F
f62810 yıl önce
modern sanat eseri gibi araba park etmek
olağan bir insan işi bitince market arabasını bile köşeye bırakır değil mi??? bizimkiler otomobillerini koymaktan bile aciz. ulan, tamam park alanı olarak bir sorunumuz yok ama yinede biraz düzenli koysak arabaları olmaz mı??? yok arkadaş, bizim ko… devamını gör
F
f62811 yıl önce
kitap
Ciltli ve ciltsiz olarak bir araya getirilmiş, basılı veya yazılı kâğıt yaprakların bütünü.
F
f62811 yıl önce
f628
yeni yazarlarımızdan, (bkz:koştursun efendim sözlükte)
F
f62812 yıl önce
ben daha ucuza aldım adamı
geçen anneme saksıda gül aldım. elimde koca saksı durakta indim eve doğru yürüyor, yan yana olmalarına karşın tamamen ayrı birer dünya olan apartmanların önünden geçiyordum. tam o sırada sağımda ki apartmanın 2. katının balkonundan tanımadığım bir da… devamını gör
F
f62814 yıl önce
karşıdan karşıya geçen yaya toure ye yol vermek
çok yerinde bir eylem. arabanla işe gitmek için evden çıkıyorsun... seyir halinde iken bi' bakıyosun ki yaya toure... yol verip, devam ediyorsun. hayat garip gerçekten.
F
f62814 yıl önce
ankara
kravatlı şehir.
F
f62814 yıl önce
sözlük yazarlarının nicklerinin hikayesi
ogasi... hayatta en çok değer verdiğim beş kişinin isimlerinin baş harflerinin rastgele bir kombinasyonu. biri de ben tabii ki...
F
f62814 yıl önce
sözlük yazarlarının nicklerinin hikayesi
ogasi... hayatta en çok değer verdiğim beş kişinin isimlerinin baş harflerinin rastgele bir kombinasyonu. biri de ben tabii ki...
F
f62815 yıl önce
türklerin tahamülsüz ve ırkçı bir millet olması
(bkz:yağmasan da gürle )
F
f62815 yıl önce
bir kızı patlatmak
F
f62815 yıl önce
üzerinde allah yazan sebzenin halden çıkış fiyatı
ramazan ayında sanıyoruz ki yükselişe geçecek fiyattır. hem ramazanın getirdiği olağan enflasyonu, hem de o mübarek ayda üzerinde ilahi bir yazı bulunan sebzenin alacağı değer göz önüne alındığı vakit, yukarı doğru iyi bir artış ivmesi yakalamsı m… devamını gör
© copyright 2005 - 2026