bugün
- filistin50
- türklere karınız nasıl diye sormak4
- mossat yaptı abi heralde yani6
- astral seyahat gerçek mi5
- kadın cinayetlerinin asıl sebebi4
- fransız arabaları7
- altın fiyatları6
- borç isteyen arkadaşı terslemek2
- karton toplayan çocuk5
- cossack3
- zeynep bastık'ın minik dudakları4
- hülagü'nün çin varken suriye'ye saldırması5
- türkiye azerbaycan ilişkilerinde israil tartışması2
- fon kurdum para yatırır mısınız12
- kia stonic3
- ne kadar yaşlısın10
- fransızlar düşmandır2
- pazar günü evde oturan ezik ve yalnız insan2
- istanbul da mide küçültme sonrası şüpheli ölüm4
- dinciler4
- cuckold yaparken birden türkü söylemek2
- bu yazar sadece arkadaşlarından mesaj alıyor3
- pazar sabahı3
- meclis te fon krizi araştırma komisyonu tartışması5
- cennete gideceğini sanıp cehenneme gidip göt olmak3
- oğuzhan'ın ölümünde ağırlaştırılmış müebbet talebi2
- çeyrek depo2
- kamal4
- namazlı meal yazıp kuran da namaz var diyen avel10
- 198119813
- bedelini ödeyen yazarlar17
- şu antipanik'in ilgisini verin artık lütfen16
- anın görüntüsü28
- ikinci mustafa2
- arjantin2
- brezilya4
- en son ne aldınız2
- sözlükte kız taklidi yapmak16
- ten uyumu vs kafa uyumu5
- iftira atmak2
- antipanik'e bir şey söyle22
- pazar günü aktiviteleri3
- bir erko kişisi ile arkadaş olunur mu15
- silvermist'e iki şey söyle19
- fıstık ezmesi vs fındık ezmesi7
- 11 ekim 2026 beşiktaş kocaelispor maçı2
- kuru milliyetçilikle kafa silken insan7
- insan olmaya çeyrek kala adlı yazarı sevmemek10
- 9 ekim 2026 galatasaray kasımpaşa maçı36
- sözlük kızlarının içli köfteleri10
entry'ler (18)
40 yaş üstüyüm, kel ve göbekliyim + gözlük kullanıyorum.
bende bir 40 yaş üstü yazar olduğum için buraya entry atayım dedim.
evde yavru ayı beslemeye gerek yok. ülkemizde bilimum her evde bir ayı bulunmaktadır.
ebru gündeş - bir şarkımız vardı. sadece sanatçı ve şarkıyı yazdım ama çaylak olduğum için mesajı uzatmam gerekiyormuş. bir an önce bu çaylaklıktan kurtulmak gerek.
en çabuk ve hızlı içilebilecek tek bir sigara ve peş peşe çekilen nefes. sadece nefsi köreltmek için yapılan bir eylem. ne kadar da göt donsa da o balkona çıkılp o sigara içilir başka bir yolu yoktur çünkü.
bir kadından seks teklifi alıyorsan bunun geçerli bir sebebi muhakkak vardır. ya kocasından ya da sevgilisinden intikam için yapılan bir olaydır. bunun başka bir açıklaması yoktur kanımca.
yakında mematide girerse hiç şaşmam. çünkü raci şaşmaz muhtemelen tüm eski kurtlar vadisi ekibini oraya toplayacak. necati şaşmaz ında bu sezondan sonra oraya geçeceğini tahmin ediyorum eğer abi kardeş barışırlarsa.
şu anda evdeyim mutfak masasında laptopdan yazıyorum. sözlük sen bir harkasın dostum.
yasaklardan dolayı google bile kullanılamazdı. boş boş dururdu öyle emin olun.
uzun kirpik hafif çekik ve baktığın zaman içinde kaybolabileceğin derinlikte olan gözdür.
tecrübeli kadın tecrübeli erkek, uygun bir ortam, loş ışık ve en önemlisi seksten önce güzel bir banyo.
bencil erkektir. bence ortak konular konuşulmalı. gündem, genel kültür vs. veya kızların ilgisini çekebilecek şeyler. daha çok sorular sorulara cevap vererek fazla uzatmadan geçilmesi
Allah kolaylık versin. hakkı ile bakanın mekanı diğer tarafta cennettir diye tahmin ediyorum
futbolu hiçbir zaman anlamayan birisi olarak futbol için her zaman söylediğim bir laftır. ve peşinden de şunu eklerim "top yakaladıkları zaman tekrar tekme vurup tekrar koşmaya başlıyorlar"
ana kuzusu olan bir tiptir bence. ee birde çaya şekeri çok atıyorsa ona ne demeli
qbasic de program yazardım işyerinde. doom 1-2 ve quake oynardım vs. belli bir müddet oynayınca sıkılır kapatır bilgisayarı dışarı çıkardım. 1990 lı yıllar benim dediğim. dışarı çıkıp arkadaşlarla gezip tozmak daha eğlenceli idi. bazen düşünüyorum keşke bu internet gelmeseydi acaba daha iyi mi olurdu ne ?
çiçek istemeyen birini daha önce görmedim. eğer bir kızdan birşey bekliyorsan arkadaş o çiçeği mecburen almalısın.
evet vardı lise zamanlarımda bir arkadaş. 1.60 dan daha az bir kızdı. biz tanıştırmıştık ondan sonra aralarını bozmak zorunda kaldık. bir gün yolda yürürlerken arkalarında bakmıştım