bugün
- afganistan9
- erkek erkeğe aşk9
- beyaz eşya dükkanında çalışan kız14
- ali koç tutuklansın8
- chp'lilerin gavs'dan tövbe alması10
- gavs'ın faziletleri19
- zıpla zıpla zıplamayan tayyip11
- anın görüntüsü12
- en son ne yediniz15
- atatürk'ün papanın iznik ziyaretine izin vermemesi21
- diyanet'in kuran kursunda 17 çocuğa tecavüz33
- 1.50 boyundaki kızın 1.90 erkek istemesi24
- küresel10
- cin8
- erkeklerin evlenmek istememe nedenleri14
- ulunun en tatlı 5 kızı15
- insan olmaya ceyrek kala14
- tütsülenmiş yiyecekler8
- furkan bölükbaşı15
- v a m p i r o v10
- müzik öğretmeninin çocukları istismar etmesi21
- 21-22 mayıs 2025 aykolik masklavi istanbul zirvesi17
- vatan haini nasıl olur16
- ak parti anketlerde önde16
- yarın denize girecek olmam8
- gençler namaz var mı9
- iş kadını ile sevgili olur musunuz18
- kameranın icadından sonra dini mucizelerin durması9
- arkadaşlar sizce bu ayakkabı nasıl14
- yarın vurduracak olmam8
- çalınan kol saatinin chp binasında bulunması12
- imamoğlu çalmamıştır diyebiliyor musunuz11
- limonlu makarna8
- dinsiz diye bir insanı sevmemek8
- boğaziçi üniversitesinde yaşasın şeriat sloganı10
- işsizler tüm gün ne yapıyor sorunsalı9
- 30 yaşına gelip hala düzen kuramamak8
- özledim mesajı19
- öğretmenlerin aldığı maaş helal mi sorunsalı12
- sen yokken tadı tuzu yok sözlüğün9
- köpekler toplandığında sokaklarda geyik göreceğiz8
- kürtçenin resmi dil olmasını istiyoruz8
- üniversiteyi bitirmek10
- sanatçılar terörsüz türkiye istemiyor mu11
- 15 mayıs 2025 özgür özel habertürk canlı yayını8
- profilinde aslan kaplan fotosu olan insan8
- sürekli filistinden bahsedilmesi8
- karınız sizi aldatsa ne yaparsınız11

entry'ler (83)
genelde sonunda ayıp olmasın diye eheğ efekti verilen yazılardır.
kendi adıma konuşacak olursam sadece ikimiz arasında bir şey olmalı. yani özgün ve anlamlı. en kötü ismimle hitap etsin. ne o öyle vıcık vıcık kelimeler. aşkım falan dese ağzının ortasına vurasım gelir.
Tam 10 hanedir.
Vcop 2. Liseliler bilmez.
Aşkın buruk tadında, buluşması iki yalnızlığın.
Bir akşamı geçecek.
Bir akşamı geçecek.
Amon amarth kesinlikle.
Sevgilin varsa ekstra romantizm olur diyerekten katılmadığım beyan.
Zaten hayır gelmeyecek kızdır.
Çıkışak mı?
Ev alırım büyük kısmıyla. Kalanla dünya turu yaparım. Aldığım evlerin kirasıyla geçinir giderim.
Bu başlık niye bu kadar boş sorusunu akıllara getirir.
Çalışmaya oturana kadar iğrenç, çalışmaya başlayınca zevkli gelmeye başlayan ders.
Kesinlikle tumblrdır.
divan şairi.
2013 yazında telefon bakarken bi forumda şans eseri rastladığım şimdiki telefonum. hiçbir zaman marka takıntım olmadığı için özellikleri gayet iyi geldi fiyatına göre. bikaç yerde daha araştırdım baktım rom desteği falan da varmış (bkz: burakgon) . Zaman kaybetmeden şehrimde kalan son beyaz telefonu edindim. root + rom çakmamak için 3 gün sabredebildim. sonra içimdeki anarşistlik ağır bastı. rom denerken falan 1 kere 2 kere servislik ettim. birinde kendim 4 saat uğraştıktan sonra düzelttim ama 2. de düzeltemeden garantiye yolladım, forma yazarken salak ayağına yattım bedavaya gitti geldi. şimdiye kadarki tek sıkıntısı usb soketinin kalitesiz olmasıdır galiba. soketi temassızlık yapmaya başlıyor dikkatli kullanmazsanız. o yüzden bence samsung usb kablolarından alın. orjinal usb kablosu baya sert. yazılım olarak da ben hiç orjinal rom kullanmadım o 3 gün dışında. telefonun garantisi bitecek hala custom rom kullanıyorum. bu romlarla ve özel düzenlemelerle hiçbir sıkıntı çıkarmadı şimdiye kadar. 2 sene daha götürürse yeter zaten.
eğer dalgasına yazmıyorsa öştö önön ömönö köyöm bön.
büyük ihtimalle ne kadar gelirin olursa o kadar giderin olur diyecek kişidir. bi bakıma katılıyorum bu olaya ama diğer taraftan da ayağını yorganına göre uzat diye bi söylem var. ama burada ayağını yorganına göre uzat ın haklılığı daha bi ağır basıyor sanki. gereksiz harcama yapma kardeşim. ihtiyaç - istek listesi hazırla gereksiz harcamalarını kıs o zaman.
ilk çıktığı zamandan beri oynayıp hatta ulusal online turnuvada çeyrek finalde o turnuvanın birincisi olan hwa ya elendiğimiz oyundur. 2 sene önce brıakmak durumunda kaldım. oyuna para yetiştiremiyordum artık resmen. aylık 100ü geçiyordu masraf. bu gidişata bi dur demek zorunda kaldım. şimdi verdim bir kereye mahsus 10 tl aldım oyunumu (bkz: counter strike global offensive) (evet 10 tl ye gift olarak aldım) istediğim zaman açıp oynuyorum. oyunda skin dışında para verilecek bişey de yok. kafa rahat.
tuvalette / banyoda insanın canını sıkan durum. orada ne güzel şeyler okuyup / oynayabilecekken boşa geçer zaman.
ilk kitabının ikinci kitabına göre daha iyi olan kitap serisidir. ilki hadi neyse iyi güzel hoş da ikinci kitap tamamen ilk kitap tuttu diye öylesine çıkarılmış bir kitap.