bugün
- moraliniz bozukken ne yapıyorsunuz22
- günaydın küçük ipneler6
- ünlüler neden uyuşturucu kullanır13
- sakarya4
- warp motoru ile ışık hızını aşmak5
- ed sheeran'ın abd turnesinde toplu ayrılma5
- evli ama mutsuz insan4
- oğuz sasi3
- güne bir şarkı sözü bırak5
- israil'in nükleer silahları imha edilmelidir3
- gündem3
- gocu33
- sözlükte her gün bir yazarı şımartıyoruz28
- gokyuzunun silinen rengi17
- iran'ın hürmüz boğazı nda mq 9 iha düşürmesi3
- islamda namaz yoktur25
- iltica5
- çağla idi20
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı17
- sevişmek istenen ünlüler11
- ışıklı saat2
- enayimiknatisii10
- kedi4
- kadınları susturmanın en iyi yolu12
- geylerden saklanan gerçek2
- şiir yazan erkek16
- penisin kas olması3
- true neden sevilmiyor sorunsalı27
- tulumba tatlısı5
- sözlük kızlarının siteye fotoğraf atması17
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri24
- birini kırmadan nasıl iletişimi kesersiniz14
- mintharanin gotunun kili2
- sarapci koala hatayi29
- ezgi yen3
- aynı anda iki kişiye aşık olmak12
- nervio12
- yani yenecek et de kuzu etidir2
- yavaş araba kullanmanın daha tehlikeli olması9
- modacıyım ayağına kız tavlayan sözlük yazarı10
- sözlüğe mesaj yazar gibi entry giren tipler10
- sözlükteki flört listem9
- çok bekar olan sözlük kızı9
- arkadaşlar özür dilerim10
- viski kola15
- 0 0 728
- özelden alet fotosu atan erkek yazar8
- rusya'nın ukrayna müttefiklerine suikast planı2
- sözlük yazarlarının normal kombinleri12
- mazotun 100 lira olacağı tarih14
entry'ler (22)
medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar sözünün tanımıdır. genişlikten patlayabilecek insan türüdür. lakin ilişkileri laçkalaştırmamalıdır.
yanımda arkadaşımın başına gelmiş bi olaydır. soran arkadaşın kanayan dudağıyla bitmiştir.
kumbil diye adlandırılan,kumda yaşayan,kaygan benizli balıktır. zaten oltanız nadiren kıpraşır heycanla cekersin tak kayabalığı. taktığım hamsiye yazıktır. dibe salma sende oltanı diyin diyin çekinmeyin.
türkan şorayın eşine bakınız. gerçekler tokat gibi yüzünüze vurur.
gemlik'in en kral bilgisayar firmasıdır. senetli alışveriş yapıyormu bilmiyorum. yapıyorsa gidip 10 pc alayım dükkana.
birbirlerine çok şey öğreticek çiftlerdir. herşeye evet aynen dediğin,düşündüğün gibi diyen biri nereye kadar sevilebilirki. bence herşey zıttıyla güzeldir.
genelde tuvaletin içine kolunu hızla sokmanı gerektirecek şeylerdir. bian bile düşünmemiştim telefonumun peşinden karanlık sulara daldırırken ellerimi.
çok yalnız hissettiğim bianmı? bilemem ama alarmın çalıkcak olmasından ötürü korktuğum andır.
hiç tatil günüm olmadığı için sıradan birgün. bu beni farklımı gösterdi? hayır.çok zavallıyım.evet.
bırak gitsin. aklı sende olmayanın bedeni senle olsun istermisin?
diyanet işlerinin saçmasaktamı saklasak tarzı açıklamasıdır. ha dersin cennetin süsdür buna karşı cıkılmaz ama ne o lo beşibiyerde muamelesi kadına ayıptır. günah demiyorum o makama günahı öğretecek değilim.
benimde üstüne çok oturduğum bi kalkınmadır. siyaseti sevmem ama her kalkanda bana denk gelir.
2000 li yıllarda voltmanimi aşındıran şarkıdır. çöp tenekelerinin denizde yüzüşü sırf benimde özlememdendir.
biride çıkıp demezki. medeniyet yokken daha çıplaktınız. ne oldu size.?
medeniyetin dibini sıyırmış adamdır. sokakta değil evinde eşi cocuklarıyla içer. ne yani dışarda içip karısını kızını dövene ne ünvan takıcaz ozaman dedirtir.
düşenin dostu olmaz sözünü akla getirir gülenler. acıyan yerlerinizi toz silker numaralarıyla ovalayın hah şöyle bide tebessüm oldu mu? yedilermi? yemezler kendini kandır.
-neden saçların beyazlamış arkadaş?
albert einstein'a çekmişim ben napayım.
albert einstein'a çekmişim ben napayım.
tüm harfleriyle gerçekleri söyleyen cümledir. takdire şayandır. üslubu açık ve nettir. baklavanın kulakları çınlatılmıştır.
beyin loblarından fazlaca fosfor tüketmeni gerektiricek durumdur. zargana yiyiniz iyi gelir.