bugün
- fatma betül sayan kaya milletin nene hatunu dur12
- leş kaktüsü5
- gelmiş geçmiş en iyi futbolcu4
- sözlüğün en ılık yazarı7
- iran kürtleri2
- ucuz atlatmak5
- bik bik'in gerçek yüzü4
- keyif kaçıran şeyler6
- eğitim seviyesi azaldıkça kişide artan şey12
- fon olayı reisi çok üzdü diyen akpli3
- sözlüğün yeni tasarımı23
- günün sözü4
- güncelleme sonrası oluşan gif yükleme hatası3
- akp'nin kemalistleşmesi5
- galatasaray amed operasyonu5
- polo ralph lauren vs us polo assn3
- kemal kılıçdaroğlu vs bülent ecevit3
- samsak döveci9
- cennet çamuru3
- cenneti arzulayan örnek yaşam sürer5
- anın görüntüsü25
- sözlük hanımlarının bugünkü kıyafetleri40
- memur olup sıradan bir hayatla geberip gitmek8
- eskiden arkadaşlar genelevde aynı kadına gitmezdi10
- özür dilerim ile kusura bakma arasındaki farklar7
- sözlük yazarlarının su bardakları6
- rothschildin hayat bir anda değişebilir twiti2
- barbunya pilakisi seven bokkefali4
- tinto brass12
- ne bu fon vurgunu5
- aponun villası9
- aşk17
- opel vectra b4
- 4 kasım 2026 fenerbahçe liverpool maçı93
- masterchef 20263
- paranın mutluluk getirmemesi7
- kimseye ihtiyaç duymamak5
- italyan arabaları3
- yaşadım demek için ne yapmalı7
- kötü bir insan mıyım ben5
- konuşurken anladın mı deyip duran tip6
- rüyada hiç gitmediğin mekanı görmek4
- şeriatı savunan begüm polat'ın şaplak şovu49
- terhis oluyorum sözlük21
- uludede ile hacca gitmek3
- holocaust2
- pforzheim toplum mürşidi piizci ismed efendi2
- kadınlar nasıl giyinmeli sorunsalı14
- fatma betül sayan kaya28
- hoca2
entry'ler (31)
aramızdaki bazı aklıevvellerin yazdıklarını okudukça kusasım geldi, gidin bir aynaya bakın, ben kimim, bu dünyada ki sıfatım, yerim, misyonum nedir diye sorun kendinize bence. dürüstçe cevaplarsanız eğer, ki bu beyinlerle hiç sanmıyorum, o suratlarınızın bok gibi kaldığını göreceksiniz.
hiç mi rock müzik dinleyen yok, hiç mi lounge müzik seven yok, alternatif, blues, jazz ve daha nice değişik tarz müziklerden haberiniz var mı ey yayın yapan radyo genel yayın yönetmenleri ya da sahipleri. bu kadar mı malsınız, bu kadar mı ticari kaygılarınız var. denediniz de olmadı mı yani. sözde burası 3. büyük şehir ! varsa yoksa ticari ve kalitesiz arabesk ya da dandik pop müzik. yuh olsun.
posta kutularından gizlice aşırdığım gazete, sebze ve meyve doğranacağı zaman temizlik adına işe yarıyor. çok beğeniyorsanız o zaman , okuyacaksınız zaman zaman.
eh tabii ki bu kadar iyi özelliklere sahip burcun erkeği olaraktan gurur duymaktayım. anlatılan bütün iyi özellikler doğrudur. yeteneklerinde sınır yoktur. en becerikli kadın bile kıskanabilir. yay'larının attığı ok çok tesirlidir.
şimdi bazı aklı evveller der ki, demişlerdir de üstelik. canım, islam dini sadece bu videoda gördüklerinizden mi ibaret , falan filan dye. evet arkadaşlar, sadece bundan ibaret değil tabii. daha, gırtlak kesmeler var, recm dedikleri taşlamalar var, cehennem korkusu var, günah var, küçük yaşta evlilik var, pala ile kafa uçurma var, el kol kesme var. var oğlu var yani. bu şekilde islam dinini savunmaya devam edin. bu kadar cahil toplumu yüzyıllardır korkutarak ancak bu kadar mürit elde edebildiniz. ama az kaldı 100 yıla kadar kimse size inanmayacak. tadını çıkarın.
güzelse çok tehlikelidir, uzak durmalı. sonrasında " yapma, etme derken sarılırsak eğer, yanarız alimallah " şarkısını söyletir adama, mazallah.
siktir git ordan, bırak namaz serbestliğini, bizzat ramazan ayında oruç tutan kişilere ayrı iftar sofrasına bile izin verilir di. hem de ne sofra, nerede olduğunu da söyliyeyim ama küçük diliniz ..tünüze kaçmasın. sizin gavur izmir diye gıcık olduğunuz, izmir foça jan. komando eğitim okulunda. hadi işinize bakayım.
eğer, kızımızın yaşı 30 altı ise, hemen kaçılacak ortamdır. sonu kesin hüsrandır. alacağını alır, sen de bok gibi ortada kalırsın. tecrübeye inanın.
bence roj tv ve kurulabilecek en ayrılıkçı tv kanalından daha tehlikeli bir kanal. dünyadan bir haber yaşayan, götlerine ve vajinalarına kaçan herşey için takdiri ilahi böyleymiş diyecek kadar örümcek zihniyeti ile yaşamakta olan acınası insanların izlediği tv kanalı. off, kapat kapat, salya sümük sıçratmaya başladı.
