bugün
- sivilce için deneyimli yazar tavsiyeleri4
- ekşi sözlükteki entrymin 4256 artı oy alması7
- sözlük kızlarının kekleri24
- islamda namaz yoktur36
- kürdistan9
- zengin göbekli vs kaslı fakir adam5
- tanrı nazarında insan nedir3
- şeriatçıların ateist apo yu sevmesi4
- ak partililerin apoya villa yaptırması36
- günün sözü14
- hintlilerin savaşırken inek inek diye bağırması5
- dantelli sütyen takan erkek12
- baba oğul bisiklet5
- sevgilisi yüzünden engelli kardeşini öldüren kız3
- ağzı kokan insan2
- sözlükten kız kaçırmak3
- imalı laflardan anlamamak2
- ankara üniversitesi dil tarih coğrafya fakültesi3
- bir lahmacuncunun yapabileceği en kırıcı hareket4
- erkek erkeğe buluşmaya giderken parfüm sıkan erkek6
- güzel olduğunuzu nasıl anlarsınız6
- atatürk'ün en büyük türk milliyetçisi olması2
- kefir patlaması3
- peynir helvası5
- gülerken ısınarak terleyip pasta kokan kız7
- ölümsüzlük var4
- flört uygulamalarında eşleşme algoritması4
- sözlükte ki gay başlıkları5
- sen dost ararsan koş mevlana ya5
- yesene beni diyen kız9
- dindarların çoğunun fakir olması7
- neme lazım diyen erkek6
- türk açılımı5
- nil karaibrahimgil dinleyen erkek5
- mazotun yarım litresi 50 tl28
- ölümden korkuyor musunuz17
- erkekle kadının arkadaş olması5
- kıvırcık ali dinlerken varoluşsal sancılar çekmek2
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı8
- etli biber dolması3
- ayı dövmenin aslında zor olmaması12
- kız sesi duymak için müşteri hizmetlerini aramak8
- masada aniden ayağa kalkıp şiir okuyan erkek15
- uludağ sözlük ün bugları3
- kekini yerim senin diyen erkek3
- betray me masklavi frank lucas kerhaneci yagmurcu4
- filenin sultanları'nın siklenmemesi4
- mehdi'nin türkiye'yi en ileri götüreceği gerçeği3
- meyhanede masayı yumruklayıp hancı hancı demek9
- bugünün cumartesi günü olması2
entry'ler (18)
Bu huzura ben de bir anlam veremiyorum. Sadece orada bulunmak bile insanı huzurlu kılmaya yetiyor. Bilim adamları bunu açıklasın.
Geceleri o sesi duyduğumda," Acaba yine hangi komşunun bebeği ağlıyo." der; sabahına da, "Anne karşı apartmanda kimin bebeği var gecenin köründe ağlaya ağlaya bi hal oldu." sorusunu sorardım. Kedi olduğunu öğrendiğimden beri daha da sorgulamıyorum bu durumu.
Aftermath albümüyle asıl yapmak istediği müziği ortaya koymuştur. Şimdi bir grup kitle "Bu ne yha.s.s söz yok bişey yok... Üff Amy iyice bozdu. Nerde o eski Evanescence." yorumlarıyla etrafı dolduracak. "Geçici hayranlığın şuursuz yorumları" kesinlikle durumun özetidir.
"Kim bilir hangi hoca efkarlandırdı yavrumu." dedirten durum.
Sanırım ismi bir tek sahiplerine değişik gelmeyen addır Elçin. Bir gün bir banka görevlisinin bana "Elçin erkek ismi değil mi?" demişliği bile vardı.
Ayrıca "Elçin" ismini ısrarla "Erçin" diye söyleyebilen bir kitle de yurdumuzda mevcuttur.
Hatta ilkokulda zamanında Ayçin vs. Gülçin gibi çeşitlerimiz de vardı. Hocanın her Ayçin diyişinde Elçin dermişçesine korktuğum zamanlar vardı. Bu da böyle bir anımdır.
Ayrıca "Elçin" ismini ısrarla "Erçin" diye söyleyebilen bir kitle de yurdumuzda mevcuttur.
Hatta ilkokulda zamanında Ayçin vs. Gülçin gibi çeşitlerimiz de vardı. Hocanın her Ayçin diyişinde Elçin dermişçesine korktuğum zamanlar vardı. Bu da böyle bir anımdır.
Mahalle maçında bile göremeyeceğimiz pozlar.
Belediye sokak (!) köpeklerini zehirlesin yerine, "insanlar sokaklardaki hayvanlara sahip çıksın, sahiplensin." diyemeyecek kadar yüreksiz ve vicdansız sporcu.
"Ah Neriman" dizisinin sevgili Itır'ı.
Dizinin konusu; 3 evladı ve 1 torununun üzerine kol kanat geren Neriman'ın kendi çapında, kendi aklıyla bir şeylerle mücadele edip onları sevmesi, koruması ve onlarla olan olaylar ve onların başına gelenleri halletmesiymiş. Dizinin Kuzguncuk'ta çekileceği söyleniyor. Güzel bir kadrosu var. Lakin Show Tv'de yayınlanacak olması düşündürücü. Umarım uzun soluklu olur.
Üç kuruşluk tayttan tahrik olacak kadar neyin kafası bu kardeşim demezler mi adama?
Kendimi gördüm. Bir bakayım dediydim de neler neler yazılmış. Acıdım resmen kendime.
Zamanında dinlemediğime pişman olduğum kadındır kendileri. Chandelier klibinin etkisinden bir hafta çıkamamıştım mesela.
Taze anne... Oğlunun adını da Jack Lion koymuştur.
Amy Lee My Immortal büyük bir hit olup radyolarda ve tvlerde çalınınca bu şarkıdan nefret etmeye başlamış çünkü bu şarkı Evanescence'in gerçek resmini yansıtmıyormuş. Bunu da bir röportajında dile getirmiştir. Hatta en son Rolling Stone'a, "Hala My Immortal hakkında konuşan komik insanlar var." diye de demeç vermiştir.
Her ne kadar eski tadı kalmasa da, inatla vazgeçemediğim dizi.
Ne zaman elime alsam, hangi ara bitti bu roman diye sızlandığım kitapların yazarı.
Canlı performanslarını izledikten sonra müptelası olduğum grup.
Çıkardıkları cover albümüyle her telden şarkıyı yorumlayabildiğini gösteren sevdiğimiz bir ablamız.