bugün
F
feslemegen3 yıl önce
içmeye başladık mı
bir sual. öyle ortaya.
F
feslemegen3 yıl önce
wednesday
sozluğe yazmaya değil sozluğu teftiş etmeye gelmiş olan müfettiş..hoş gelmiş..
F
feslemegen3 yıl önce
the wall
`pink floyd` un ''the wall'' albümündeki şarkılardan oluşan ve `roger waters `ın küçüklügünde , gençligindeki içinden geçenlerin ve aklındaki çatışmaların yansıtıldıgı, `bob geldof` un başrolde oynadıgı ve çok güzel efekt ve animasyonların yer aldıgı… devamını gör
F
feslemegen3 yıl önce
günün karikatürü
yazarlara göre günün en komik karikatürdür. http://www.facebook.com/photo.php?fbid=236370789770258&set=a.236370709770266.57914.235019149905422&type=1&ref=nf gibi.
F
feslemegen3 yıl önce
sözlük yazarlarının gülüşleri
Yazarların gülüş şeklidir. (bkz: ahahaha) Biraz daha komikse (bkz: puhahaha) Çok çok komikse ya da gıcık etmek isteniyorsa (bkz: zuhahaha)
F
feslemegen3 yıl önce
girmeye cesaret edilemeyen yerler
ıssız ve terkedilmiş yerlerdir. (img:#2266935)
F
feslemegen3 yıl önce
neden sürekli gülümsüyorum
haha son gunlerde okudugum.en iyi en acimasiz sert entry.
F
feslemegen3 yıl önce
günün karikatürü
yazarlara göre günün en komik karikatürdür. http://www.facebook.com/photo.php?fbid=236370789770258&set=a.236370709770266.57914.235019149905422&type=1&ref=nf gibi.
F
feslemegen3 yıl önce
bir erkeğe laf anlatmak
Deveye hendek atlamaktan daha zor bir eylem. Kafa başka yerlerde olunca tabi..
F
feslemegen3 yıl önce
erkeklerin beyinsiz olduğu gerçeği
~ukte~~dafaiss~ fiziksel olarak zaten olması mümkün olmayan bir hededir. ancak erkeklerden her defasında red yiyen sözüm ona çekici ve bir o kadar seksi türk kızının pislik atmasıdır.
F
feslemegen3 yıl önce
sözlük yazarlarının kütüphaneleri
(img:#948787) Bunun gibi 2 raf daha var ama bu sözlüğe fazla gelir şimdi hepsi bunu atayım yeter.
F
feslemegen3 yıl önce
aletimi paylaşıyorum arkadaşlar vaziyet alın
Epeydir merak edilen aletimi sonunda sizlerle paylaşıyorum. Epey sağlam bir alet, yıllardır kullanıyorum bir gün olsun teklemedi. Asla yarı yolda bırakmadı. (img:#2244434)
F
feslemegen3 yıl önce
citizen kane
1941 yapimi bir `orson welles `filmi. filmdeki bas karakterle orson welles in hayati arasindaki benzerlik dikkat cekicidir. sasirtici olan, bu benzerligin orson welles in filme kendi hayatindan enstantaneler koymasindan ileri gelmemesi, film piyasa s… devamını gör
F
feslemegen3 yıl önce
sözlük erkeklerinin göt kasları
Kol kasını göğüs kasını herkes paylaşır genşler yiyorsa göd kasınızı paylaşın. Gödüne güvenenleri gösterecek başlık.
F
feslemegen3 yıl önce
hangi yazar gözünde nasıl canlanıyor
kalasnikov: Ukrayna sevdalısı, istanbulda yaşayan üniversite öğrencisi. Baby face bir tipi var. Boyu kısa. Sigara kullanıyor. Sevgilisi var ve onu çok seviyor. Ona karşı çok ilgili. Kıymeti bilinesi duygusal bir arkadaş.
F
feslemegen3 yıl önce
karpuz kabuğundan gemiler yapmak
istanbul uluslararası film festivali ve 26. montpelliler film festivalinde en iyi film, san sebastian film festivalinde jüri özel ödülü kazanan , kütahya/tavşanlı'da çekilen bir filmdir
F
feslemegen3 yıl önce
satantango
macaristan isvicre almanya ortak yapimi bela tar imzali ve nickime ilham olmus uzunca bir film.
F
feslemegen3 yıl önce
sokrates
Bütün insanlık tarihinin en saygın kişilerinden birisi olarak tanınan Sokrates de aslında bir sofist*tir. Atina'da doğmuş (M.Ö. 470) ve iyi bir eğitim görmüştür. Babası, onu kendi mesleğinde, yani bir heykeltıraş olarak yetiştirmek istediği halde, So… devamını gör
F
feslemegen4 yıl önce
mb isimli cocugun anilari
(img:#1868567)
F
feslemegen4 yıl önce
feslemegen
hiç tanımayıp sadece nick i hakkında yorum yapacağım sözlük kullanıcısı. çok hoş bir nick. evet iyi seyirler.
F
feslemegen4 yıl önce
mb isimli cocugun anilari
(img:#1868567)
F
feslemegen4 yıl önce
1999 yapımı filmler
en iyi üçünü sıralayacak olursak 1 (bkz: fight club) 2 (bkz: the green mile) 3 (bkz: american pie) şeklindedir vesselam. american pie'nin fight club ve yeşil yola kafa tutabilecek düzeyde olduğunu düşünmüyorum lakin çok eğlenerek izlediğim 1999… devamını gör
F
feslemegen4 yıl önce
1999 yapımı filmler
en iyi üçünü sıralayacak olursak 1 (bkz: fight club) 2 (bkz: the green mile) 3 (bkz: american pie) şeklindedir vesselam. american pie'nin fight club ve yeşil yola kafa tutabilecek düzeyde olduğunu düşünmüyorum lakin çok eğlenerek izlediğim 1999… devamını gör
F
feslemegen4 yıl önce
bursa
türkiye'nin dördüncü büyük şehri.
© copyright 2005 - 2026