bugün

entry'ler (12)

gs fb maçından sonra açılacak olası başlıklar

lalilalilaylaylalilaylaylalilaylaylalilaylay koyduk muuaaaa.

17 mart 2012 fenerbahçe galatasaray maçı

maçtan önce iki tarafın da iddialı konuşmalarının götlerini tutuşturabileceği maçtır. amma ve lakin , galatasaray'ın kadrosu bu sene gerçekten çok değişti. şükrü saracoğlu atmosferini kaldırabilecek oyunculardan kurulu olduğunu düşünüyorum - semih hariç- . galatasaray bu artısına ve son zamanlarının en iyi dönemde olmasına rağmen kazanıcak diyemememizin nedeni ne olabilir desek...işin içinden gene çıkılmaz. siktir et izleyek görek.

boşaldıktan sonra ilk dakikalar

ilk 4 saniyede kendini bulduğun bir boşluğa atarsın uzanırsın. sonraki 6 saniyede olayın zevkini yakalamaya çalışırsın. son 2 saniyede de nerde lan benim sigaran dersin.

yorgun düşmüş bir aşktan geriye kalan cümleler

hani birisi daha çok sever ya. lanet olsun o bendim işte.

17 mart 2012 fenerbahçe galatasaray maçı

kelimelerin anlamını değerini anlatmakta kifayetsiz kalmakta olduğu karşılaşmadır. cumartesiyi iple çekiyoruz.

güzel ama facebookunda az insan olan kız

gerçekten çok azdır. ailesinin eli öpülür.

stoch birinci sınıf futbolcuymuş

golleri gerçekten çok güzel ama oyun anlamında bence de 1. sınıf futbolcu değildir. daha genç tabi.

camide gelen osurma isteği

secdeye geç gidip erken kalkılarak engellenebilir mi diye düşündüm de yok hacı sal gitsin.

kocacım biscolata erkeğiyle tatile gidebilir miyim

- kocacım biscolota erkeğiyle tatile gidebilir miyim?
+ gitme desem gitmicen sanki. bari çaktırmadan gideydin de azap cekmeseydim.
- teşekkürler aşkitom. ver bakalım bir makas.
+ ne zaman döncen?

felipe melo de carvalho

insanlara fatih terim'in başarısının sebebi melo - selçuk ikilisidir dedirtebilecek iki mükemmel futbolcudan biridir. şayet fatih terim imparatordur. melo ise asker.

kuzey güney

olay örgülerinin çok yavaş ilerlemesine rağmen kuzey karakterini yansıtan kıvanç tatlıtuğ'un inanılmaz oyunculuğuyla izlenilen dizi. helal lan sana.

5 kilo sıçmak

kolon kanseri olup ölmüş adamın götünden süzüle süzüle gelen boktan durum.
© copyright 2005 - 2026