bugün
F
faintsmile11 yıl önce
uludağ sözlük popüler olmayan yazarlar derneği
şu sabah saatlerinde kurduğum dernektir. Bilindik üzere sözlükte pek çok yazar var. Bunların arasında sözlükte isim yapmaya çalışanlar da var. Ve bunlar nedense klavyesi dışındaki şeyleri kullanarak ismini duyurmaya çalışıyor. Bunların dışında sözl… devamını gör
F
faintsmile12 yıl önce
pokemonlar hakkında bilinenler
en sevdiğim bıcırığın (img:#636928) bu olduğunu biliyorum mesela. edit: burada pokemonlar hakkında çok şey bildiğini, 130 küsür pokemon olduğunu ve hepsinin adını sayabildiğini iddia eden bir ~tahminimce~ ergen arkadaş vardı. (ergen diyorum çünkü an… devamını gör
F
faintsmile12 yıl önce
mesaj kutusunun hasmet ibriktaroglu ile dolması
F
faintsmile12 yıl önce
müzik endüstrisi rihanna michael jackson ve mtv
Mer-ha-ba Sorgula, düşün, araştır, öğren, bil ve hep daha fazlasını bilmek iste. Bunlar seni sistemin kölesi olan toplum ayıracak en önemli silahların. Gün geçmiyor ki yeni bir kurban verilmesin, kimisi iyi, kimisi kötü. Bu yazımda illuminati'nin… devamını gör
F
faintsmile12 yıl önce
Mer-ha-ba Sorgula, düşün, araştır, öğren, bil ve hep daha fazlasını bilmek iste. Bunlar seni sistemin kölesi olan toplum ayıracak en önemli silahların. Gün geçmiyor ki yeni bir kurban verilmesin, kimisi iyi, kimisi kötü. Bu yazımda illuminati'nin… devamını gör
F
faintsmile12 yıl önce
F
faintsmile12 yıl önce
F
faintsmile12 yıl önce
F
faintsmile12 yıl önce
F
faintsmile12 yıl önce
F
faintsmile12 yıl önce
F
faintsmile12 yıl önce
erdoğan ı istanbul da 140 000 kişinin beklemesi
an itibariyle olan durumdur. ve sayın başbakan bekleyenlere seslenmitir. bakın miting falan değil. bildiğiniz karşılama. birileri kafasını kuma gömebilir rakamları kabul etmeyebilir ama gerçek bu. bu irfanlı yüce milletin erdoğan a güveni tam. 30 … devamını gör
F
faintsmile12 yıl önce
tesla haarp ve mavi ışın teorisi
Nasılsın görüşmeyeli? Konuya başlamadan önce, küçük albırtlara söyleyecek bir çift lafım var. Facebook'da açılan kıytırık haarp, illuminati vs sayfalarında hiç bir kanıt vermeden yok efendim "inşaata bir adam gelmiş, bi makine bağlamış çelik sutu… devamını gör
F
faintsmile12 yıl önce
sözlük yazarlarının itirafları
sözlük yazarlarının itiraflarıdır..~tanımsa tanım~ bu yaşıma geldim `ukte` vermeyi öğrenemedim.~ciddiyim ulan~ ~gb~ edit: sonradan öğrendim tabi lan edit2: yine unuttum şimdi de ama olsun zaten kullanmıyorum artık- 4 sene geçmiş hala mesaj atıyor… devamını gör
F
faintsmile13 yıl önce
ntv ye gösterilen tepkinin trt ye gösterilmemesi
ntv'ye gösterilen haklı tepkinin -ki bence rezil durumdaki medya'nın tam da ihtiyacı olan şeydir.- nedense halkın paralarıyla cemaat televizyonu gibi yayın yapan trt'ye gösterilmemesinin yarattığı şaşkınlık. bizden, düzenli olarak kesilen vergilerin… devamını gör
F
faintsmile13 yıl önce
bira şişesi ayakkabılar ile camiye giren eylemci
sözde ağaç ve doğa dostu, dıştan bakılınca insan suretinde, içini dışa çevirsen aşağılık bir maymun olan eylemcilerdir. http://www.habervaktim.com/haber/328843/camiyi-bakin-ne-hale-getirdiler.html
F
faintsmile13 yıl önce
dünyaya gelme sebebini unutmak
hepimiz hangi bölümü okuyabiliriz, hangi işi yaparız, kıçımızı nasıl daha rahat ettiririz, nasıl daha fazla para kazanırız derdindeyiz. sanki bu dünyaya ölümsüzlükle gelmişiz gibi davranıyoruz. yaşantımızı hep daha fazlası ve daha da fazlası için end… devamını gör
F
faintsmile13 yıl önce
dünya pi günü
pi günü, ünlü matematik sabiti pi sayısı'nı kutlamak için oluşturulmuş bir gündür. her yıl 14 mart'ta kutlanır. ~amerikan tarih formatında 3/14 olarak göründüğü için.~ pi günü türkiye'de ilk kez 2007'de manisa odtü ülkem koleji'nde kutlanmıştır. ~vi… devamını gör
F
faintsmile13 yıl önce
pink floyd vs pinhani
pink floyd' a pinhani mi benzetiliyor heh
F
faintsmile13 yıl önce
sözlük yazarlarının itirafları
sözlük yazarlarının itiraflarıdır..~tanımsa tanım~ bu yaşıma geldim `ukte` vermeyi öğrenemedim.~ciddiyim ulan~ ~gb~ edit: sonradan öğrendim tabi lan edit2: yine unuttum şimdi de ama olsun zaten kullanmıyorum artık- 4 sene geçmiş hala mesaj atıyor… devamını gör
F
faintsmile13 yıl önce
tesla haarp ve mavi ışın teorisi
Nasılsın görüşmeyeli? Konuya başlamadan önce, küçük albırtlara söyleyecek bir çift lafım var. Facebook'da açılan kıytırık haarp, illuminati vs sayfalarında hiç bir kanıt vermeden yok efendim "inşaata bir adam gelmiş, bi makine bağlamış çelik sutu… devamını gör
F
faintsmile13 yıl önce
its over 9000
Dragon Ball animesinde geçen ünlü bir söz. (img:#310344)
F
faintsmile14 yıl önce
the amazing spiderman
F
faintsmile14 yıl önce
bir kadını kendine aşık etmenin yolları
genel olarak kadindan kadina degi$se de..ana hatlarıyla kafa karı$tırıcı davranıp bir gün o'na dünyanın en nadide parcasi gibi davranıp ertesi gün tanımamaktir. hep işe yarar maalesef.
© copyright 2005 - 2026