bugün

sevdiği entry'ler

kürtler çanakkalede yoktu

Yapmayın. Bu ülkeye, bu coğrafyaya bu kadim medeniyete bunu yapmayın. Ayrılık tophumları ekmeyin. Kardeşi birbirine düşürmeyin. Biraz vicdan ve izan sahibi olun. Keşke babanız ve annenizden biri o gece olmasaydı. Bu şekilde sizin gibi döl israfları da olmazdı.

chp seçmeni

CHP son dönemlerde ilginç bir yere doğru sürükleniyor. Düzenin muhafazası, belli grupların ve ideolojilerin varlığını sürdürmesi amacıyla mücadele eden parti bir anda yolunu değiştirdi. Her kesime ulaşmak amacıyla genel bir siyaset izlemeye çalışıyor. Ancak bunu tam olarak beceremiyor. Sıradışı bir durum ancak hem kimliksizleşiyor hem marjinalleşiyor. Neden mi? Eylemi yapsa söylemi tutturamıyor, söylem uygun olsa eylemler o gerçeklikle çakışıyor. Çünkü bilmediğin ve inanmadığın birşeyi yalan üzerine inşa etsende uzun soluklu olması mümkün değil. Acilen parti kendi öz yapısına geri dönmeli. Çünkü o CHP'ye ne olursa olsun bu ülkenin ihtiyacı var. Bu durum CHP seçmenine yansıdı. inandığı şeyle partinin yaptığı şey çakışıyor. Dolayısıyla siyasi tartışmalarda agresif ve alaycı bir tutum takınıyor. Bilindik ve bıkkınlık getiren basit sloganlar üzerinden siyasi rakipleriyle dalga geçiyorlar. Çünkü kendi cephesinde mantıklı, kaale alınacak tek bir iş olmuyor.

Edit: misal bu entry. küfür ve bilindik kelimeler. (bkz: chp seçmeni/#45439448))

ey atatürk seni sevmek milli bir ibadettir

500 yıl sonraki Konfüçyüsçüler. Yahu bırakın atamı. inandığınız değerler aşkına bırakın. Mustafa Kemal Atatürk'ü seviyorsanız siz hiç adını ağzınıza almayın. Çünkü o sizin gibilerle mücadele etmiş.

Mustafa Kemal Atatürk zekası, inancı ve yol arkadaşları ile bu ülkenin bağımsızlığına liderlik etti. Bizim, Mustafa Kemal Atatürk'ü sevmemiz için bu bilgi yeter. Mustafa Kemal Atatürk'ü abartarak kutsallaştırarak onun emanetine zarar veriyorsunuz. sizin gibileri hiç sevmiyorum.

dukan diyeti sayesinde 15 kilo verdim

Uygulayabilirseniz zayıflamanin kesin olacağı diyet türü.

satrançta oyun sonunda sadece şahın kalması

Bu hayatta da böyledir yeğen. Hep piyonlar, askerler ölür. Savaş meydanında atlar ölür, filler ölür. Kaleler yıkılır. Ancak şah çok nadir ölür zira hep öldürtür.
© copyright 2005 - 2026