bugün
E
enteresanick10 yıl önce
luis pedro cavanda
12.12.13 tarihli lazio-trabzonspor maçında trabzonsporun sol kanadını delik deşik etmiş 22 yaşındaki sağ bek oyuncusu. bu adam geleceğin (bkz:maicon)u demedi demeyin.
E
enteresanick10 yıl önce
luis pedro cavanda
12.12.13 tarihli lazio-trabzonspor maçında trabzonsporun sol kanadını delik deşik etmiş 22 yaşındaki sağ bek oyuncusu. bu adam geleceğin (bkz:maicon)u demedi demeyin.
E
enteresanick10 yıl önce
hdp
https://galeri13.uludagsozluk.com/642/hdp-liler-nerede-oyunu_1062738.gif yapımcı ben.
E
enteresanick11 yıl önce
insanları eşit yaratmayıp ben adilim demek
Gerçekten, çokları adaletle eşitliği bir sayıyor, bunları birbirine karıştırıyor. Halbuki, mutlak eşitlik, yâni, her şeyin her yönden aynı olması, adalete zıt!..Bilirsin, bir şâir, kasidesinde her harfi kelimenin tamamını dikkate alarak yazar. Her ke… devamını gör
E
enteresanick11 yıl önce
yazarların yılbaşı gecesi planları
herşeyden ve herkesten uzakta, onca gürültünün ötesinde sevdiğim biriyle içmektir.
E
enteresanick11 yıl önce
yılbaşı
yeni yılın başlaması.
E
enteresanick11 yıl önce
öğrenci öğretmen diyalogları
lisedeyken.. öğretmenler tuvaletinden çıkarken,okulun despot hocalarından birine yakalanma anı.. -ne işin var kızım senin öğretmenler tuvaletinde! öğrenci tuvaletinden haberin yok mu?!! *ıı hocam.. ben öğretmenimi ariyordum -!!?! *iyi günler hoc… devamını gör
E
enteresanick11 yıl önce
trabzonspor
laz takım. kendi kendine problem üretmekte bunların üstüne yoktur.
E
enteresanick12 yıl önce
ilginç sınav soruları ve cevapları
öğretmenin öğrenciye hazırladığı sorular ve onlara verilen değişik cevaplardır. Çılgın felsefe hocasi 100 puanlik tek soruyu yanindaki sandalyeyi gostererek -sorar: "bana bu sandalyenin varolmadigini kanitlayin!" -100 puan alan tek k… devamını gör
E
enteresanick12 yıl önce
13 yaşındaki çocuğa 100 bin euroluk tekne almak
Aile de tam kontak haa motorun dalgası, suyun köpürmesini sevdiği için çocuklarına tekne almışlar. la onu mavi leğene su doldurup da yapardınız.
E
enteresanick14 yıl önce
ilginç sınav soruları ve cevapları
öğretmenin öğrenciye hazırladığı sorular ve onlara verilen değişik cevaplardır. Çılgın felsefe hocasi 100 puanlik tek soruyu yanindaki sandalyeyi gostererek -sorar: "bana bu sandalyenin varolmadigini kanitlayin!" -100 puan alan tek k… devamını gör
E
enteresanick14 yıl önce
dünyanın en rahat çocuğu
hayata müthiş bir bakış açısı vardır. plan yapmaz, anı ve günü yaşar. (img:#241372)
© copyright 2005 - 2026