bugün
E
eriyikbeyin9 yıl önce
ahlak için dine ihtiyaç var mı
kesinkes vardır. zira din insanı insan eder, belki de sultan eder.
E
eriyikbeyin10 yıl önce
ankara
kravatlı şehir.
E
eriyikbeyin10 yıl önce
bugün benim doğum günüm
güneşin her gün tekrarladığı laf.
E
eriyikbeyin10 yıl önce
sözlük yazarlarının ruh halleri
yazılan enrtylerden az çok belli olan ruh hallleridir. kimi sevgilisinden, kimi arkadaşından kimi de hayattan dertlidir. bazısı da hayatı hiç umursamaz haldedir. yaş durumuna göre de, umutsuz olanlar ve hayata umutla bakanlar birbirinden ayrılırlar.
E
eriyikbeyin10 yıl önce
gecenin duvar yazısı
(img:#899934)
E
eriyikbeyin10 yıl önce
gecenin fotoğrafı
Gecenizin fotoğrafıdır. (img:#843963)
E
eriyikbeyin10 yıl önce
müslümanlar bu ülkeden gitsin
(bkz:sakin ol kovboy) kimi nerden kovuyosun bu ülkenin gercek sahipleri burda kalacaktir . cok istiyosan s. git fransa ya moder bi hayat yaşam sür.
E
eriyikbeyin10 yıl önce
altı çizilesi kitap cümleleri
etki eden cümlelerdir. cümle olarak değil ama,dostoyevski nin yeraltından notlar kitabında, sulusepkene dair adlı bir alıntı şiir var, çizin o sayfanın altını.
E
eriyikbeyin10 yıl önce
kürdistan kurulursa hangi illerde kurulur
hdp'nin seçimleri % 50'den fazla kazandığı illerde kurulur ama ilginç sınırlar da olacağını düşünüyorum eğer kurulursa. misal tunceli'yle diyarbakır'ın arasında muhafazakar milliyetçi bir elazığ var. bu durumda kürdistan ile tunceli'nin durumu azerba… devamını gör
E
eriyikbeyin10 yıl önce
en güzel gülen lider
(bkz:melih gökçek in kalbimizi ısıtan gülümsemesi) ~swh~
E
eriyikbeyin10 yıl önce
yazarların hayatını özetleyen capsler
(img:#924556)
E
eriyikbeyin10 yıl önce
bir erkeği baştan çıkarmanın yolları
nefes alıyor olmanız yeter.
E
eriyikbeyin10 yıl önce
sözlük yazarlarının ruh hali temsili görüntü
E
eriyikbeyin10 yıl önce
cedric in kürt olduğu gerçeği
Yadsınamaz gerçektir. Yıllarca okul aile birliği aidatını ödemeden okula gitmesi, tuvaletteki muslukları açık bırakıp kaçması, baba tarafından akraba olan bayburtlu chen'e sarkması iddiayı doğrular niteliktedir. Kanıt: (img:#706261)
E
eriyikbeyin10 yıl önce
kadının islamda değersiz olması
Kadinin islamda 2. Sinif olmasi durumdur. Erkek musluman olmayan bir kadinla, hristiyan veya yahudiyle evlenebilir ama kadin musluman olmayan biriyle evlenemez. Cunku kadin beyinsiz iradesiz bir varliktir ve kocasinin dinine gecer ve musluman olma… devamını gör
E
eriyikbeyin10 yıl önce
cin
bir alem.(bkz)cinler alemi(/bkz) ayrıca insanın her istediğini yapanı da mevcuttur (bkz)alaadinin sihirli lambası(/bkz)
E
eriyikbeyin10 yıl önce
islam da kadının yeri
kocasının üç adım gerisidir; her anlamda.
E
eriyikbeyin10 yıl önce
bana aşkı anlatın
E
eriyikbeyin10 yıl önce
elveda uludağ sözlük
15 gün sonra zorunlu askerlik görevimi gerçekleştirecek olmamdan mütevellit , sanırım sözlüğü bırakmak zorunda kalacağım. başta sözlük kurucumuz Alpen ( zall) olmak üzere , Tüm siklemez moderatörlerin , yeni gelen çaylak arkadaşların ve tabii gam… devamını gör
E
eriyikbeyin10 yıl önce
sözlük yazarlarını güldüren olaylar
sayın divamız türkbükündeki yazlıkta çırılçıplak güneşlenirken, helva yaptım komşum yermisin diye bir tabak helva getiren komşusu bu manzarayı görüp çığlık çığlığa evden kaçmış. divamız da tuh helvaya yazık oldu yeseydim keşke demiş. az önce okuduğ… devamını gör
E
eriyikbeyin10 yıl önce
neden ateist var da eşekeist yok
Onların hepsi eşek çünkü kanks ~swh~
E
eriyikbeyin10 yıl önce
sözlük yazarlarının bacak fotoğrafları
nickini bir kağıda yaz önüne koy inanalım yazarı.
E
eriyikbeyin10 yıl önce
aç kalırsan kakanı yer misin
(img:#838697)
E
eriyikbeyin10 yıl önce
yazarların hayatını özetleyen fotoğraflar
(img:#823002)
© copyright 2005 - 2026