bugün
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı40
- ölüm9
- enayimiknatisii36
- iş kazasında ölen işçiye tali kusur2
- dansöz izleme keyfi12
- flört uygulaması eşleşme algoritması2
- aziz yıldırım12
- sözlük yazarlarının salatalıkları21
- insan olmaya ceyrek kala26
- kumral erkek2
- hangi renksiniz17
- yarın kpssye girecek yazarlar9
- elleri güzel erkek nasıl oluyor sorunsalı13
- amerikada hasidik yahudi avı başlaması8
- serhat kılıç13
- güneş kremimi yenilemem lazım diyen erkek12
- açık oylayan yazar ne demek istiyor13
- ne yazarsanız yazın anında gerçeğe dönüşseydi8
- ismail kartal9
- 05 09 2026 silvermist'e ciğer ısmarlamam14
- ölümün delilinin olmadığı gerçeği4
- yeğen4
- saraca finch house2
- online listesinden manita beğenmek7
- israil olmasa orta doğu nasıl olurdu21
- kerem aktürkoğlu8
- özledim mesajına verilecek cevaplar13
- fusya semsiyeli yabanci8
- 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı32
- gocu50
- uzak durulası insan modelleri5
- tai lung42
- sözlükteki şer çetesi12
- kendin hakkında gereksiz bir bilgi bırak6
- geceye bir söz bırak8
- bik bik dondurma yapsın da görelim6
- öylesine bir şeyler yaz3
- geleneksel ciğer ısrmarlama şenlikleri9
- sözlükte herkesin avcı olması12
- sözlükteki zorbalar12
- anın görüntüsü24
- s'i l v'e r m'i s t29
- evde dondurma yapmak5
- sözlükteki fenerbahçeliler6
- flat white4
- 5 eylül 2026 köprülerin özelleştirilmesi13
- milan skriniar5
- sürekli ilgi bekleyen erkek9
- ragnarın memeleri5
- masklavinin akepeyi hiç eleştirmemesi28

şu sabah saatlerinde kurduğum dernektir.
Bilindik üzere sözlükte pek çok yazar var. Bunların arasında sözlükte isim yapmaya çalışanlar da var. Ve bunlar nedense klavyesi dışındaki şeyleri kullanarak ismini duyurmaya çalışıyor.
Bunların dışında sözl… devamını gör

en sevdiğim bıcırığın (img:#636928) bu olduğunu biliyorum mesela.
edit: burada pokemonlar hakkında çok şey bildiğini, 130 küsür pokemon olduğunu ve hepsinin adını sayabildiğini iddia eden bir ~tahminimce~ ergen arkadaş vardı. (ergen diyorum çünkü an… devamını gör

Mer-ha-ba
Sorgula, düşün, araştır, öğren, bil ve hep daha fazlasını bilmek iste. Bunlar seni sistemin kölesi olan toplum ayıracak en önemli silahların. Gün geçmiyor ki yeni bir kurban verilmesin, kimisi iyi, kimisi kötü. Bu yazımda illuminati'nin… devamını gör

Mer-ha-ba
Sorgula, düşün, araştır, öğren, bil ve hep daha fazlasını bilmek iste. Bunlar seni sistemin kölesi olan toplum ayıracak en önemli silahların. Gün geçmiyor ki yeni bir kurban verilmesin, kimisi iyi, kimisi kötü. Bu yazımda illuminati'nin… devamını gör

Mer-ha-ba

Mer-ha-ba

Mer-ha-ba

Mer-ha-ba

Mer-ha-ba

Mer-ha-ba

an itibariyle olan durumdur. ve sayın başbakan bekleyenlere seslenmitir.
bakın miting falan değil. bildiğiniz karşılama.
birileri kafasını kuma gömebilir rakamları kabul etmeyebilir ama gerçek bu.
bu irfanlı yüce milletin erdoğan a güveni tam. 30 … devamını gör

Nasılsın görüşmeyeli?
Konuya başlamadan önce, küçük albırtlara söyleyecek bir çift lafım var. Facebook'da açılan kıytırık haarp, illuminati vs sayfalarında hiç bir kanıt vermeden yok efendim "inşaata bir adam gelmiş, bi makine bağlamış çelik sutu… devamını gör

sözlük yazarlarının itiraflarıdır..~tanımsa tanım~
bu yaşıma geldim `ukte` vermeyi öğrenemedim.~ciddiyim ulan~ ~gb~
edit: sonradan öğrendim tabi lan
edit2: yine unuttum şimdi de ama olsun zaten kullanmıyorum artık- 4 sene geçmiş hala mesaj atıyor… devamını gör

ntv'ye gösterilen haklı tepkinin -ki bence rezil durumdaki medya'nın tam da ihtiyacı olan şeydir.- nedense halkın paralarıyla cemaat televizyonu gibi yayın yapan trt'ye gösterilmemesinin yarattığı şaşkınlık.
bizden, düzenli olarak kesilen vergilerin… devamını gör

sözde ağaç ve doğa dostu, dıştan bakılınca insan suretinde, içini dışa çevirsen aşağılık bir maymun olan eylemcilerdir.
http://www.habervaktim.com/haber/328843/camiyi-bakin-ne-hale-getirdiler.html

hepimiz hangi bölümü okuyabiliriz, hangi işi yaparız, kıçımızı nasıl daha rahat ettiririz, nasıl daha fazla para kazanırız derdindeyiz. sanki bu dünyaya ölümsüzlükle gelmişiz gibi davranıyoruz. yaşantımızı hep daha fazlası ve daha da fazlası için end… devamını gör

pi günü, ünlü matematik sabiti pi sayısı'nı kutlamak için oluşturulmuş bir gündür. her yıl 14 mart'ta kutlanır. ~amerikan tarih formatında 3/14 olarak göründüğü için.~
pi günü türkiye'de ilk kez 2007'de manisa odtü ülkem koleji'nde kutlanmıştır. ~vi… devamını gör

sözlük yazarlarının itiraflarıdır..~tanımsa tanım~
bu yaşıma geldim `ukte` vermeyi öğrenemedim.~ciddiyim ulan~ ~gb~
edit: sonradan öğrendim tabi lan
edit2: yine unuttum şimdi de ama olsun zaten kullanmıyorum artık- 4 sene geçmiş hala mesaj atıyor… devamını gör

Nasılsın görüşmeyeli?
Konuya başlamadan önce, küçük albırtlara söyleyecek bir çift lafım var. Facebook'da açılan kıytırık haarp, illuminati vs sayfalarında hiç bir kanıt vermeden yok efendim "inşaata bir adam gelmiş, bi makine bağlamış çelik sutu… devamını gör