bugün
- manifest dinleyen erkek11
- memurların 4 gün mesai 3 gün tatil istemesi7
- sudekiray3
- aşk acısı çekiyorum sözlük21
- sudekiray'ın 18000 entry kutlaması4
- berrak tüzünataç3
- üniversiteye kızlar cinsellik yaşamak için gidiyor2
- mesele ne senin benden ayrılman3
- kız arkadaşın 4 gündür mesaj atmaması4
- fahriye evcen3
- ilk buluşmada öpmeye çalışan kız3
- evlenilmeyecek 4 erkek11
- sözlük yazarlarının kıro olmaları7
- taşak sütyeni2
- hükümet değişse ülke düzelir mi17
- türkiye7
- mohamed salah ghaly13
- tofaş2
- 07 08 2026 mekke ortak savunma anlaşması9
- lahmacun yiyen insan kırodur4
- aykolik'in iyi bir yazar olması5
- trabzonspor7
- insan zamandan ibarettir3
- gocu4
- yaz yemekleri5
- mauro icardi3
- birleşik krallık3
- scooter'a 6 kişi binmek5
- taksici muhabbeti5
- ayda bir baklava yiyince kilo alacağını sanmak8
- spiderman mi döver batman mi5
- adını yoldaki taşlara yazdım4
- gulmekicinyaratilmis11
- dün gece sözlükte yaşanan ahlaksız olay10
- ona bir şey söyle7
- almanya5
- stres yönetimi6
- falkland yasası3
- dost2
- murphy yasası2
- ispanya7
- arkadaşlar ben güzel miyim6
- opel alman arabası mı sorunsalı6
- doğuda yaşayan yazarlar5
- gocu bay bey birader3
- bir erkek ve bir kız arkadaş olabilir mi15
- elalem ne der4
- mekana müşteri çekecek kadar güzel olmak4
- petrol4
- deprem2
entry'ler (17)
lise 2 de mersin gezisi dönüşü net 6.5 saat tuttuktan sonra öğretmene: '' öğretmenim, eğer on saniye içinde durmazsa buraya işşeyeceğim '' diyerek rekorumu sonlandırdığım an.
Kap'a bildirilmeden alınması gerekir.
bu kitabı gösterdiği için, abime sonsuz teşekkürlerim vardır. ve neden, Toole kendini öldürmüştür diye sorduğumda kendime kızıyorum, hep böyle olmuyor mu zaten? her neyse, ignatius post-modern bir Don Kişot'tur, modern dünyaya bir başkaldırısı mevcuttur. ben hep üçleme olarak gördüm. Gargantua - Oblomov - Alıklar Birliği.
bence, müzikalin en iyi iki kısmından biridir. diğeri için bknz. ''Belle'' http://www.youtube.com/watch?v=-XB7aftz6zY
bazen yorumları görüyorum, ''dance mon esmeralda'' için, diyorlar ki, kadının dans etmesini istiyorlar adamın kollarından kurtulamıyor. Beyler kadın ölmüş sonuçta, böyle saflığa gerek yok diyerek, bu müzikalin tadını çıkarın..
bazen yorumları görüyorum, ''dance mon esmeralda'' için, diyorlar ki, kadının dans etmesini istiyorlar adamın kollarından kurtulamıyor. Beyler kadın ölmüş sonuçta, böyle saflığa gerek yok diyerek, bu müzikalin tadını çıkarın..
biskolata erkekleri.
sabri'yi isim değişikliğine ikna edeceklermiş, gelen bilgiler arasında.
''ayı ayhan'' lakaplı abimiz vardı, kadırga yurdunda kalırken, bir gün yanımıza gelerek : ''eşşeğin ayaklarını toprağa gömeceksin, yoksa teper, kedi ye limon sıkacaksın kuruyor'' diyerek bizde çığır açan sevgili abimiz. hala orada otopark mafyalığı yapıyordur.
lise yıllarında ayakkabıcıların zengin olduklarını düşündüğüm ayakkabı modeli.
bana her zaman, bir sovyet bilimkurgu yazarlarını andırmıştır.
yeni sevgili yaptım, ya da takılıyorum bu aralar modu.
babamın öyle bir arkadaşı vardı, rakının yanında sadece cicibebe yerdi gerçekten.
istanbul teknik üniversitesinde okuyan arkadaşlardır.
Pazarlarda satılır olmuş koduğumun aşkı, yeter lan yeter bu kadar alçalmayın...!!!
bu sene tutuklanmayarak büyük iş başaran sanatçı.
Süper bir insan olmasının yanında, yaptığı çalışmalarda post modern insan benliğini sorgulayan, eleştiren çalışmalarını çok sevmekteyim. keşke bir tane hediye etse. hiç bir egosu olmayan, felsefe - sosyoloji ve özellikle müzik alanında engin bilgisi olan ve bunu paylaşmaktan çekinmeyen bir insandır. Kiki Ortaköy'de çıkmaktadır. Okulumdan gittiği için, çok üzülmüşümdür. Keşke derslerine daha çok gitseydim.
bilgi üniversitesinde geçirmiş olduğum 5 yılın mükemmel geçmesine olanak tanıyan üniversite. devlet üniversitesinde okurken, artık hiçbirşey öğrenenmem dememi, götüme sokan, bir sürü perspektif kazandıran şahane bölümdür.
5 yılımı geçirdiğim güzel üniversitem. Devlet Üniversitesi bırakmama sebep olan Üniversitedir. Bazı arkadaşların dediği, gibi çekemeyenlerin laf attığı, eğitim kadrosu ile başarılı, sadece insan olduğun için sana değer veren Üniversitedir. Elbette ki, bazı eksiklikleri vardır şüphesiz. Kampüsü ile, insanları ile çok güzel bir yerdir. Okulum bittiği için, içten içe üzülmekteyim.