bugün

entry'ler (1)

ritalin

geçenlerde yazdırdığım ilaç gariptir ki 21 yaşına gelince anca alabildim daha önceleri üstünde durmamıştım dikkat eksikliğinin . ilk gün doktorun dediği gibi 2 ye kırıp yarım sabah yarım öğle aldım dikkatsiz tavrım gitti eskiden bakardım şimdi görüyorum diyebilirim etki olarak ilaç kafa yapmıyo çift kişilikli oldum sanırsam ama hoşuma gitti ilaçı alınca daha net ve sağlam kararlar veriyorum ilaç etkisi 4 saat zaten çabuk geçiyo etkisi çarpıntı nerdeyse hiç yapmadı iştah gitti tamamen 2-3 günde bir sağlam içerdim keyfine ,1 ay oldu canım istemiyo hala , sigarayı bıraktım sigarada canım istemiyo ilaç aldığımda hafif bir baskı oluyor karaciğerde ki sigara içincede 5 katı felan oluyodu sorun değil yani dersten önce 1 tane atınca 4 saatlik makine elemanları dersini gözünü kaçırmadan dinletiyor değişik bişe reflekler yavaşladı ve bozuldu biraz, az efor sarfetsen bile yoruluyorsun ilaçın etkisi altındayken, şu limitless filmindeki hapa benzetiyorum etkilerini tabi 10 da biri kadar ama olsun sevdim ben ömürboyu kullanırım heralde, almayı düşünen arkadaşlara son bişey yazayım bu ilaç hastayı normal normali hasta yapar bişeyi olmayan insanlar heves etmesin kalıcı zararlara yol açabilir benden demesi