bugün
E
elifrenalin4 yıl önce
yazarların çizimleri
(img:#1814140) Yazarların kağıda ya da herhangi bir yere döktüğü çizimlerdir. Benim de bir çok çizimim vardır fakat an itibariyle can sıkıntısından çizdiğim şekil budur. Edit; ben sıraya çizdim.
E
elifrenalin4 yıl önce
yazarların çizimleri
(img:#1814140) Yazarların kağıda ya da herhangi bir yere döktüğü çizimlerdir. Benim de bir çok çizimim vardır fakat an itibariyle can sıkıntısından çizdiğim şekil budur. Edit; ben sıraya çizdim.
E
elifrenalin4 yıl önce
çöpten bulduğu ceketi giyerken ekonomiyi öven dayı
https://twitter.com/bosunatiklama/status/1480206017296220160?s=21 Buyrunuz.
E
elifrenalin5 yıl önce
sözlük yazarlarının çizimleri
paint terk olmayan yazarların çizimlerini eklediği başlık.. karakalem, karikatür, grafik, wallpaper her türlü çeşitlerde olabilecek çizimlerdir.. burayı resim çöplüğüne çeviricem..
E
elifrenalin5 yıl önce
sözlük yazarlarının dövmeleri
tanım: sözlük yazarlarının çeşitli yerlerine çeşit çeşit yaptırdıkları dövmelerdir. efendim sözlükte birileri var, otun bokun istatistiğini tutuyor. yok sözlükçülerin şusu, yok sözlükçülerin busu... oldu olacak sözlük yazarlarının dövmelerinden ve n… devamını gör
E
elifrenalin5 yıl önce
kayracan
dünyanın en utanılası, yarrak gibi hikayelerini büyük bir seri katil soğukkanlılığıyla, masal anlatır gibi anlatıyor. üslubundan da anlaşılacağı üzere kendisi maalesef ulukayra. yeni yıl, yeni sürprizler amk.
E
elifrenalin5 yıl önce
sözlük yazarlarının 15 yaşındaki halleri
(img:#2114539) Özür dilerim....
E
elifrenalin5 yıl önce
sözlük yazarlarının okumakta olduğu kitaplar
(bkz: suç ve ceza) dostoyevski.
E
elifrenalin5 yıl önce
paint terk olmayan yazarların çizimlerini eklediği başlık.. karakalem, karikatür, grafik, wallpaper her türlü çeşitlerde olabilecek çizimlerdir.. burayı resim çöplüğüne çeviricem..
E
elifrenalin5 yıl önce
sözlük kızlarının fotoğrafları
Kendini ifşa etme amım var memem var deme şeklidir. Saygı duyarız sevgili amlılar.
E
elifrenalin5 yıl önce
sözlük kızlarının elleri
(img:#817625) abazalıktan bu hale gelen ellerdir.
E
elifrenalin5 yıl önce
the little prince
`lost`'un 5. sezon 4. bölümüdür. kanımca, 4. sezon 5. bölüm~the constant~ ile beraber `lost`'un en güzel bölümlerinden biridir. --`spoiler`-- özellikle `sawyer`'ın ormanda `kate` ve `claire`'i gördüğü sahne çok hoştu. --`spoiler`--
E
elifrenalin5 yıl önce
kampusweb com
bir ukte yi daha doldurmak bana şeref verir. ~swh~ ukteci `dogancan ` , uktecinin notu : ne lan bu . ~swh~ efendim bu kampusweb denilen şey bir internet sitesidir. içinde hayatın anlamına cevap vermekten tutundan yaratıcıyla ilgili sorulara ce… devamını gör
E
elifrenalin5 yıl önce
sad pics for sad people
(img:#1874854)
E
elifrenalin5 yıl önce
E
elifrenalin5 yıl önce
sözlük yazarlarının çektiği fotoğraflar
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
E
elifrenalin5 yıl önce
sözlük yazarlarının kaşları
Merak edilendir. Özellikle kızlar, değiştiricem de fikirleri göreyim. (img:#730070)
E
elifrenalin5 yıl önce
allah a inanmayanların terbiyesiz olması
bunlar şahıslar genelde kişilik haklarından bahsettikleri halde insanların kutsal değer olarak kabul ettikleri ve değer verdikleri şeylere hakaret ederek terbiyesizliklerini sergilerler. sonrada benim maymunuma, balığıma laf atamassınız çünkü o bi… devamını gör
E
elifrenalin5 yıl önce
yaran twitter iletileri
twitter'da takip edilen kullanıcının güldüren belki de yaran iletileridir. * Çocuklarım için seve seve veririm diyorsan BiNBiR GECE'yi; Çocuklarım küçük yaşta versin diyorsan KÜÇÜK KADINLAR'ı; * Çocuklarım çiftlikte versin diyorsan HANIMIN ÇiFT… devamını gör
E
elifrenalin5 yıl önce
ani gelen farkındalık
(img:#2113317) Tuhaf dergisi mart 2019 sayısı.
E
elifrenalin5 yıl önce
sözlüğün ruh hastası dolu olması
katıldığım önermedir. (bkz: bilgisiz yazarlar uludağ sözlük ten defolsun)
E
elifrenalin5 yıl önce
kadınların başarı hikayeleri
Ee, herkes çevresinden gördüğü kadarını biliyor tabii. Sizleri de anlıyorum.
E
elifrenalin5 yıl önce
gecenin duvar yazısı
(img:#899934)
E
elifrenalin5 yıl önce
stefan zweig
dünün dünyası,amerigo,acı duygular,insanlık komedyası'nın ölümsüz yazarı balzac,günlükler gibi eserlerin avusturyalı yazarı... 'Stefan Zweig 1881 yılında Viyana'da doğdu. Babası varlıklı bir sanayiciydi. Viyana ve Berlin'de eğitim gördü. Birçok … devamını gör
© copyright 2005 - 2026