey olmayan yazarımsıdır.
© copyright 2005 - 2026