bugün
F
fark eder mii9 yıl önce
busmek kursları
BUSMEK’in kurulduğu yıldan bu yana 210 bin mezun verdi ve mezun olanlardan birçoğu kendi iş yerini kurdu. Büyükşehir belediyesi bir yandan Bursa’yı fiziki olarak geliştirirken diğer yandan insan odaklı çalışmaları artırıyor. (img:#1418530)
F
fark eder mii9 yıl önce
çocuk olmak
çocuk olmak yaşını büyülterek söylemek ,dişlerinin birere ikişer düşmesi,başka bir çocukla saniyesinde arkadaş olabilmek, sonraki saniyeyi hesaplamadan içinden geldiğince davranmak demek.Çocuk olmak hayat bilgisi ve güzel yazı derslerini öğrenmek her… devamını gör
F
fark eder mii9 yıl önce
başkanlık
Başkan olma durumu, Başkanın görevi veya makamı, reislik, riyaset.
F
fark eder mii9 yıl önce
referandum
herhangi bir durum, çözülmesi gereken bir sorun karşısında gündeme gelen halk oylaması.
F
fark eder mii9 yıl önce
referandum
herhangi bir durum, çözülmesi gereken bir sorun karşısında gündeme gelen halk oylaması.
F
fark eder mii9 yıl önce
referandum
F
fark eder mii9 yıl önce
referandum
F
fark eder mii9 yıl önce
referandum
F
fark eder mii9 yıl önce
referandum
F
fark eder mii9 yıl önce
referandum
F
fark eder mii9 yıl önce
referandum
© copyright 2005 - 2026