"benim yaralarım var" , dedi ve gitti..
sonra da mesaj attı, kıymetini şimdi anladım. ya git işine be.
sonra da mesaj attı, kıymetini şimdi anladım. ya git işine be.
inanın en kolayıdır sevmek, çünkü sadece sevdiğini ve değer verdiğini belki de sevildiğini zanneder ve bu düşüncenin verdiği rahatlık ve de hoyratlıkla ilişkiyi sürdürür gidersin. taa ki unutmak zorunda kalacağın günler kapını çalana kadar. işte o zaman yandın dostum. ilişkinin her anı gözünün önüne gelir, bütün yaptığın yanlışları, kabalıkları, değer vermediğin anları tek tek hatırlarsın. kendini suçlu hisseder bazen de işin içinden karşı tarafın da hatalarını ortaya koyar teselli bulmak istersin. haklısındır da , vardır karşı tarafında hataları, sevapları, günahları. ama artık olan olmuştur. ama sana garanti veririm, asla unutamazsın. hemen ertesi gün bir ilişkiye başlasan bile, inanılmaz zevkli günlerin geçse bile, hep aklının bir köşesinde kalacaktır birkaç kare de olsa, neden diye soracaksın. bunları sorgulayacak kadar insansan eğer.
yok artık , hala bunu mu tartışıyorsunuz denyolar. ha çamurdan, ha maymundan, ha evrim ya da devrim. bunlara kafa yormak size ne kazandırdı şimdiye kadar aq. tek gerçek, babanızın ve annenizin hiç hesapta yokken döllediği organizmadan öte birbok değiliz. yüzmilyarlarca insan döngüsünü sağlayan dünyanın bizi siklediğini mi zannediyorsunuz. en büyük güç cosmos'dur, bununda sahibinin ilahi güçler olduğunu savunmak acizlik ve aptallıktır.
cami duvarınıza da , salya sümük ağlayan havlu götlü sapkınınıza da sokayım, ya ne kadar aciz insanlarsınız, kendinize bir lider yaratamayacak kadar basit yaşantınız var,ağlayasım geldi.
birbirini beceren toplumun liderine hakaret etmeyin beyler. ayrıca ilave olarak bir saptama, metropoldeki ibnelerin % 99 u kürttür.
çağdaştır tabii, henüz kız çocuğu ya da cocuk sahibi olmadan bol keseden atan kolaycılaradır sözüm. çocuğunu poşete koyup yanında mı gezdireceksin, düşüncesiz adam. sadece, doğru davranmayı öğretmen yeterlidir. devamı ise anne ve babadan alacağı genler ile alakalıdır. sen akıllı ve düzgünsen gerisini merak etme.
boktan bir iştir, hiçbirşey dışarıdan göründüğü gibi değildir, buna inanın, henüz bilmeden böyle birisi ile birlikteliğim oldu, ikimizde denedik ama olmadı. ne o, ne de ben ilişkiye odaklanamadık. o geçmişini, dolayısıyla ben de onun geçmişteki hayatını düşünüp birbirimizi mutlu edemedik. onun yaraları var dı, ben de onları bir türlü saramadım. belki baştan açık açık söylemediği içindir. sonuçta, ilişkiyi bitirdik. şimdi ailesinin yanında ve iyibir işi var. en azından bunu kazandırabildim. sonuç, sakın isteyerek yaptıklarını düşünmeyin, büyük yanılgı olur. ve saygı duyun. hakediyorlar.
cold play'den hardest part, anlam itibarıyla cuk oturur. arkadaşlar, adı üstünde ayrılık, yani çekmiş gitmiş, sebep ne sizce. o başkasının kollarında iken başka şarkı dinlemek ne derece mantıklı sizce. aslında ben şimdi bir şarkı yazıcam ama, tam sana göre olucak, aq. ..pusu.
zaman zaman benim de inandığım bir saptama , daha akşam şahit oldum. hatuna bakmaya kıyamazsın, adama gelince vasatın altında, gelgör ki çirkin şansı olsa gerek, kadın neredeyse adamın içine düşecek. ama tersi durumlar da söz konusu, amann banane ya.
şöyledir, böyledir diye olayı bir sonuca ve masum bir kılıfa uydurmaya çalışmayın arkadaşlar, kesinlikle ahmaklıktır, embesilliktir, acilen tedaviye ihtiyaç söz konusudur.
seyredin, sadece biraz dikkatli seyredin, göreceksiniz ki bütün haber programı yapan popüler kişilerin aslında içerik olarak hiçbirşey vermediklerini görürsünüz, hiçbir olumsuz eleştiri yok, arkadaşlar patronunuzun topluma pazarladığı ürünlerin üretildiği ülkelerde haber programı yapmıyorsunuz. burası türkiye ve neler yapılmak istediğini biliyoruz, birtek sizin haberiniz yok galiba, haa yemiyorsa o ayrı, ama en azından heberciyiz diye çıkmayın artık karşımıza.