bugün

entry'ler (8)

uzun yolculuk klişeleri

izmir erzurum arası 22 saat sonrası göt felci geçirmek.

uzun yolculukların vazgeçilmezleri

Ufak bi sırt çantası içine
* varsa laptop ve şarz aleti kulaklık vs
* ufak bir yastık
* yemek için çekirdek badem fıstık vs
* bir şişe su
* molalarda yemek için kuru yemek patates kızartması köfte veya ekmek arası sandviç vs
* mp4 çalar
* eğer kitap okumayı seviyorsanız kitap ama şahsen sevmem ama yinede alırım yanıma belki çok sıkılırsan okurum ve buda benim en az 10 dakikamı alır
* telefonunuzu kesin alın ve teknolojik aletlerinizin şarzları full olsun
* bi deodorant alın terleyince falan sıkar sıkar rahatlarsınız
* peçete yanlış anlamayın mazallah burnunuz kanar veya bi yeriniz kesilir.
* vazgeçilmez tuzlu çubuk kraker
* her ihtimale karşı bir çift çorap belki ayagınız ıslanırsa molalarda bir daha valizle uğraşmassınız
* eğer çok mideniz bulanıyorsa eczanelerde satılan mide bulantı hapı alın bi tane atın binerken
*naneli sakızda işinizi bi yere kadar görür
*ufak bi defter ve kalem sıkılınca bi şeyler çizer ve ya benim gibi şiir yazmayı seviyorsanız şiir yazarsınız size kalmış
bu arada yaklaşık 8 gün sonra izmir erzurum yolculuğuna çıkıcam şahsen hepsini almasamda çoğunu yanımda bulunduracağım
sizede öneriyorum izmir erzurum arası 1500 km ve 22 saat. Sizde bana önerilerde bulunursanız çoook sevinirim o yolu nasıl geçirebilirim diye şimdiden teşekkür ederim sağolun.

entry gir

Sıkılınca neler yapıyonuz ya sıkıntıdan ölcem.

entry gir

Erzurumlu olmak da başka bi zevk. Havası başka oluyo dadaşı mert oluyo. Dadaşlara selam.

entry girmek

Herkezin derdi başka anam. Müzisyenin derdi müzik yapma. Yönetmenin derdi film yapma. Benim derdim entry yapma.

entry girmek

Magazin spikerlerinin işide çok zor Ünlüye soru sorar o da takmaz ya.

entry girmek

Sırf yazar olmak için bi söz vardır: enrty girmek için entry.

entry girmek

Selam arkadaşlar. Yaklaşık 8 gün sonra uzun upuzun bir otobüs yolculuğuna çıkıcam. izmir/Erzurum arası toplam 21 saat yaklaşık 1500km kadar bi yolculuk yapıcam.
* Zaman geçirebilecek şeyler,
* mide bulantısı nı önlemek için,
* Yolda neler yemeliyim,
(NOT: Otosbüs yolculuğu yaparken uyuyabilen biri değilim. Bu yüzden önerileriniz arasında uyumak olmasın. )
© copyright 2005 - 2026